- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
-
- Konu Sahibi sebebiumut
evet benim ilk gebeliğimdi İnşallah hastalığında düzelme vardır Allah yardımcın olsunCanım ilkse genellikle bir sorun olmuyor eğer tekrarlarsa işte o zaman bazı tahliller yapıyorlar.
Bende yarada vardı smear almışlardı öncesinde ondada kanser başlangıç hünresi Cın 1 çıkmıştı. Sonra kolposkopi biyopsi falan yapıldı. Fakat bunlar Rahim ağzı kanseri ile ilgili testlerdi. Yani sana gerekmiyordur büyük ihtimalle
Allaha şükür doktorlar gerileme tespit etti. Yaralarda düzelmiş. Bebeğimin mucizesi olarak görüyorum. Doktorlar aldırman lazım zaten sakat bir bebek olacak demişlerdi. İlk bebeğini kaybeden biri nasıl ikinci kez bebeğini kaybetmeye razı olur ki. Bende aldırmadım sonuç şimdilik ikimiz içinde her şey yolunda gözüküyor.evet benim ilk gebeliğimdi İnşallah hastalığında düzelme vardır Allah yardımcın olsun
Gerçekten tam bir mucizedir bebekler İnşallah her şey yolunda gider hepimiz için ben de kan verdim simdi beta için sonucu alıp doktora gidecegim bakalım ne diyecek kanamam hala devam ediyor tabiiAllaha şükür doktorlar gerileme tespit etti. Yaralarda düzelmiş. Bebeğimin mucizesi olarak görüyorum. Doktorlar aldırman lazım zaten sakat bir bebek olacak demişlerdi. İlk bebeğini kaybeden biri nasıl ikinci kez bebeğini kaybetmeye razı olur ki. Bende aldırmadım sonuç şimdilik ikimiz içinde her şey yolunda gözüküyor.
Kanaman bitince tekrar yaptırırsın. Sonraki adet tarihin gecikebiliyor en 28 günde birdi 35. gün yaşadım.Gerçekten tam bir mucizedir bebekler İnşallah her şey yolunda gider hepimiz için ben de kan verdim simdi beta için sonucu alıp doktora gidecegim bakalım ne diyecek kanamam hala devam ediyor tabii
Mrb kızlar. Bişey soracaktım, benim bu ay adetim bikaç gün gecikince beta hcg baktirdim ve 11,5 çıktı, sonraki gün adet oldum... kimyasal gebelik mi geçirdim?
Kimyasal geçirmişsin.Mrb kızlar. Bişey soracaktım, benim bu ay adetim bikaç gün gecikince beta hcg baktirdim ve 11,5 çıktı, sonraki gün adet oldum... kimyasal gebelik mi geçirdim?
Eger duzelirsem bende adetten sonra denemeyi istiyorum ama bilmiyorum iste hormonlarima mi baktirsam adetin 2. Ya da 3. Günü gidiliyor herhaldekızlar dün akşam Haber Türkte Canan Karatay Hoca vardı kah pıhtılaşması olanlar için bol bol su içmeli,balık yemeli ve omega 3 kullanmalı dedi.Aklınızda bulunsun.tatlım kimyasal gebelikten dış gebelik gibi beklemeye gerek olmuyor sonraki ilk adetinde tekrar tedaviye başlayabilirsin.Bu adetin bitince doktor tekrar hcg istiyor zaten sıfırlandımı diye ..sebebiumut, tatlım herşeyin yolunda gittine çok sevindim.en olmaz denen zamanlarda bile Rabbim yüce mucizelerini bize gösteriyor çok şükür..
Benim de yeni bitti adetim daha sifirlanmadi ama ben bir adet beklemeyi düşünüyorumBende bu ay gecirdim kimyasal.kanamam bitince hemen çalışmalara başladık. bir daha adet gormek filan istemiyordum. sizce beklememkte zarar mi ettim.hcg sifirlanmisti.
