Popüler Konu Kimyasal Gebelik Yaşayanlar

Gecmis olsun canım. bnde 11 mayısta gitcm inş. hakkımizda hayırlısı olsun ins.ama bazende hiçbi sebep olmaya biliyormus.yada esinin sperm kalitesi düşük olabiliyormus
Canım benim hakkımızda hayırlısı olsun insallah testlerimiz temiz çıkar Sebebi yok diyorlar genellikle kromozom bozukluğundan olduğunu bebeğin sağlıksız olduğunu söylüyor doktorlar Eger sebep buysa tamam İnşallah bir daha ki bebeğimiz sağlıklı ve hayırlı olur ama dusuk tekrarlayinca insan korkuyor başka birşey mi var diyor O yüzden genetik testi yaptırmayı düşünüyorum Pıhtılaşma kayın çok merak ediyorum
eşime test yaptirmistik biz normal çıkmıştı her şey
inancı hiç bilmiyorum ne yapacağımızı

İnşallah canim sağlıklıdır ve hayırlı bir evlat olur

Ins tatli bi problem cikmaz.ben bir ay korundum kafam dinlensin hem dedim.bakalim artik sonuclari almadan yine baslicaz

Ben özelde yaptırdım 3 haftada çıktı sonuçlar 600 tl tuttu.

inşallah benimki de erken çıkar ya 2 haftada falan olmaz mı acaba çünkü yeniden denemeye başladığımızda sonuçlar elimizde olsa iyi olacak
ankaraya gönderiyorlardı testleri benim gittiğimde hatta yapılan testlerimi de yazayım sana canım ek birşey isterse doktorun sen de bana söylersin. bizim kromozom bakılmadı çünkü onu biliyorum. doktorcuğum yüzüme bakarak kromozomal bir bozukluk olduğunu sanmıyorum dedi. bu testleri de zorla yaptırdım zaten. ona kalsa hiçbirine gerek yoktu. kürtajdan 2 ay sonra ancak ikna ettim doktoru testler için. kürtajda da pataloji normal çıktı ama kromozomuna bakılmadı keşke asıl ona bakılsaymış diyorum ama kürtaj esnasında aklıma gelmedi. kürtajdan çıkıp uyandığımda ilk söylediğim patalojiye gönderdiniz mi olmuştu.

özelden msj attım cnım

Maalesef bende kimyasal gebelik geçirdim.. Tüp bebek yapmıştık.. Benim eşi azosperm.. 1embriyo transferi yapıldı. 9. günde değerim 17 idi.. 12. günde 138 oldu.. 14. günde ise 53 e düştü.. Dr ilaçları bırakmamı ve kimyasal gebelik yaşadığımı söyledi.. Bundan sonra daha zor geliyor gözüme herşey.. Rabbim tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun inşallah..

geçmiş olsun canım bu da bizim imtihanımız... Allah sağlıklı evlatlarımızı hayırla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah hepimize. sen madem tüp bebek yaptırdın canım pgt ile yaptırmayı düşünmez misin? pgt de embriyonun kromozomlarına da bakılıyormuş normal olanlar transfer ediliyormuş. çok ayrıntılı bilmiyorum ama pgt yi bir araştır istersen

Canım pgt yapıldı.. Kaliteli embriyo transfer edildiyse de tutunamadı.. Nedenini inan bilmiyorum.. İlk transferimdi.. İmtihanımız dediğin gibi.. Rabbime daha fazla dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok..

Canım pgt yapıldı.. Kaliteli embriyo transfer edildiyse de tutunamadı.. Nedenini inan bilmiyorum.. İlk transferimdi.. İmtihanımız dediğin gibi.. Rabbime daha fazla dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok..
benm de doğal yolla oluşan 3 gebeliimin ikisi kimyasalla sonuçlandı cnm. sebep yok. ben de saraçoğlunda dinledim kimyasallarda rahimde bir biyofilm tabaka luşuyor bebeğin tutunmasını engelliyor bebek de tutunamadan düşüyor çaresi soğan kürü diyordu. tıbbi her test tahlilimi yaptırıyorum. en son eşimle benm karyotipime bakılması için kan verdik 1.5 aya çıkacak sonuçlar ben de o aralığı değerlendireyim dedim ve soğan kürüne başladım. sen denedin mi soğan kürünü hiç?

bir de bu pgt ile süreç nasıl işliyor? maliyet nasıl oluyor. 3 gebelik kaybım var ve bir daha tekrarlarsa (Allah korusun) pgt yi önerdi doktor. bilgilendirebilirsen çok sevinirim

Canım çok maliyetli bir şey değil o.. Sanki 350-500 tl arası birşey kalmış aklımda.. Yapıyorlar pgt.yi.. Birde bu pıhtılaşma sorunu oluyormuş onu duydum o zaman tutunamayabiliyormuş bebek.. Kan testi ile anlaşılıyormuş bu da.. Soğan kürünü de duydum canım.. Bir dönem uygulamıştım kendi kendime sırf ii geliyor diye.. Ama her zaman aşırıdan korkarım.. İi gelirken başka şeyleri kötü yapmasın isterim.. Mesela mide rahatsızlığı gibi.. Yine de uygulanabilir canım.. İnşallah şifa olur..

