Popüler Konu Kimyasal Gebelik Yaşayanlar

inşallah dogumda saglıkla gerceklersır bebegınız kucagına alırsın...cok tesekkur ederım evet hersey nasıp kısmet bakalım suan elımden bısey gelmıyor duadan baska...bende ıkı farklı dr gorunmustum bakalım

Merhaba arkadaşlar uzun zamadır forumu takip ediyorum ve ilk defa yazıyorum. Ben de bu konuda muzdaribim.ocak ayında bi kimyasal gebelik yaşadım korunmadığım ilk ay kalmıştım tesadüfen öğrendik adetin 6.günü kanama oldu.dr 3ay korunun dedi mart ayında tekrar oldu ve nisan ayında yine 6.gün kanama ile kaybettim.genetik test ve bir takım araştırmalar da yapılıyor.şuana kadar çıkan sonuçlarda problem yok .yalnız bu defa da beta hcg ölçümümde bir hafta önce 31 , dört gün sonra da 350 çıktı henüz dr görünmedim artık pek tedavi olasım yada dr ları dinleyesim de yok ama çok sıkıldım.. iki doktorla görüşüyorum bi tanesi yeni gebelik ama bu defa artış var .diğer dr da acaba eski gebelikten parçı kalmış olabilirmi dedi kafam çok karışık .. uzun oldu sanırım ..destek olacak ark.şimdiden teşekkrler

kızlar bugun dayanamadım gtttım dr...normalde pazartesı gtmem lazımdı...kan tstı verdım 9000 küsür olan degerım bugun tam 10000 olmuş....progesteron tahlılım gunden gune dusmustu en son pazartesı 9 idi...bugun ise 60 olmus...dr uzulme sımdılık ıyı nıye takılıyosun degerlere pazartesı gel dedı...eeee sız dedınız ölü yok olusmaz yasamaz vs...içimden bır umt dussede cıksada uzuldum geldım dedım...oda ben degerlere gore konustum suan erken bısey dıyemem bugun ku sonuc gayet ıyı...kalp atısını duymadan bu degerlere bakma dedı.....şaştım kaldım...ne sevınıyorum ne uzuluyorum rabbım ne verırse

herseyın hayırlısı olsun canım takma dıcem ama takmamak elde degıl belkı benı okumussundur...ınan ne sevınebılıyorum ne uzulebılıyorum cok karısık ıslermıs rabbım guzel haberler nasıp etsın bızlere ınsallah

Öncelikle kimyasal gebelik geçiren herkese çok çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin... Bütün sayfaları okumadım o yüzden sormak istedim kimyasal gebelik geçirdiğinizi nasıl anladınız veya öğrendiniz? Benim bu ay adetim normalden 2.5 gün daha kısa sürdü ve sonrasında 3 gün kahverengi cıvık akıntı oldu. Acaba benim de mi başıma geldi diye düşündüm ama artık doktora gitmek istemiyorum en son bütün belirtileri hamileliği gösterirken ümitlenip gittiğimde kum döktüğümü öğrendim çok büyük hayal kırıklığı yaşadım :'(

Cnm geçmiş olsun. Ben tahlil yaptırdım 4 gün sonra ilk iki gün sadece damla damla kan geldi. Ondan sonra da yoğun bi şekilde pelte pelte ve kramplar la adet gibi oldu.Ben böbrek ağrısı gibi düşündüm doğrusu. Yani ara sıra kaburga altına bıçak saplanir gibi oluyordu ve 10 gün sürdü böyle. Ama ilk önce peceteye bir pembe lik gelmişti öyle anladım tehlike olduğunu . Çünkü kahverengi akıntı çok tehlikeli değilmiş eski kan diye söylenir.

arkadaşım çok çok geçmiş olsun ben de bir düşük birde kimyasal geçirdim ama senin sondurumun kimyasal gibi durmuyor inşallah 4 günde artışın çok güzel ve diğer gebeliğinden parça kalması bana mantıklı gelmedimart ayındaki kimyasal de değerinin sıfırlanmasını beklememiş miydin de parça kalmış olsun... bana gerçek bir gebelik gibi geldi zaten 4 güne kalmaz inşallah kese görünür değerin 1000 i geçmesi gerekli çünkü bence kan vermeye devam etmelisin

İnşallah canım sağol değerlerin artmaya devam ediyor cuma günü de 5500 olmuştu ama eşimde bende keseyi görmek için kontrole gitmeye cesaret edemiyoruz . bu hafta sonu giderim ama büyük ihtimal. Umarım her şey yolundadir

canım ya çok sevindim bu harika bir haber bence iki güne inşallah kalp atışını da duyarsınız ama sen yine de hafta sonuna kadar bekle bence güzel şeyler olacak inşallah... hem şöyle düşün allah korusun bir problem olsa zaten beklemen gerekecek en iyisi hep bebeğin varmış gibi davran eşinde elini karnına koysun bol bol dua okusun rabbim inşşaallah nasip edecektir o pıt pıtları

Ayy canım benim ne kadar da güzel yazmissin Allah hepimize nasip etsin inşallah o sesi duymayı .sana da çok geçmiş olsun canım buarada şimdiki durumun nedir