Evet doğru söylüyorsun. ama bn yumurtlama problemi olan bi insanın. oyüzden şansım düşük diye başladımBenim de yeni bitti adetim daha sifirlanmadi ama ben bir adet beklemeyi düşünüyorum
vücudun da sen de dinlenseydi keşke İster istemez yipraniyor
O zaman bilmiyorum canım iyi bir kac doktora git önerilerini dinle ama bak kimyasal yaşadığına göre yumurtaların oluşuyor ve çatlıyor çok üzülme stres yapma Oda tetikliyor herseyiEvet doğru söylüyorsun. ama bn yumurtlama problemi olan bi insanın. oyüzden şansım düşük diye başladım
Stres Ypmamaya garret ediyorudiyorum.ovu testi aldım ama anlamadım.Adetim biter bitmez cok koyuydu. dün baya azaldı çizgi. anlamadım adetten hemen sonra mi yumurtladim. hiç böyle olmazdıO zaman bilmiyorum canım iyi bir kac doktora git önerilerini dinle ama bak kimyasal yaşadığına göre yumurtaların oluşuyor ve çatlıyor çok üzülme stres yapma Oda tetikliyor herseyi
Olabilir canım daha önceden varolan bir yumurta gelismistir çatlamış olabilir Sonra bir tane daha gelişir belki belli olmaz Üzülme O kadar istiyor san buna dün degerlendirseydinizStres Ypmamaya garret ediyorudiyorum.ovu testi aldım ama anlamadım.Adetim biter bitmez cok koyuydu. dün baya azaldı çizgi. anlamadım adetten hemen sonra mi yumurtladim. hiç böyle olmazdı
dün çalışmalar yaptik.ins tutarOlabilir canım daha önceden varolan bir yumurta gelismistir çatlamış olabilir Sonra bir tane daha gelişir belki belli olmaz Üzülme O kadar istiyor san buna dün degerlendirseydiniz
Canım bitince sen biraz bekle istersen yavaş düştüğü için belki beklemek daha iyi olabilir.Eger duzelirsem bende adetten sonra denemeyi istiyorum ama bilmiyorum iste hormonlarima mi baktirsam adetin 2. Ya da 3. Günü gidiliyor herhalde
Betam dün hala 193 tu yavaş düşüyor hayırlısı artik
Canım ilk kimyasalsa ve doktor müdahalesi olmadığı sürece beklemene gerek yok ruhsal yapın müsaitse... Doktor eğer kadın kendini psikolojik olarak hazır hissediyorsa hamileliğe ve kan değerlerinde de bir sorun yoksa hiç bekleme demişti. Arkadaşıma ise beklemeyi tavsiye etmişti. Yani bu biraz kişiye bağlı bir durum. İnşallah olur ve kimyasaldan sonra gebe kalan çok kişi duydum ve biri de benim o yüzden umutlu ol.Bende bu ay gecirdim kimyasal.kanamam bitince hemen çalışmalara başladık. bir daha adet gormek filan istemiyordum. sizce beklememkte zarar mi ettim.hcg sifirlanmisti.
Cvp icin cok sagol canim.bende istiyorum tekrardan hamile kalmak.ama yumurtlamam şaştı galiba.bugun yumurtlamamm gerekirken test negatif.hic yumurtlamazsam diye korkuyorumCanım bitince sen biraz bekle istersen yavaş düştüğü için belki beklemek daha iyi olabilir.
Canım ilk kimyasalsa ve doktor müdahalesi olmadığı sürece beklemene gerek yok ruhsal yapın müsaitse... Doktor eğer kadın kendini psikolojik olarak hazır hissediyorsa hamileliğe ve kan değerlerinde de bir sorun yoksa hiç bekleme demişti. Arkadaşıma ise beklemeyi tavsiye etmişti. Yani bu biraz kişiye bağlı bir durum. İnşallah olur ve kimyasaldan sonra gebe kalan çok kişi duydum ve biri de benim o yüzden umutlu ol.
Kimyasaldan sonra günler değişebiliyor canım o konuda doktorun seni uyarmadı mı benim 28 şaşmazdı ama 35 de falan olmuştum sanırım. Haliyle yumurtlama tarihide değişmişti. Birde arkadaşımda 56 veya 58 gün sürmüştü. Bu sebeple hemen aklına olumsuz düşünce gelmesin.Cvp icin cok sagol canim.bende istiyorum tekrardan hamile kalmak.ama yumurtlamam şaştı galiba.bugun yumurtlamamm gerekirken test negatif.hic yumurtlamazsam diye korkuyorum
Doktorum cok.ilgisizdi.tek soyledigi sey korunun oldu.sonra bakcakmis yumurtam nasıl diyeKimyasaldan sonra günler değişebiliyor canım o konuda doktorun seni uyarmadı mı benim 28 şaşmazdı ama 35 de falan olmuştum sanırım. Haliyle yumurtlama tarihide değişmişti. Birde arkadaşımda 56 veya 58 gün sürmüştü. Bu sebeple hemen aklına olumsuz düşünce gelmesin.