pıhtılaşmalara bakıldı canım benim ne varsa hepsini yaptırdım hormonu pıhtılaşması enfeksiyonu. yapılmayan sadece hsg kaldı yani. bu aşamaya kadar düşüklerimi açıklayan hiçbirşey çıkmadı. eşime spermiyogram da yapıldı. hepsi temiz. ama bebekler düşüyor.
pgt daha ayrıntılı açıklayabilirmisin tüp bebek nasıl oluyor? klomen mi kullanıyorsun önce. yumurtayı nasıl alıyorlar? embriyo ne kadar sürede oluşuyor? transfer nasıl yapılıyor? bunları devlet karşılıyor mu? aklına ne gelirse meraktayım yani :)

mrhbalar konuyu acan arkadası okudum tum sayfalara bakamadım...herkese gecmiş olsun ınsallah herkes guel haberler alır...bende hamıleyım cok streslı gunler atlattım bazı tıbbı ıslemlere maruz kaldık...baska konu baslıklarında anlatmıstım...suan sat a gore 7 haftalık hamıleyım...son bır haftam cok kotu gectı kımyasal gebelık kurtaj dedıler...snra bos gebelık....ıc dıs gebelık olabılır...bu degerler normal deıl dedıler....asıl drum şimdilik erken bısey dıyemem dedı....o ıyı konusuyordu...fakat merakımdan asıl drum fazla bılgı vermıyor dıye baska dra gttım...kurtaj dedı baska bısey demedı...derken dun asıl drumla randevum vardı...cok ümitsiz gttım fakat yolk sac kesesı gorundu...gayet ıyı ınsallah haftaya kalp atısı alırız dedı...bu arada progesteron degerım dusuk dıye ıgne hap kullanıyordum bır haftadır....dun yıne tahlıl ıstedı fakat beta hcg artmamıs progesteronum dahada dusmus...tlfnda ölü gebelık eger labaratuvar yanılmadıysa dedı...üzülüyorum içimde degısık hıslerde var...bır hafta snra kntrole gdıcem...bılgısı tecrubesı olan varmıdır

klomen hiç kullanmadım.. Önce yumurtayı büyütüyorlar ganl f gibi ilaçlarla.. Sonra çatlatıyor sonra da genel anestezi ile topluyorlar.. Devlet karşılıyor ancak rapor olması gerekiyor elinde infertilite raporu... Genelde özeller daha profesyoneller bu konuda.. embriyo hemen oluşuyor lab. ortamında 5. güne kadar büyürlerse bu iyi birşey demek.. Ama bazen o kadar dayanamayabiliyorlar o zaman 3. günde 4. günde embriyo transferi oluyor.. Benim 5. gün olmuştu tek embriyo transferi yapıldı ama kimyasal gebelik oldu..

çok geçmiş olsun cnm. nasipten öteye gidilmiyor benm 7.5 hflık gebeliğimde hcg değeri çok iyi yükselmesine ramen kalp atışları önce çok yavaş alındı 1 hafta ayağa kalkmadan yattım dinlendim 1 hf sonra gittiğimizde tamamen durmuştu.kürtaj dediler ben de hiç beklemeden direk o gün yaptırdım kürtajı. ama şimdiki aklım olsa kürtajsız düşürmeye çalışırdım ilaçla falan. hormonlarım falan çok bozuk kaldı 10 ay boyunca gebe kalamadım faln kürtajdan sonra. inş güzel haberler alırsın...

anladım cnm çok tşk ederim bilgilendirme için. çok geçmiş olsun. inş bir dahaki gebeliklerimiz sağlıkla devam eder

inşallah canım yazarım yıne son durumumu dualarım herkesle sızde bana dua edın ınsallah

anladım cnm çok tşk ederim bilgilendirme için. çok geçmiş olsun. inş bir dahaki gebeliklerimiz sağlıkla devam eder
Kızlar yazılarınıza kısmen baktım.
Kimyasal gebelikle ilgili baya araştırma yapmıştım. Yurt dışında kimyasalı tetikleyen faktörle içki, sigara, uyuşturucu maddelerdi. Birde folik asit hem spermin hemde yumurtanın kalitesini arttırdığından kimyasal olayı daha az görülüyormuş. Size tavsiyem eğer eşinizde problem yoksa sizinle birlikte oda folik asit kullansın.
inşallah canım yazarım yıne son durumumu dualarım herkesle sızde bana dua edın ınsallah

Saraçoğlunun soğan kürü de kimyasladan sonra deneyenlerdenim.
Canım ben bu gebeliğimde 2 kez biyopsiye girmiş biriyim. Seni çok iyi anlıyorum. Üzülmemeye çalış yaşayacağı varsa yaşıyor yoksa elden bir şey gelmiyor. Fakat doktorlar çok önemli benim bu gebeliğimde 11 tane doktor baktı. Beni defalarca kürtaja almak istediler. Şuan hamileyim doğum yaklaştı ve bebeğimin sağlığı iyi gibi görünüyor. 6 ay boyunca ben kanamalar yaşadım. Dünde kısmen bir kanama yaşadım. Meğerse aşırı kabızlıktan kaynaklanan bir kanamaymış. Aklım çıktı. Sana tavsiyem her şeyin hayırlısını iste ve dua ile bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…