-
- Konu Sahibi shoppingwithbesty
Ben de bugün kimyasal olduğunu öğrendimGünaydın benim yoğun kanamalarım durdu ara ara leke oluyor canım
Ben kimyasal olduğunu bilmiyordum hamile sanıyordum bir gün öyle bir ağrı olduk ter döktüm resmen kanamadan önce ama 2 gün snra kanama başladı bnm normaldede regl sancım aşırı oluyor aynı şekil oldu agrılıydı inşallah senin öyle olmazBen de bugün kimyasal olduğunu öğrendimdoktora gidip gorunmeme gerek var mi bilmiyorum kararsizim. Cumartesi 94.5 çıkan sonucum bugun 71 kanama.daha başlamadi ama agrili mi nasil oluyo endiseliyim
İnşallah normalde çok fazla agri çekmiyorum bi ay cekiyorsam bi ay normal oluyo mesela. Bugün damla akintim gelmiş sanırım başlayacak inşallah en fzla adet sancısı gibi gecerBen kimyasal olduğunu bilmiyordum hamile sanıyordum bir gün öyle bir ağrı olduk ter döktüm resmen kanamadan önce ama 2 gün snra kanama başladı bnm normaldede regl sancım aşırı oluyor aynı şekil oldu agrılıydı inşallah senin öyle olmaz
Bende gecen ay kimyasal yasadim normal adet gibi oldu korkmayinİnşallah normalde çok fazla agri çekmiyorum bi ay cekiyorsam bi ay normal oluyo mesela. Bugün damla akintim gelmiş sanırım başlayacak inşallah en fzla adet sancısı gibi gecer
Normalde adetim 17 marttiİnşallah normalde çok fazla agri çekmiyorum bi ay cekiyorsam bi ay normal oluyo mesela. Bugün damla akintim gelmiş sanırım başlayacak inşallah en fzla adet sancısı gibi gecer
Insallah teşekkürler bu ay hamile kalabildiniz miBende gecen ay kimyasal yasadim normal adet gibi oldu korkmayin
Merhabalar geçmiş olsun,benimde ilk gebelikte geçen ay hamilelik belirtileri yaşadım evde test yaptım silik çizgi çıktı adet olacağım günde hastanede kan testi verdim 4 haftalık hamile çıktım 6.7 çıktı doktor değer dusuk dedi o gün akşam kanamam oldu hastanaeye gittim kan verdim değerim 8.0 çıktı kimyasal gebelikmis bı hafta sürdü kanama bitti şimdi adetteyim ama kanamam çok pıhtı şekilde geliyor acaba yine mi kimyasal gebelik diye korkuyorum test falan yapmadım sizin böyle oldu mu acabahanımlar merhaba reglime 6 gün kala idrar testi yaptım silik cizgi cıktı sonra adetime 2 gün kala tekrarladım dahada belirginlesti gidip kan testi verdim betam 31 cıktı 2 gün sonra tekrarladım 41 cıktı yani düzgün artıs olmamıs sonra doktora göründüm sağlıklı artıs olmamıs belki buda kimyasal olabilir dedi yarın tekrar kan vericem inşallah dıs gebelik gibisi bisey yoktur. umarım kimyasaldır lakin suan adet olmam gerekiyor 3 gün geçti hala kanamam olmadı yarın 4. gün olacak ara ara ağrı yokluyo ama bisey yok. sormak istediğim kimyasal yasayayıp kanaması regl tarihini geçince açılan varmı ? veya ne zaman kanamanız basladı.
Daha yeni adetim bitti benimNormalde adetim 17 martti
Insallah teşekkürler bu ay hamile kalabildiniz mi
Belirtiniz varmiydiki bu ay her pihtili kanama kimyasal olcak diye bisey yok bence korkmayinMerhabalar geçmiş olsun,benimde ilk gebelikte geçen ay hamilelik belirtileri yaşadım evde test yaptım silik çizgi çıktı adet olacağım günde hastanede kan testi verdim 4 haftalık hamile çıktım 6.7 çıktı doktor değer dusuk dedi o gün akşam kanamam oldu hastanaeye gittim kan verdim değerim 8.0 çıktı kimyasal gebelikmis bı hafta sürdü kanama bitti şimdi adetteyim ama kanamam çok pıhtı şekilde geliyor acaba yine mi kimyasal gebelik diye korkuyorum test falan yapmadım sizin böyle oldu mu acaba
Belirtim yoktu ama ilk defa kimyasal gebelik sonrası böyle yaşadım inşallah normal bsydirBelirtiniz varmiydiki bu ay her pihtili kanama kimyasal olcak diye bisey yok bence korkmayin
Merhaba geçmiş olsun bende geçen ay yaşadım bı hafta sürdü normal adet gibi geçirdim ama kanamam daha fazlaydimerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim kimyasal gebelik yaşıyorum 4 gündür kanamam var kanama kaç gün sürüyor yaşayan yazabilirmi tekrar hamile kalan varmı
merhaba size bir sorum olacak ben bugün konu açtım bakabilirsiniz 3 Martta yumurtlama günümdü 2 Mart gece 11de eşimle ilişki yaşadık (korunmasız) yumurtlama günü olduğunu bilmiyordum sonra 5 Mart ta da lavaboda peçeteye rengi ne çok koyu ne çok açık kan geldi sonra ogün damla damla geldi ertesi gün kahverengi ye döndü sofra akıntıyla birlikte açık kahverengiye döndü sonra da dünden beri yok hiç birşey 17 Mart'ta ise adet olmamm lazım benim adetlerim düzenlidir. şimdi kimyasal gebelik mi yaşıyorum yoksa bir önceki adetimden kalanlarmıydı ama 17 Şubat'ta adet oldum 7 gün sürdü ve sonra bir hafta boyunca hiç birşey gelmedi leke bile işte yumurtlamadan sonra dediğim gibi 5 Mart'ta oldu KanamaBen geçen ay geçirdim kimyasal
Sonuç nedir hamilemisinzmerhaba size bir sorum olacak ben bugün konu açtım bakabilirsiniz 3 Martta yumurtlama günümdü 2 Mart gece 11de eşimle ilişki yaşadık (korunmasız) yumurtlama günü olduğunu bilmiyordum sonra 5 Mart ta da lavaboda peçeteye rengi ne çok koyu ne çok açık kan geldi sonra ogün damla damla geldi ertesi gün kahverengi ye döndü sofra akıntıyla birlikte açık kahverengiye döndü sonra da dünden beri yok hiç birşey 17 Mart'ta ise adet olmamm lazım benim adetlerim düzenlidir. şimdi kimyasal gebelik mi yaşıyorum yoksa bir önceki adetimden kalanlarmıydı ama 17 Şubat'ta adet oldum 7 gün sürdü ve sonra bir hafta boyunca hiç birşey gelmedi leke bile işte yumurtlamadan sonra dediğim gibi 5 Mart'ta oldu Kanama