Canım hamilelikte diş ağrısı çeken çok arkadaş oldu.
Benim doktorum da önce diş işini hallet hamileliğinde problem olmasın sonra hamile kalırsın demişti. Birde hamileyken vücudun bir garip oluyor. Diş eti çekilmeleri, kanamalar, çürümeler her şey yaşıyabiliyorsun. Özellikle de ilk 3 ay müdahale konusunda kadın doğumcular sıcak bakmıyor. İltahap falan hem düşüğe hemde erken doğuma sebep antibiyotikte bebeğe zararlı bu sebeple gebelik öncesi dişçiye uğramamız söyleniliyor.
Bence sağlıklı gebelik geçirmek için 1 ay beklemekten zarar gelmez. Birde 5in altına inmesi gebelik sayılmasa da sıfırlanmasını beklersen daha iyi. Benim gittiğim doktorum muhakkak sıfırlanana kadar bekle demişti. Kan tahlilinde görünce ondan sonra tamamdır dedi. Fazla pimpirikli ama bazı şeylerde dikkatli olunmasında fayda var diye görüyorum.
Tüm bunları yazdıktan sonra kendi kanaatim ben beklerdim. Bir daha kimyasal ve benzeri sıkıntılı gebelik yaşamak istemem. Şahsen hiç bir hamilenin de yaşamasını istemiyorum. Baya sorunlu bir hamilelik geçiren biri olarak seni uyarıyorum.