- 14 Eylül 2022
- 15
- 9
-
- Konu Sahibi RoseThornnn
Ay maşallah canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah çok sevindim senin adınaCanım hayırlı olsun bende sen gibi iki tane kimyasal gebelik geçirdim şimdi 26 haftalık hamileyim bu gebeliğimin 3 ayı iğnelerle fitillerle geçti ama şuan sağlıklıyız çok şükür darısı başına olur inşallah
Corasprin neden kullanıyorsun kanında katılaşmamı var. İlk 3 ay sıkıntı yoksa sadece folik asit veriyorlar zaten ilerleyen aylarda vitamin Demir omega magnezyum veriyorlarAy maşallah canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah çok sevindim senin adınabende şuan koraspirin ve folik asit kullanıyorum ama İnan sadece hap yeterli mi doktorumdan bile şüpheliyim yani tam içime sinmiyor
2. Kimyasaldan sonra doktorum genetik ve kan pıhtılaşması testi istedi genetik test güzel geldi ama kan pıhtılaşması çıktı o yüzden gebelik oluşmadan önce kan sulandırıcıya başlattı hemen yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ver korunmuyorum buna rağmen hamile kalmadım yarın tekrar beta ya baktırıcam inşallah yükselmiştirCorasprin neden kullanıyorsun kanında katılaşmamı var. İlk 3 ay sıkıntı yoksa sadece folik asit veriyorlar zaten ilerleyen aylarda vitamin Demir omega magnezyum veriyorlar
Seni merak ettim verdin mi kan tahlilini2. Kimyasaldan sonra doktorum genetik ve kan pıhtılaşması testi istedi genetik test güzel geldi ama kan pıhtılaşması çıktı o yüzden gebelik oluşmadan önce kan sulandırıcıya başlattı hemen yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ver korunmuyorum buna rağmen hamile kalmadım yarın tekrar beta ya baktırıcam inşallah yükselmiştir
Canım selamSeni merak ettim verdin mi kan tahlilini
Şuan durum ne gebeliğiniz devam ediyor muCanım selamcuma günü verdim 120 çıktı çok şükür bir artış söz konusu ama yine de heveslendirmiyorum kendimi Pazartesi tekrar vericem kan tahlili keseyi görene kadar içim rahatlamayacak
Evet çok şükür bebeğimizi gördük rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahŞuan durum ne gebeliğiniz devam ediyor mu
Öncelikle içinizi ferah tutun evet belirtiler hemen hemen aynı oluyor fakat gerçek gebelik belirtilerini biraz daha yoğun yaşıyorsunuz göğüs hassasiyeti sersemlik hali gibi Allah gönlünüze göre versin inşallahMerhaba bende geçen ay kımyasal yaşadım. Bu ay yıne aynı belırtılerle başladık,yıne beklıcem ama sizdede belirtiler aynı mıydı? Yıne kımyasal çıkar dıye korkuyorum
Selamun aleyküm canım bişey sorabilirmiyim benimde pıhtılaşma var coraspirini hergün mü içtin bide günde bi tane mi bana doktor hamile kalınca iğne verecem dedi2. Kimyasaldan sonra doktorum genetik ve kan pıhtılaşması testi istedi genetik test güzel geldi ama kan pıhtılaşması çıktı o yüzden gebelik oluşmadan önce kan sulandırıcıya başlattı hemen yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ver korunmuyorum buna rağmen hamile kalmadım yarın tekrar beta ya baktırıcam inşallah yükselmiştir
Merhaba. İğneler ve fitilleri düşük olmasın diye mi kullandınız acaba? Ben de 2.5 sene önce kimyasal gebelik geçirmiştim. 3 ay önce kalbi durduğu için düşük yaptım. Bu ay yine kimyasal gebelik geçirdim. Merak ettim o yüzdenCanım hayırlı olsun bende sen gibi iki tane kimyasal gebelik geçirdim şimdi 26 haftalık hamileyim bu gebeliğimin 3 ayı iğnelerle fitillerle geçti ama şuan sağlıklıyız çok şükür darısı başına olur inşallah
Aleykümselam canım ben coraspirini hamile kalmadan önce 3 ay kullandım her gün içtim hamile kaldığımı öğrendiğim gibi doktoruma söyledim ve hemen iğneye başladık şuan 8+2 haftalık hamileyim hem iğne hem coraspirin kullanıyorum doktorum ikisine devam işimizi riske atamayız dedi ilerleyen dönemlerde ya hapa ya da iğneye veda edicez ama ona da hamileliğin gidişatına göre karar vericez şuan için erken dedi ama şunu unutmamak lazım kuzum her bünye ve herkesin öyküsü farklıdır o yüzden önemli olan doktorunun ne dediği ve doktoruna güveniyor olmak her şey gönlünüzce olsun inşallahSelamun aleyküm canım bişey sorabilirmiyim benimde pıhtılaşma var coraspirini hergün mü içtin bide günde bi tane mi bana doktor hamile kalınca iğne verecem dedi
Merhaba. İğneler ve fitilleri düşük olmasın diye mi kullandınız acaba? Ben de 2.5 sene önce kimyasal gebelik geçirmiştim. 3 ay önce kalbi durduğu için düşük yaptım. Bu ay yine kimyasal
Merhaba. İğneler ve fitilleri düşük olmasın diye mi kullandınız acaba? Ben de 2.5 sene önce kimyasal gebelik geçirmiştim. 3 ay önce kalbi durduğu için düşük yaptım. Bu ay yine kimyasal gebelik geçirdim. Merak ettim o yüzecek
Evet benim kanamam vardı ilk 3 ay düşük olmasın diye 2 günde bir iğne vurdurdum her gün fitil kullandımMerhaba. İğneler ve fitilleri düşük olmasın diye mi kullandınız acaba? Ben de 2.5 sene önce kimyasal gebelik geçirmiştim. 3 ay önce kalbi durduğu için düşük yaptım. Bu ay yine kimyasal gebelik geçirdim. Merak ettim o yüzden
Kanamanın sebebi neymiş peki?Evet canım
Evet benim kanamam vardı ilk 3 ay düşük olmasın diye 2 günde bir iğne vurdurdum her gün fitil kullandım
Benim plasenta aşağıdaydı 24 haftada düzeldiKanamanın sebebi neymiş peki?
Anladım. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim plasenta aşağıdaydı 24 haftada düzeldi