- 14 Eylül 2022
- 15
- 9
-
- Konu Sahibi RoseThornnn
MerhabaSelam kızlar. Burada çok yeniyim. Bu konuyla ilgili yaşamış olduklarınızı bana aktarırsanız çok sevinirim. Ben bir buçuk sene içersinde 2 tane kimyasal gebelik geçirdim. Bugün yine hamile olduğumu öğrendim adetime tam 5 gün var ve beta hcg 40 çıktı diğer gebeliklerimde adet günüm geçmesine rağmen hep beta 23-17 falandı bu sefer sağlıklı bir gebelik oluşmuş mudur yüreğime su serperseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler….
Evet canım
Evet benim kanamam vardı ilk 3 ay düşük olmasın diye 2 günde bir iğne vurdurdum her gün fitil kullandım
Merhaba canım, kimyasal gebelik olacağını düşünmüyorum çünkü beta bu kadar yükselmiyor kimyasal gebelikte fakat yeni olduğu İçin tutunma lekelenmesi de olabilir ciddi bir lekelenmede olabilir kesinlikle bu konuyu doktoruna danışmalısın umarım her şey yolunda gider ve gönlüne göre olurMerhaba
Kızlar merhaba benim gebeliğim çok yeni ama kimyasal olmasından korkuyorum benim pembe lekelenmeler oluyor 2 gündür dünkü beta sonucunu paylaşayım sizinle. Lekelenme olması normal midir ?
Teşekkür ederim evet lekelenmelerim bitti canım beyaz akıntıya dönüştü bugün kan verdim akşam 6 gibi çıkacak inşallah artmış olur değerim paylaşırım sizinleMerhaba canım, kimyasal gebelik olacağını düşünmüyorum çünkü beta bu kadar yükselmiyor kimyasal gebelikte fakat yeni olduğu İçin tutunma lekelenmesi de olabilir ciddi bir lekelenmede olabilir kesinlikle bu konuyu doktoruna danışmalısın umarım her şey yolunda gider ve gönlüne göre olur
Selam kızlar. Burada çok yeniyim. Bu konuyla ilgili yaşamış olduklarınızı bana aktarırsanız çok sevinirim. Ben bir buçuk sene içersinde 2 tane kimyasal gebelik geçirdim. Bugün yine hamile olduğumu öğrendim adetime tam 5 gün var ve beta hcg 40 çıktı diğer gebeliklerimde adet günüm geçmesine rağmen hep beta 23-17 falandı bu sefer sağlıklı bir gebelik oluşmuş mudur yüreğime su serperseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler….
Canım benim inşallah güzel haberlerini alırız ilk testinin hemen hemen 2 katıysa problem yok demektir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTeşekkür ederim evet lekelenmelerim bitti canım beyaz akıntıya dönüştü bugün kan verdim akşam 6 gibi çıkacak inşallah artmış olur değerim paylaşırım sizinle
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve pozitif düşünceleriniz içinOğlumdan sonra 2 kez kimyasal gebelik yaşadım sonra oğlum oldu
Yani kimyasaldan sonra çok şükür hem oğlum hem kızım var
Korkma sağlıklı bir şekilde seninde bebişin sana tutunacak
Maalesef lekelenmem yok ama değerim neredeyse hiç artmamış 27 ekimde beta 260 29 ekim bugün yani 311 çıktı laboratuvar değişti onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum bu gece eski kan verdiğim yerde tekrar baktıracağım eğer 300 civarı çıkarsa kimyasal gebeliktirCanım benim inşallah güzel haberlerini alırız ilk testinin hemen hemen 2 katıysa problem yok demektir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahçok iyi biliyorum o tedirginliği ama çok şükür şuan cinsiyet öğrenmek için gün sayıyoruz içini ferah tut sakın ola ki karamsarlığa düşüp kendini de karnındakini de üzme
Hemen negatife düşme benim doktorum kesinlikle laboratuvar aynı olmalı demişti bence 27 ekimde yaptırdığın yerde yaptırmalısınMaalesef lekelenmem yok ama değerim neredeyse hiç artmamış 27 ekimde beta 260 29 ekim bugün yani 311 çıktı laboratuvar değişti onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum bu gece eski kan verdiğim yerde tekrar baktıracağım eğer 300 civarı çıkarsa kimyasal gebeliktir
Canım haber vermedin seni merak ettim nasılsın durumun nedir?Maalesef lekelenmem yok ama değerim neredeyse hiç artmamış 27 ekimde beta 260 29 ekim bugün yani 311 çıktı laboratuvar değişti onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum bu gece eski kan verdiğim yerde tekrar baktıracağım eğer 300 civarı çıkarsa kimyasal gebeliktir
Kusura bakma anca kendime geliyorum diğer yerde sonucum daha da düşük çıktı pazartesi kanamam başladı kimyasal gebelikmiş ilk defa tecrübe ettim bendeCanım haber vermedin seni merak ettim nasılsın durumun nedir?
Çok geçmiş olsun canım insan o anda neler hissediyor çok iyi biliyorum umarım bir an önce toparlanırsın üzülme demicem ama kendini de yıpratma çünkü kimyasal gebeliklerde hemen ertesi ay bile hamile kalabiliyorsun ve doğal yolla hamile kalabiliyorsun önemli olan bu en azından benim doktorum öyle söylemişti bir de bana sorarsan mutlaka genetik ve kan pıhtılaşma testini yaptırmalısın. Sevgiler… Her şey gönlünce olsunKusura bakma anca kendime geliyorum diğer yerde sonucum daha da düşük çıktı pazartesi kanamam başladı kimyasal gebelikmiş ilk defa tecrübe ettim bende
kızlar sizi görünce umit doluyorum ben 8 senelik evliyim 2 kere tüp bebek oldum tutmadı ara verdiğim dönemde kimyasal gebelik yaşadım sonrasında2. adetim ve hala gebelik oluşmadı napıcam bilmiyorum çok karardım gerçekten. siz kimsayal gebelikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız?Selam kızlar. Burada çok yeniyim. Bu konuyla ilgili yaşamış olduklarınızı bana aktarırsanız çok sevinirim. Ben bir buçuk sene içersinde 2 tane kimyasal gebelik geçirdim. Bugün yine hamile olduğumu öğrendim adetime tam 5 gün var ve beta hcg 40 çıktı diğer gebeliklerimde adet günüm geçmesine rağmen hep beta 23-17 falandı bu sefer sağlıklı bir gebelik oluşmuş mudur yüreğime su serperseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler….
Merhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsunkızlar sizi görünce umit doluyorum ben 8 senelik evliyim 2 kere tüp bebek oldum tutmadı ara verdiğim dönemde kimyasal gebelik yaşadım sonrasında2. adetim ve hala gebelik oluşmadı napıcam bilmiyorum çok karardım gerçekten. siz kimsayal gebelikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız?