Popüler Konu Kimyasal Gebelik Yaşayanlar

bugün ya da yarın gidip yeniden betaya baktıracağım bir kez daha adet göreyim sonra düşünüyorum ben de
Canım benim gittiğim doktor rahmini alacağız, bebek olması önemli değil. Zaten yaşamayacak vs. demişti. Bak onun dediğinin üstünden aylar geçti bebeğimle birlikte yaşıyoruz. O yüzden doktor faktörü çok önemli

mrb kızlar.benim sizlere bir sorum olacak.bilen varsa yardım etsin lütfen.ben 2 kes düşük yaptm.bebeklerimin kalbi duruyordu.şimdi tekrar hamileyim kan sulandırıcılar ve gerekli tedaviyi görüyorum.beta değerim 2464 kadar çıkmıştı ama bir hafta sonra tesadüf olarak sadece merakımdan tekrar beta değerime baktırdım 2396 düşmüştü.dr. umutlu konuşmadı yani beklemek anlamsız dedi.ben hemen karar veremedim sonra 2 günde bir betaya baktırdım.2646-2856-3231 oalarak yükseldi.bugün dr gidicem ama korkuyorum dr.saati gelmiyor sanki.böyle olupta doğum yapan yada yaptığını duyduğunuz kimseler var mı?çok merak ediyorum içim o kadar kötü ve sıkıntılı ki ...

Canım bana şu an karnımdaki bebek öldü ölecek dendi. Kürtaja alıyorlardı girmedim. Şimdi Allaha hamd olsun hala benimle ve testler sağlıklı olduğunu gösteriyor. Tek bir hekime göre karar verme ve testlerini yenilet ve bol bol dua et Allaha sığın.

çok tşk ederim cvp verdiğin için.başka dr ye gitti o zaman daha küçüktü sadece doğal olarak kese görünüyordu.ama iki dr'de beta değerine göre konuşuyor.gece gündüz dua ediyorum.Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin inş.hepimize.bilmiyorum bugun gittiğimde bebek yok derse ne yapmalıyım.ya normalde bugun tam 6 haftalık olması gerekiyor.beklemelimiyim ne yapmalıyım bilmiyorum.bebeği kesede geç görenler de var.dış gebelikten korktum araştırdım ama tam anlamadım.kese rahmin içinde bebek dışında mı oluyor yoksa kese falan da mı rahmin dışınd oluyor.dr bebeği görmedi ama sordum hayır rahim içi gebelik dedi.offff çok bunaldım .ne karar vereceğimi bilmiyorum.

birde sana neden bebeğin için öldü ölecek dendi ki.canım Rabbim bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin

Benim durum biraz farklı
Kan tahlilinde hamile olmadığım söylenmişti. Bana kum dökme, ilerlemiş idrar yolları enfeksiyonu hastlalıkları için bir sürü ilaç verilmişti. 2 kezde ağır grip geçirdim. Tabi birde söktürücü vardı. Bu ilaçları alınca ben fenalaştım tahlilden yanılmıyorsam 10 gün sonra tekrar yapılan tahlilde hamile olduğum ortaya çıktı. Bu kadar ilacada bebeğin yaşaması mümkün olmadığı zaten kendi sağlık durumumun da iyi olmadığı söylenip kürtaja almak istediler.

Allah yardımcın olsun inş.bebişinde senin gibi dirençli olacak.bak belli :)..hepimiz için hayırlısı olsun...

BETA ÖLÇÜMLERİNİ MAKİNALAR BAZEN YANLIŞ YAPIYOR BİR KAÇ YERE YAPTIR AYNI GÜN İÇİNDE

Benim düşüş 1 hafta 10 gün falan sürmüştü herhalde Arkadaşımın daha uzundu.[/QUOTE .!.:
Doktoru aradım o da ameliyata girmiş soramadım da kendisine mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor Parça kalma ihtimali var mı kimyasal gebelikte

Sen bilirsin canım
Fakat hastalığının Regliyken 3. günü git hormonlara bakmaları lazım.

Benim düşüş 1 hafta 10 gün falan sürmüştü herhalde
Arkadaşımın daha uzundu.
Hormonlara nasil bakılıyor. kan değerlerine göre mi.yoksa baska bir yontemmi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…