Süreç hakkında bilgi verebilirmisiniz değeriniz kaçtı ne kadar sürede düşdü birde nasıl tedavi oldunuz çok soru sordum kusura bakmayınKizlar mrb bende yeni atlattim bu illeti. Ama gececek hepsi insallh. Biraz zaman gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süreç hakkında bilgi verebilirmisiniz değeriniz kaçtı ne kadar sürede düşdü birde nasıl tedavi oldunuz çok soru sordum kusura bakmayınKizlar mrb bende yeni atlattim bu illeti. Ama gececek hepsi insallh. Biraz zaman gerekiyor
Yok canim estegfurlah. Ben 616 ile ögrendim. Igne oldum 3 hafta falan sürdü 5 in altına inmesi canim. Simdi adet olmayı bekliyorum. Bende sol tüpte görülmüştü odak noktasi. Adetten sonrada hsg cektircem. En basından beri kanamam vardi igneden sonra daha da artti 4 gün de bitti. Agrı da kalmadı. Sol kasiğım beni felc edecek kadae agrı yapiyordu. Igneden sonra o da gecti sukür. Biraz zaman ve sabir hepsi bitiyorSüreç hakkında bilgi verebilirmisiniz değeriniz kaçtı ne kadar sürede düşdü birde nasıl tedavi oldunuz çok soru sordum kusura bakmayın
1 dozla kurtulmuşsunuz ne güzel rabbim bir daha yaşatmasın.benimde değerim 246 yarın tekrar baktırıcam inşallah yükselmemiştir. Bende tek dozla kurtulabilirim inşallah.Yok canim estegfurlah. Ben 616 ile ögrendim. Igne oldum 3 hafta falan sürdü 5 in altına inmesi canim. Simdi adet olmayı bekliyorum. Bende sol tüpte görülmüştü odak noktasi. Adetten sonrada hsg cektircem. En basından beri kanamam vardi igneden sonra daha da artti 4 gün de bitti. Agrı da kalmadı. Sol kasiğım beni felc edecek kadae agrı yapiyordu. Igneden sonra o da gecti sukür. Biraz zaman ve sabir hepsi bitiyor
Degerin kücükmüs canım kurtulursun. Endiselenme. Sadece tetikte ol cok fazla agrin olursa hemen hataneye git.1 dozla kurtulmuşsunuz ne güzel rabbim bir daha yaşatmasın.benimde değerim 246 yarın tekrar baktırıcam inşallah yükselmemiştir. Bende tek dozla kurtulabilirim inşallah.
Çok teşekkür ederim dikkat ederim.Degerin kücükmüs canım kurtulursun. Endiselenme. Sadece tetikte ol cok fazla agrin olursa hemen hataneye git.
Çok geçmiş olsun canım. Her şeyden önemlisi sizin sağlığınız Sizin değeriniz daha düşük 2. Doza gerek kalmadan 1. Dozla bile hemen düşer bence. Bide devlet hastanesinde tedavi olanları okuyorum hep yatırıyor devlet sanki. Benim değer sizden yüksekti özelde hiç yatıralım falan denmedi. Neden acaba bu farkİnşallah sıfırlanır biran önce. Biz geçen senede çocuk istedik eşim kansere yakalandı tedavi gördü iyileşti yine istedik bu seferde dış gebelik oldu o yüzden psikolojim çok bozuldu hastanede yatmak daha beter eder beni o yüzden kesinlikle yatmak istemiyorum
Merhaba canım teşekkür ederiz inşallaah atlatırız biz de bi an önce. Benim değerim 2. Dozla düşmeye başladı şuan 156. Değer sıfırlanınca bitince mi adet görülüyor yoksa iğneden sonra gelen kanama adettten sayılıyor bi daha 1 ay sonra mı oluyoruz? Nasıl oluyorYok canim estegfurlah. Ben 616 ile ögrendim. Igne oldum 3 hafta falan sürdü 5 in altına inmesi canim. Simdi adet olmayı bekliyorum. Bende sol tüpte görülmüştü odak noktasi. Adetten sonrada hsg cektircem. En basından beri kanamam vardi igneden sonra daha da artti 4 gün de bitti. Agrı da kalmadı. Sol kasiğım beni felc edecek kadae agrı yapiyordu. Igneden sonra o da gecti sukür. Biraz zaman ve sabir hepsi bitiyor
