Popüler Konu Kimyasal Gebelik Yaşayanlar

gerçekten insan yıkılıyor kucaklarımız boş kalmasın inşalaahhh .. tamam caınm haber veririm sen de aynı şekilde
Nezaman gidiyorsun kontrole canım ben de bu gün doktora gittim içim baya rahatladı çok şükür hiç bir sorun yok bu ay antibiyotik kullanıcam sonra da aspirin kullanarak Gebeliği bekliyecekmişim folik aside gerek yok yeterince kullanmışsındır zaten dedi çok şükür içim rahat bu doktora güvenme kararı aldım

Canım çok geçmiş olsun sen bütün kayıplarını kimyasal olarak mı yaşadın ben bir kere 8 haftalık düşük bir kerede kimyasal yaşadım. Şuan ne durumdasın herhangi bir tedavi uygulandı mı

Sanada çok geçmiş olsun inan hani bir laf vardır damdan düşenin halini yine damdan Düşen anlar diye burda hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve cüdestek oluyoruz ve inşaallah güzel haberlerin geleceği günü Sabırla bekliyoruz... Hep birlikte mutlu haberlerimizi almak nasip olur inşaallah

Canım çok geçmiş olsun sen bütün kayıplarını kimyasal olarak mı yaşadın ben bir kere 8 haftalık düşük bir kerede kimyasal yaşadım. Şuan ne durumdasın herhangi bir tedavi uygulandı mı
benm de ikincisi 7.5 hflık kürtaj. diğer ikisi kimyasal. canım benim bütün testlere bakıldı açıklayan birşey çıkmadı düşük yapmamı. geçen burda da yazmıştım sperm dna testi yapılıyormuş. spermin dna sı bozuksa döllenme olsa bile düşükle sonuçlanıyormuş erken dönemde. eşimin spermiyogramı en son çok kötü çıkmıştı. eşim varikosel ameliyatı olacak sonra da sperm dna testi yaptımaya çalışacağız. yani oluşan embriyoların kromozomal bozukluğu varmış (eşimden dolayı büyük ihtimalle)

dayanamadım gittim canım keseyi gördük güzel gelişmiş iki tane de minicik beyaz nokta gördük dr kalbi dedi sorun yok gibi herşey yolunda henüz kalp atışı duyulmuyor bir hafta on gün sonra tekrar gelirsin dedi. dr bile mucize ben bile şaşırdım beklemiyodum dedi .sürekli düşük falan yaşayınca :)

antabiyotik ne için canım .. bende dr a da danışarak coraspin kullanıyorum her ihtimale karşı
Canım ya çok sevindim keseyi görmüşsünüz sabret biraz daha artık kalp atışları için acele etme bence duymazsan stres yaparsın biraz geç git doktora... Antibiyotik düşük yaptığım için herhangi bir iltihap varsa oda düşüğe sebep olabilirmiş doktor öyle söyledi mantıklı geldi o bitince de coraspirin kullanıcam sende devam et ama doktorum kalp atışları duyulduktan sonra iğne başlanmalı dedi bence ihmal etme bu günler çabucak geçsin inşaallah bende hemen gelirim arkandan

Çok geçmiş olsun canım inşaallah birdahaki ki öyle sonuçlanmaz bende bir düşük bir kimyasal dan sonra yoluma devam ediyorum. Bakalım zaman neler gösterecek

evet canım biraz zaman geçsin öyle giderim .. dr bana iğneden bahsetmedi ama ben tedbir amaçlı kullanıyorum pıhtılaşma mı vardı diğerlerinde acaba diye öğrenir öğrenmez başladım .. inşallah canım seni de bekliyorum

Rabbim kolaylık versin iğne bana çok zor gelmişti sonunda kavuşacağın güzellik için herseye değer... Kendine dikkat et...

Arkadaşlar bgn ufak bi kan geldi telaş yapıp dr a gttm ama kendi dr uma değil çünkü cmrtesi. 7 haftalık hamileyim bgn dr keseyi gördü 7 haftalık gelişimle uygun dedi ama içinde bebek göremedi. Bizim acilin ultrasonları pek iyi değil ama boş gebelik olabilir dedi. Geçen gün sağlık ocağında yaptırdığım testlerde betahcg 44.300 çıktı. Boş gebelikte düşüyomuş değer sizce boş mu dolu mu pazartesi gnünü iple çekiyorum inş bebişim vardır

cnm 44 mü 44bin mi değerin anlamadım?

44 bin üç yüz canım. Yani yedi haftalık hamileliğimle uyuşuyo
cnm gayet normal duruyor sen sakin olup bikaç gün bekle kadın doğuma gidip orda usg ile baktırırsın ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum inş yakında duyarsın kalp atışlarını

İnşallah ya mutsuzum bebeğim inş görünür yoksa kader dicem artık

Canım hiç uzulme herşey Allah tan. Bende 2 kere yasadım kımyasal gebelik. Uzuldum ama kader yapıcak bişey yok. Eşimin sperm sayısı az çıktı, sanırım ondan geçirmiş olablirim yada tamamen tesaduf. Kdınlar senede 2,3 kere anlamadan geçirirmiş kimyasal gebelik. Bnce şukretmeliyiz, hamile kalabiliyoruz sonuçta. Belki o ay yumurta , yada sperm sorunlu oluyo ve rahme yerleşemeden kendilignde atılıyo. Çok şukur bugunlerimizede...

Sağol canım desteğin için ama bgn sabah özelde gördük bebeğimi kalbini bile dydukk :) çok şükürr

kızlar ya bi kere daha rüyamda bebek görmüştüm 20 gün falan oluyor yazdım saçma sapan yorumlar yapan oldu. olumsuz birşey yazacak olanlar içinde tutsun da ben sizle paylaşmak istiyorum.

kucağımda sarı zıbınlı tatlı bi bebek vardı rüyamda. yorganın altına koyup üstünü tamamen kaptıyorum arada gidip bakıyorum havasız kalır diye huzursuzum ama çıkarmak da aklıma gelmiyo. 3. kere bakmaya gittiğimde hareketsiz yatıyodu ölmüş mü diye sakince elime alıyorum bebeği nefes almaya başlıyo iyi ölmemiş acıkmıştır diyip emziriyorum. göğsümden süt değil de su gibi geliyo bebeğin ağzından akarken görüyorum. ilk süt böyle renksiz olurmuş normal deyip devam ediyorum emzirmeye. bu kadar. hayır olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…