Popüler Konu Kimyasal Gebelik Yaşayanlar

insallah dediğin gibi olur ve düşmez canımmm bakalım aşılamadan hemen sonra kansulandırıcı iğneye başlanacak insallah busefer tutunur sımsıkı bebegim allahım kimseyi evlatsızlıklada evladıylada sınamasın cok zor seyler yasıyoruz rabbim biran önce nasip eder tüm isteyenlere sana bana insallah hayırlısından ruyamda ninniler duyuyorum okadarki bebek hasreti yüreğime cöreklenmiş allahım daha büyük seylerle sınamasın insallah bu kez sınavım bitmiştir ve rabbim artık beni evladıma düzgün bir anne olacakmıyım olmayacakmıyım diye sınamaya baslar

inş canım aminnnnnn.tüm duaların kabul olunan vakte denk gelmiştir inş. zor biliyorum ben bir defa yaşadım ama kendimi kaybettim nerdeyse.senin kimyasaldan sonra adetlerin gecikmişmiydi.benim şimdi 3 gün gecikti dün de çok çok az kahverengi akıntım olmuştu.acaba diyorum bende

aminnnnn insallah canım hamielsindir

benm adetlerim cok düzensizdir zaten ilk düşüğümde kanamam tam 55 gün sürdü ara ara lekelenme ara ara adet kanaması gibi kanamamın 3 günü büyük büyük parçalar düşürdüm 8.günü muayane oldum içimde parça vs kalmamıştı ama kanamam kesilmiyodu
kanammın 50.gününde falan doğum kontrol hapıana başladık sonra adet oldum hap bitince adetliyken soğankürü yaptım ve tam adetimi 26.günü yumurtladım yumurtlama akıntım vs belirtileriimden anladım cünkü ben ilaçsız yumurtalamam bir mucize tahmini yumurtlamanın 15.günü hamileleik belirtilerim başaldı hafta sonuydu test yaptıramadım pazartesi uyandıgımda tüm beliritlerim tamamen kaybolmustu sanki salı günü teste gittim değerim cok düşük çıktı ve 1 kaçgün sonra kanamam başladı oda 15 gün sürdü canım

hımm senin baya bozuk gitmiş düzen canım.benim 6 gün süren adetim 8 gün sürdü ve bitti.bir haftada değerlerim sıfırlandı zaten.herhalde düzene girer diye düşünmüştüm ama hala gelen giden yok.göğüs göğüs diyorlar patlıyor çatlıyo ağrıyo filan diye ama bende göğüslerde de iş yokçhala minicik

benim ilk hamileleğimde göğüs ağrım az oldu ama 2.cide olmadı belirtiler takılma canım herkeste göğüs ağrısı olacak diye bir kaide yok

benim ilk hamileleğimde göğüs ağrım az oldu ama 2.cide olmadı belirtiler takılma canım herkeste göğüs ağrısı olacak diye bir kaide yok
Ağzından bal damliyor cannim.guzel haberlerimizi birbirimize mutlaka bildirelim

merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 hafta önce düşük yaptım. adet gecikmesinin birinci günü beta hcg değerim 4.51, gecikmenin iki gün sonrasında 16.7 idi. 5. günde doktora gittim ama kasıklarım çok ağrıyordu bir de kahverengi lekelenme yaşıyordum. doktorda keseyi gördük ama çook küçükmüş. ertesi gün de kanamam başladı hemen doktora gittik kese kayboldu düşük yapmışım beta hcg değerim de 9 a düşmüş. toplamda adetim 7 gün gecikmiş oldu. bu yaşadığım kimyasal gebelik mi? acaba korunmama gerek var mı? adetim ne zaman gelir? vb.... bir sürü soru var kafamda tabiii bir de kalbim çok kırık çok duygusallaştım. korkuyorum.

Tatlim seni cok iyi anliyorum benimde sekiZ gun gecikip oyle düşmüştü. evet bu malesef kimyasal.diger sorularina cvp net veremem cunku dusukten hemen sonra yani simdi hamileyim allah nasip ederse.uzulme o çocuk ozurluydu bu çok guzel bi guvenlik sistemi

Kahverengi lekelenmen ne kadar sürdü canim.

Himm benim baya saldir saldir kipkirmizi sökülüp geldi.ogunku acimi hic bi gün yasamadim.serum verildi bir gece. ama o gunler geçti. bana bir doktorum korun dedi birisi sen bilirsin dedi.ben istedim tabi.sende istersen hemen kalırsın cunku rhim temiz oluyormuş

Hamile misin canım ne oldu senin durum ben de bugun adet oldum erken geldi genelde geç oluyor ya kimyasal sonrası adet
yeni ümitler yeni heyecan başlıyor bende de

sadece önceki gün kahverengi akıntım oldu. doktor düşükten 2 gün önce kesesi gördü o yünden kimyasal mı değil mi kafam karıştı. ayrıca hamileliğim hiç idrar tahlilinde çıkmadı.
Cunku değerlerin cok yukselememis canim.kimyasal sessiz dusuk demek kese gorulmus ama kurtaj olmadan kendi liginde n bitti ise kimysal olur.keseyi de muhtemelen alttan görmüştür

Hamile misin canım ne oldu senin durum ben de bugun adet oldum erken geldi genelde geç oluyor ya kimyasal sonrası adet
yeni ümitler yeni heyecan başlıyor bende de
Su anda oyle goruniyorum canim.gecen ay aklima geldiği icin doya doya hmileyim diyemiyorum.kjverengi akimtim gelmedi bugün. ins o bir gunluk leke lenme yerleşme kanaması dir.bence diger ay takma canim kafana.olurina bırak. supriz bebek olsun

Cunku değerlerin cok yukselememis canim.kimyasal sessiz dusuk demek kese gorulmus ama kurtaj olmadan kendi liginde n bitti ise kimysal olur.keseyi de muhtemelen alttan görmüştür

doktor karından muayene etti kücük ama göründü. kafam karıştı ne diyim allaha havale ediyorum. umrım senin de hamileliğin hayırlı bir şekilde tamamlanır da bebeğini kucağına alırsın :)

doktor karından muayene etti kücük ama göründü. kafam karıştı ne diyim allaha havale ediyorum. umrım senin de hamileliğin hayırlı bir şekilde tamamlanır da bebeğini kucağına alırsın :)
İnş canim.allaha cok cok dua ediyorum. Allah seninde gönlünce verir ins

İnşallah bu ay sıkıntı olmaz tutar sağlıklı olur sen de dikkat et bakalım kendine sevindim senin adina

KİMYASAL GEBELİK geçirmişsiniz ama rahıme kese beta hcg 1500 uzerıne çıkmayınca gorunmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…