Olabilir devlet risk almak istemiyor galiba ama yatış süreside uzun yani zorÇok geçmiş olsun canım. Her şeyden önemlisi sizin sağlığınız Sizin değeriniz daha düşük 2. Doza gerek kalmadan 1. Dozla bile hemen düşer bence. Bide devlet hastanesinde tedavi olanları okuyorum hep yatırıyor devlet sanki. Benim değer sizden yüksekti özelde hiç yatıralım falan denmedi. Neden acaba bu fark
Benim degerim sıfırlandi ama daha adet olamdim canim. Igneden sonra gelen kanama adet degil doktorum oyle demisti. Yumurtlama olacak ondan sonra adet olacak. Bende bekliyorum bakalim. Doktor rahim kalinlasmis yunurtlama olmus dedi. Ne zaman gelecek adet beklemedeyimMerhaba canım teşekkür ederiz inşallaah atlatırız biz de bi an önce. Benim değerim 2. Dozla düşmeye başladı şuan 156. Değer sıfırlanınca bitince mi adet görülüyor yoksa iğneden sonra gelen kanama adettten sayılıyor bi daha 1 ay sonra mı oluyoruz? Nasıl oluyor
Anladım canım gidecek misin özelde başka bir doktora ?Olabilir devlet risk almak istemiyor galiba ama yatış süreside uzun yani zor
Hmmm anladım canımm kaç gün önce değeriniz sıfırlandı?Benim degerim sıfırlandi ama daha adet olamdim canim. Igneden sonra gelen kanama adet degil doktorum oyle demisti. Yumurtlama olacak ondan sonra adet olacak. Bende bekliyorum bakalim. Doktor rahim kalinlasmis yunurtlama olmus dedi. Ne zaman gelecek adet beklemedeyim
8 inde 4.8 çıktı canim. Sonra tekrar baktirmadi doktor.Hmmm anladım canımm kaç gün önce değeriniz sıfırlandı?
Merhaba ben dis gebelik te gecirdim kimyasal da dis gebelik te koyu kahve rengi kanama agri vardi degerler 3000 e kadar yukseldi zaten kese gorunucek kadar yukseldigi fakat gorunmediginde dis gebelik teshisi koydu lar kimyasal da 25 45 108 oldu uc gun 108 de kaldi bunun kanamasi daha cok pembe ve kirmiziydiBenimle aynı şeyi yaşayan var mıdır bilmiyorum çok çaresizim beta hcg gün aşırı 27-57-108 olarak ilerliyor fakat aynı zamanda kanamam devam ediyor sızıntı şeklinde bir durup bir devam ediyor kırmızı pembe arası değişiyr adet kadar yoğun değil ama her tuvalete çıktığımda geliyor. Doktor kan değerlerni takip edicez dedi ama sizce bu durumdan normal gebeliğe dönme şansı var mıdır. Benzer şeyi yaşayan arkadaşlar varsa nolur yazsın. Dış gebelik olmasından korkuyorum. Kimyasal olsa değer düşmesi gerekmez miydi?
Ya 8 inden beri yani 3 haftadır neredeyse hala adet olmadın o zaman canım doğru demi?8 inde 4.8 çıktı canim. Sonra tekrar baktirmadi doktor.
Evet canım yarın sabah özele gidicem umarım yatış istemeden iğne yaparlar çünkü özelin yatışıda maliyetli olurAnladım canım gidecek misin özelde başka bir doktora ?
Geçmiş olsun 3000 den ne kadar sürede sıfırlandı değeriniz birde nasıl tedavi edildi.Merhaba ben dis gebelik te gecirdim kimyasal da dis gebelik te koyu kahve rengi kanama agri vardi degerler 3000 e kadar yukseldi zaten kese gorunucek kadar yukseldigi fakat gorunmediginde dis gebelik teshisi koydu lar kimyasal da 25 45 108 oldu uc gun 108 de kaldi bunun kanamasi daha cok pembe ve kirmiziydi
2 ayda sifirlandi igneyle sonlandiGeçmiş olsun 3000 den ne kadar sürede sıfırlandı değeriniz birde nasıl tedavi edildi.
Yatış yapıldımı yoksa sadece takipmi yapıldı2 ayda sifirlandi igneyle sonlandi
Bence yatış istemezler. Riskli değerleriniz yok. Çok fazla ağrı olursa dayanılmaz gibi o zaman gel demişti doktorumEvet canım yarın sabah özele gidicem umarım yatış istemeden iğne yaparlar çünkü özelin yatışıda maliyetli olur
Aynen oyle canim doğru.Ya 8 inden beri yani 3 haftadır neredeyse hala adet olmadın o zaman canım doğru demi?