Kimyasal gebelik yaşayıp sonrasında sağlıklı gebelik yaşayanlar

RoseThornnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2022
15
9
Selam kızlar. Burada çok yeniyim. Bu konuyla ilgili yaşamış olduklarınızı bana aktarırsanız çok sevinirim. Ben bir buçuk sene içersinde 2 tane kimyasal gebelik geçirdim. Bugün yine hamile olduğumu öğrendim adetime tam 5 gün var ve beta hcg 40 çıktı diğer gebeliklerimde adet günüm geçmesine rağmen hep beta 23-17 falandı bu sefer sağlıklı bir gebelik oluşmuş mudur yüreğime su serperseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler….

Selam kızlar. Burada çok yeniyim. Bu konuyla ilgili yaşamış olduklarınızı bana aktarırsanız çok sevinirim. Ben bir buçuk sene içersinde 2 tane kimyasal gebelik geçirdim. Bugün yine hamile olduğumu öğrendim adetime tam 5 gün var ve beta hcg 40 çıktı diğer gebeliklerimde adet günüm geçmesine rağmen hep beta 23-17 falandı bu sefer sağlıklı bir gebelik oluşmuş mudur yüreğime su serperseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler….
Merhaba
Evet canım

Evet benim kanamam vardı ilk 3 ay düşük olmasın diye 2 günde bir iğne vurdurdum her gün fitil kullandım

Kızlar merhaba benim gebeliğim çok yeni ama kimyasal olmasından korkuyorum benim pembe lekelenmeler oluyor 2 gündür dünkü beta sonucunu paylaşayım sizinle. Lekelenme olması normal midir ?

Eklentiler

• B8B901F8-630E-47E7-84BE-685CBC5F93D7.jpeg
    B8B901F8-630E-47E7-84BE-685CBC5F93D7.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 84
Merhaba

Kızlar merhaba benim gebeliğim çok yeni ama kimyasal olmasından korkuyorum benim pembe lekelenmeler oluyor 2 gündür dünkü beta sonucunu paylaşayım sizinle. Lekelenme olması normal midir ?
Merhaba canım, kimyasal gebelik olacağını düşünmüyorum çünkü beta bu kadar yükselmiyor kimyasal gebelikte fakat yeni olduğu İçin tutunma lekelenmesi de olabilir ciddi bir lekelenmede olabilir kesinlikle bu konuyu doktoruna danışmalısın umarım her şey yolunda gider ve gönlüne göre olur 🙏🏼

Merhaba canım, kimyasal gebelik olacağını düşünmüyorum çünkü beta bu kadar yükselmiyor kimyasal gebelikte fakat yeni olduğu İçin tutunma lekelenmesi de olabilir ciddi bir lekelenmede olabilir kesinlikle bu konuyu doktoruna danışmalısın umarım her şey yolunda gider ve gönlüne göre olur 🙏🏼
Teşekkür ederim evet lekelenmelerim bitti canım beyaz akıntıya dönüştü bugün kan verdim akşam 6 gibi çıkacak inşallah artmış olur değerim paylaşırım sizinle 🥰

Oğlumdan sonra 2 kez kimyasal gebelik yaşadım sonra oğlum oldu 🥰
Yani kimyasaldan sonra çok şükür hem oğlum hem kızım var
Korkma sağlıklı bir şekilde seninde bebişin sana tutunacak 🤲🤲

Teşekkür ederim evet lekelenmelerim bitti canım beyaz akıntıya dönüştü bugün kan verdim akşam 6 gibi çıkacak inşallah artmış olur değerim paylaşırım sizinle 🥰
Canım benim inşallah güzel haberlerini alırız ilk testinin hemen hemen 2 katıysa problem yok demektir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏼 çok iyi biliyorum o tedirginliği ama çok şükür şuan cinsiyet öğrenmek için gün sayıyoruz içini ferah tut sakın ola ki karamsarlığa düşüp kendini de karnındakini de üzme 🥰🥰

Oğlumdan sonra 2 kez kimyasal gebelik yaşadım sonra oğlum oldu 🥰
Yani kimyasaldan sonra çok şükür hem oğlum hem kızım var
Korkma sağlıklı bir şekilde seninde bebişin sana tutunacak 🤲🤲
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve pozitif düşünceleriniz için 💕 Çok şükür bebeğimiz gayet sağlıklı ve cinsiyetini öğrenmek için gün sayıyoruz artık 🥰

Canım benim inşallah güzel haberlerini alırız ilk testinin hemen hemen 2 katıysa problem yok demektir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏼 çok iyi biliyorum o tedirginliği ama çok şükür şuan cinsiyet öğrenmek için gün sayıyoruz içini ferah tut sakın ola ki karamsarlığa düşüp kendini de karnındakini de üzme 🥰🥰
Maalesef lekelenmem yok ama değerim neredeyse hiç artmamış 27 ekimde beta 260 29 ekim bugün yani 311 çıktı laboratuvar değişti onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum bu gece eski kan verdiğim yerde tekrar baktıracağım eğer 300 civarı çıkarsa kimyasal gebeliktir 😔

Maalesef lekelenmem yok ama değerim neredeyse hiç artmamış 27 ekimde beta 260 29 ekim bugün yani 311 çıktı laboratuvar değişti onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum bu gece eski kan verdiğim yerde tekrar baktıracağım eğer 300 civarı çıkarsa kimyasal gebeliktir 😔
Hemen negatife düşme benim doktorum kesinlikle laboratuvar aynı olmalı demişti bence 27 ekimde yaptırdığın yerde yaptırmalısın

Canım haber vermedin seni merak ettim nasılsın durumun nedir?

Kusura bakma anca kendime geliyorum diğer yerde sonucum daha da düşük çıktı pazartesi kanamam başladı kimyasal gebelikmiş ilk defa tecrübe ettim bende :KK43:
Çok geçmiş olsun canım insan o anda neler hissediyor çok iyi biliyorum umarım bir an önce toparlanırsın üzülme demicem ama kendini de yıpratma çünkü kimyasal gebeliklerde hemen ertesi ay bile hamile kalabiliyorsun ve doğal yolla hamile kalabiliyorsun önemli olan bu en azından benim doktorum öyle söylemişti bir de bana sorarsan mutlaka genetik ve kan pıhtılaşma testini yaptırmalısın. Sevgiler… Her şey gönlünce olsun ❤️❤️❤️

kızlar sizi görünce umit doluyorum ben 8 senelik evliyim 2 kere tüp bebek oldum tutmadı ara verdiğim dönemde kimyasal gebelik yaşadım sonrasında2. adetim ve hala gebelik oluşmadı napıcam bilmiyorum çok karardım gerçekten. siz kimsayal gebelikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız?

kızlar sizi görünce umit doluyorum ben 8 senelik evliyim 2 kere tüp bebek oldum tutmadı ara verdiğim dönemde kimyasal gebelik yaşadım sonrasında2. adetim ve hala gebelik oluşmadı napıcam bilmiyorum çok karardım gerçekten. siz kimsayal gebelikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
Merhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsun 💐 umarım sağlık sıhhatle bebişini kucağına aldığın günleri görürsün 🙏🏼 Ben ikinci kimyasal gebeliğimden 4 ay sonra hamile kaldım fakat 4 ay boyunca hap ve iğne kullandım genetik ve kan pıhtılaşması testi yaptırdınız mı çünkü benim testlerim yapıldıktan sonra doktorum böyle bir tedavi uygun gördü ve çok şükür doğal yolla gebe kaldım

X