Popüler Konu Kimyasal Gebelik Yaşayanlar

Kizlar yumurtluyor gibiyim.yyani krem rengi sunen bi akintim geldi bugün. mutlu oldum ama şimdi ovulasyon testi yaptım ikinci cizgiden eser yok neden sizce

Kizlar yumurtluyor gibiyim.yyani krem rengi sunen bi akintim geldi bugün. mutlu oldum ama şimdi ovulasyon testi yaptım ikinci cizgiden eser yok neden sizce
O konuda çok bilgim yok ama aklıma gelen bende de öyle akıntı olmuş ama yumurtlama daha geç olmuştu. Belki sende de öyledir.

Arkadaşlar kimyasal gebelik sonrası herhangi bir test yaptirdinİz mi ya kan pıhtılaşması kromozom bozukluğu testi falan duydum bilginiz var mi

Yumurtlama gerçekleşti mi canim senin gebelik var mi
Ahhh ah canım benim durumlar karışık. 21martta yumurtldim cok sukur. hersey yolunda gidiyordu adetten önce idrar testim pozitifti bende adetten bir gün once kan verdim negatif cikti.simdi adetim 3gun gecikti dun gecede kahverengi para kadar leke gelmiş. devami yok.yani ne olduğumu bilmiyorum.kan testi sonucu 2ydi.sonra yukselirmi blmem.kimuasal gecirdigim icinmi boyleyim bilmiyorum

Kanamanin Devamı gelmediyse olabilir canım her gün sabah ilk idrarla tekrarla bakalım artacak mi
bir de yumurta takibi yaptirdin mi sen kaçıncı günde pozitifi yakaladin

Kanamanin Devamı gelmediyse olabilir canım her gün sabah ilk idrarla tekrarla bakalım artacak mi
bir de yumurta takibi yaptirdin mi sen kaçıncı günde pozitifi yakaladin
Ovulasyon testi yaptim.normalde ben erken yumurtlayan biriyim ama adetten sonra 17.gun yumurtladim.yani beş gün geç oldu.kahverengi akintinin devami yok.idrar testi de cumartesi yapmak istiyorum.bakalim rtik zaten pazartesi doktora gitcem hala gelmezse bir hafta gecmis olcak

Hayırlısı olsun canım İnşallah bebeğin seninle olur bu sefer

Hayırlısı olsun canım İnşallah bebeğin seninle olur bu sefer
Tatlim sen beni hamile yaptin kesin :) ay inş oyledir o gelen akıntı da yerlesme kanamsidir inş. sen kimyasaldan sonra adet gecikmesi yaşadın mi

Arkadaslar ben 2 kez kimyasal gebelik yasadin 1 si normal digeri asilama yoluyla oldu benin gibi birden faZla kimyasal yasayip hamile olan yada bebegini kucagina alan varmi

Tatlim sen beni hamile yaptin kesin :) ay inş oyledir o gelen akıntı da yerlesme kanamsidir inş. sen kimyasaldan sonra adet gecikmesi yaşadın mi
İnşallah canim hamilesindir gönlümüz öyle istiyor daha adet olmadım canım 9 martta adet olmuştum 15 ine doğru adet bekliyorum bakalım ne olacak
birde ovulasyon testi yapıyorsundur hangi günleri degerlendirin

İnşallah canim hamilesindir gönlümüz öyle istiyor daha adet olmadım canım 9 martta adet olmuştum 15 ine doğru adet bekliyorum bakalım ne olacak
birde ovulasyon testi yapıyorsundur hangi günleri degerlendirin
Pozitifi gördüğüm gün ve siliklestigi gunu degerlendirdim ben ozellikle.benim iki gun üstüste pozitifti ama ikinci pozitifi dedegeelendirmedim.sperm kalitesini dusurmemek icin

Arkadaslar ben 2 kez kimyasal gebelik yasadin 1 si normal digeri asilama yoluyla oldu benin gibi birden faZla kimyasal yasayip hamile olan yada bebegini kucagina alan varmi
Bu forumda cok okudum tatlim olabiliyor ama ikinci kimyasaldan sonra artikrahim cok hasar aldigi icin 3ay korunma veriyorlar. hatta bazilarina dogum kontrol hapi bile vermişler

Pozitifi gördüğüm gün ve siliklestigi gunu degerlendirdim ben ozellikle.benim iki gun üstüste pozitifti ama ikinci pozitifi dedegeelendirmedim.sperm kalitesini dusurmemek icin
Hımm biz pozitif ve ertesi günü değerlendirmistik ama benim pozitif tek gundu

Bu forumda cok okudum tatlim olabiliyor ama ikinci kimyasaldan sonra artikrahim cok hasar aldigi icin 3ay korunma veriyorlar. hatta bazilarina dogum kontrol hapi bile vermişler
3 ay bekledim canım zaten insallah tekrarlamaz bukez olur sağlıkla

3 ay bekledim canım zaten insallah tekrarlamaz bukez olur sağlıkla
tatlım bn düşük sonrası korunmayacağımı kafaya taktığım için sormuştum: yine gebe kalırsam oda düşme ihtimali varmı diye oda gülerek ne alakası var her döllenme yeni bir gebeliktir birbirlerini etkilemez demişti.yani bu düşük herkese mümkün aynı şekilde hep düşüren biri içinde bir daha hiç düşürmemesi de muhtemel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…