- 4 Şubat 2022
- 175
- 24
- 27
-
- Konu Sahibi shoppingwithbesty
Merhaba benim de merak ettiğim ben ocakta kimyasal geçirdim 6 kün kanamayla bitti şimdi adetimi bekliyorum hala olmadım kimyasal adet geciktirir miİnşallah canımdoktorun ne diyor?
Merhaba benim de merak ettiğim ben ocakta kimyasal geçirdim 6 kün kanamayla bitti şimdi adetimi bekliyorum hala olmadım kimyasal adet geciktirir mi
evet kimyasalda adet geciktirir 7 gün kadar. sonra acılır kanama ama gidip bir kan testi verin regliniz geçtiyseMerhaba benim de merak ettiğim ben ocakta kimyasal geçirdim 6 kün kanamayla bitti şimdi adetimi bekliyorum hala olmadım kimyasal adet geciktirir mi
Bende öyle yapıcam teşekkür ederimBenimki normal devam etmişti canım ama belki birkaç gün oynatabilir. Uzarsa doktoruna görünmeni tavsiye ederim.
Ben geçen ay geçirdim kimyasalevet kimyasalda adet geciktirir 7 gün kadar. sonra acılır kanama ama gidip bir kan testi verin regliniz geçtiyse
betanız kaçtı şimdi nasılsınızBen geçen ay geçirdim kimyasal
Betam 200 dü sonra 170 oldu zaten 2 gün sonra da kanamam başladı çok sancılıydı rabbim kimseye yaşatmasınbetanız kaçtı şimdi nasılsınızbende suan geçiriyorum
Adetim bir gün geciktiğinde öğrendim beta 25di üç gün sonra beta 5e düştü kanamam 5. Gün başlamıştı ama nasıl bir ağrı vücudum söküldü sanki acile gittim iğne vurdular ancak durabildimhanımlar merhaba reglime 6 gün kala idrar testi yaptım silik cizgi cıktı sonra adetime 2 gün kala tekrarladım dahada belirginlesti gidip kan testi verdim betam 31 cıktı 2 gün sonra tekrarladım 41 cıktı yani düzgün artıs olmamıs sonra doktora göründüm sağlıklı artıs olmamıs belki buda kimyasal olabilir dedi yarın tekrar kan vericem inşallah dıs gebelik gibisi bisey yoktur. umarım kimyasaldır lakin suan adet olmam gerekiyor 3 gün geçti hala kanamam olmadı yarın 4. gün olacak ara ara ağrı yokluyo ama bisey yok. sormak istediğim kimyasal yasayayıp kanaması regl tarihini geçince açılan varmı ? veya ne zaman kanamanız basladı.
Merhaba bende geciridm 3 gun oldu adetim biteli ama afedersiniz az once idrarimda pıhtı gordum azicik normal mi ?Adetim bir gün geciktiğinde öğrendim beta 25di üç gün sonra beta 5e düştü kanamam 5. Gün başlamıştı ama nasıl bir ağrı vücudum söküldü sanki acile gittim iğne vurdular ancak durabildim
hanımlar merhaba reglime 6 gün kala idrar testi yaptım silik cizgi cıktı sonra adetime 2 gün kala tekrarladım dahada belirginlesti gidip kan testi verdim betam 31 cıktı 2 gün sonra tekrarladım 41 cıktı yani düzgün artıs olmamıs sonra doktora göründüm sağlıklı artıs olmamıs belki buda kimyasal olabilir dedi yarın tekrar kan vericem inşallah dıs gebelik gibisi bisey yoktur. umarım kimyasaldır lakin suan adet olmam gerekiyor 3 gün geçti hala kanamam olmadı yarın 4. gün olacak ara ara ağrı yokluyo ama bisey yok. sormak istediğim kimyasal yasayayıp kanaması regl tarihini geçince açılan varmı ? veya ne zaman kanamanız basladı.
Merhaba bende yeni üye oldum. Kanaması uzun süren lütfenn yazabilir mi benim resmen 17. Gün olacak kanamam devam ediyormerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim kimyasal gebelik yaşıyorum 4 gündür kanamam var kanama kaç gün sürüyor yaşayan yazabilirmi tekrar hamile kalan varmı