Ayy canım benim ne kadar da güzel yazmissin Allah hepimize nasip etsin inşallah o sesi duymayı .sana da çok geçmiş olsun canım buarada şimdiki durumun nedir
canım benim bir oğlum var 6 yaşında ilk ayda hamile kaldım şükür sonra ikinciyi düşünmeye başlayalı nerdeyse 2 yıl oldu bu arad bir düşük ve bir de kimyasal yaşadım şuan kanamam devam ediyor çarşamba doktora gitmeyi düşünüyorum bundan sonra ne yapmam konusunda fikrini alıcam

canım oğlunu Allah bağışlasın ..ben de kimyasalların neden olduğunu hala bilmiyorum tamamen tesadüf de olabilir dedi dr.genetik testlerin bi kısmı çıktı pıhtılaşmayla ilgili problem görülmedi ben ondan şüpheleniyordum ama çıkmayan raporlar da var henüz ..bundan önce ne güzel sağlıklı bir doğum yapmışsın doğumdan sonra ne gibi problem olabilir ki doktora git tabiki yine test falan isterler ,hem de rutin bi kontrol yaptırmış olursun..kimyasal gebelik çoğu kadının sık sık yaşadığı ve farketmediği bi durummuş canım ..

Öyleymiş ama yaşamadan acısı bilinmiyor Muş iki hamilelik ve iki hüsran oğlumkardeş istiyor inan kendimden çok onu düşünüyorum o üzüldükce içim parçalanıyor sende gelişmelerden haberdar et inan kendim hamile gibi seviniyorum Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaallah

selam kızlar 2 kimyasal bir de 7.5 hflık düşüğüm var. 1.5 senedir nedenini çözememiştik.pıhtılaşma, enfeksiyon, tiroid, şeker, hormonlar hepsi bakıldı ve durumu açıklayan birşey çıkmadı. kadın doğumcular embriyonun kromozomu bozuk olduğu için düştüğünü söylediler. en son karyotip analizi için eşimi doktora gönderdim. spermiyogramı da yenilendi 1 sene sonra. geçen sene 108 milyon olan sperm sayısı 3 milyona düşmüş! erkek infertilitesi başlığını baştan sona okudum nerdeyse ve sperm dna hasar testi diye birşey varmış. şimdi onu yaptıracağız. tekrarlayan kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar aklınızda olsun bu da. çünkü 1.5 senedir doktor peşinde koşuyoruz biz söylemeden bir tetkik yapmaya yanaşmıyorlar. spermiyogramı da biz perhize dikkat edip vermek istiyoruz deyince aldırlar yoksa doktor eski sonuçlara bakıp gerek yok bir senede bir değişim olmaz falan demiş. eşinizin spermiyogramı normal bile olsa dna hasarı olabiliyormuş ve bu spermiyogramla anlaşılmıyormuş(morfolojiden farklı birşey dna hasarı prof. dr. kaan aydosun sayfasında çok daha detaylı yazıyor bunlar). da hasarı olan spermle döllenme olsa bile düşükle sonuçlanıyomuş. 3 düşüğüm var işte malum, inşallah sebebi bulduk diye düşünüyorum. tedavi edilebilen bir rahatsızlık bu. eşimde vriksel de vardı. şimdi önce varikosel ameliyatını yaptırcak , sonra bu dna hasar tedavisini olucak inşallah. 6 ay bir sene içinde çoğunlukla güzel haberler alınmış.

gerçekten insan yıkılıyor kucaklarımız boş kalmasın inşalaahhh .. tamam caınm haber veririm sen de aynı şekilde

Herkese merhaba,

bende 6 haftalık hamileyim ve şuan düşük yapıyorum. ilk kontrolümde doktorumuz keseyi gördü fakat herhangi bir gelişme gözlemleyemedi 48 saat arayla beta hcg istedi. ilk beta hcg 107.3'dü 2. beta hcg 350.7 olarak yükseldi ve doktorumuz gelişme olduğunu herhangi bir sorun olmadığını belirtti. Fakat dün gece yarısı Menstruasyon gibi kanama yaşadım ve acile gittik. Kese küçülmeye ve şekli bozulmaya başlamıştı ve hala içerisinde herhangi bir oluşum söz konusu değildi gebeliğimde bir anomalik durum olduğunu kromozom bozuklugu olabileceğini ve düşük yaptığımı belirtti. beta hcg dün gece 370.3 çıktı bu sabah ki kontrolümde düşük yaptığım netleşti kanama ve kasık agrılarım devam ediyor. Cuma günü tekrar kontrolüm var muhtemelen o güne kadar vücut kendi kendine atmış olacak, tekrar beta hcg ve ultrasonografi yapılacak... Hormon değerlerim vs düşmeye başlarsa hiçbir müdahaleye gerek kalmayacak, detaylı araştırma cuma günü yapılacak, Dış gebelik mi, boş gebelik mi vs vs gibi...

geçmiş olsun cnm bu ilk kaybın mıydı? hepsi zor oluyor ama ilki en zoruydu benm için. herşeyin yolunda olduğunu düşünüp doğum tarihi odası perdesi maması kısacık 5 güne dünyanın hayalini sığdırmıştım. aklıma hiçbir olumsuzluk gelmemişti. iki ve üçüncü kayıplarımda daha hazırlıklıydım aklımda hep bi düşük ihtimali vardı.
Rabbim tekrarını yaşatmasın inş hiçbirimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…