kimyasal gebelikte kanamanız ne zaman başladı

shoppingwithbesty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
175
24
27
hanımlar merhaba reglime 6 gün kala idrar testi yaptım silik cizgi cıktı sonra adetime 2 gün kala tekrarladım dahada belirginlesti gidip kan testi verdim betam 31 cıktı 2 gün sonra tekrarladım 41 cıktı yani düzgün artıs olmamıs sonra doktora göründüm sağlıklı artıs olmamıs belki buda kimyasal olabilir dedi yarın tekrar kan vericem inşallah dıs gebelik gibisi bisey yoktur. umarım kimyasaldır lakin suan adet olmam gerekiyor 3 gün geçti hala kanamam olmadı yarın 4. gün olacak ara ara ağrı yokluyo ama bisey yok. sormak istediğim kimyasal yasayayıp kanaması regl tarihini geçince açılan varmı ? veya ne zaman kanamanız basladı.

Merhaba öncellikle geçmiş olsun ben de 4-5 ay kadar önce geçirmiştim. Adetim 4 gün sürüyor olması gereken 4. Gün adet olmuştum ya da belki 5. Gün canım. Ağrısı gelmişti zaten 4-5 gün sonra da adet oldum.

geçmiş olsun sanada canım sanırım benımde suan kanamam baslayacak 4. gün bugün hafif lekesi olmaya basladı akıntıyla karısık fakat bugün betam 71 e yükselmiş. herhalde kanamam açılacak ve öyle sonlanacak . umarım o sekilde sonlanır.

Benimki normal devam etmişti canım ama belki birkaç gün oynatabilir. Uzarsa doktoruna görünmeni tavsiye ederim.
Merhaba benim de merak ettiğim ben ocakta kimyasal geçirdim 6 kün kanamayla bitti şimdi adetimi bekliyorum hala olmadım kimyasal adet geciktirir mi

Adetim bir gün geciktiğinde öğrendim beta 25di üç gün sonra beta 5e düştü kanamam 5. Gün başlamıştı ama nasıl bir ağrı vücudum söküldü sanki acile gittim iğne vurdular ancak durabildim

Merhaba bende geciridm 3 gun oldu adetim biteli ama afedersiniz az once idrarimda pıhtı gordum azicik normal mi ?

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim kimyasal gebelik yaşıyorum 4 gündür kanamam var kanama kaç gün sürüyor yaşayan yazabilirmi tekrar hamile kalan varmı

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim kimyasal gebelik yaşıyorum 4 gündür kanamam var kanama kaç gün sürüyor yaşayan yazabilirmi tekrar hamile kalan varmı
Merhaba bende yeni üye oldum. Kanaması uzun süren lütfenn yazabilir mi benim resmen 17. Gün olacak kanamam devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…