Popüler Konu Kimyasal Gebelik Yaşayanlar

evet sanırım, ne güzel kendiliğinden kalabilmen şanslısın.Ben de bu ay inşallah tüp yaptıracağım.Tüp bebekten sonra ilk hafta yatmak gereklimi onu soracaktım bazıları diyo yat bazıları yatma kafam karıştı

Canım eğer çalışmıyorsan doktorundan tavsiye al yat yoksa çalışıyorsan doktorun rapor verir yine yatarsın. Bebeğin her şeyden önemli

Benim şu anda yaşadıklarımı anlatmissiniz
27 şubat cuma günü beta 74 dü
2 Mart Pazartesi günü 400 oldu
6 Mart Cuma öğlen 619 du doktor şüphelendi
6 Mart Cuma akşam yaptırdım 542 oldu
şimdi Bebeğimi yavaş yavaş kaybediyorum doktor zaten keseyi göremedi kimyasal gebelik geçiren bir çok kişinin değerleri bu kadar yüksek değilmiş gördüğüm kadarıyla benimki bayağı ilerledi
pazartesiden beri lekem geliyordu
artik Beta nin düşmesini ve kanamayı bekliyorum
sonra neler yapacagimi hic bilmiyorum

Arkadaşımın kandaki değeri 5000i bulduktan sonra düşük yaptı. İstisnalarda olsa daha yüksek çıkıp kaybedenlerde var. Ona doktor 3 ay beklemesini söylemişti. Kısa bir süre sonra da hamile kalmıştı. Sanırım 2,5 ay sonra falan hamile kaldığını öğrendik. Maalesef merdivenlerden düşünce o bebeği de kaybetti.

Cok üzüldüm arkadaşına Allah yardımcısı olsun
bana gelince cumartesi ve pazar kırmızı lekeler geldi ama adetim tam olarak pazartesi başladı pazartesi beta hcg 250 ye düşmüş Bebeğimi kaybettim yani
doktor takip edilecek beta nin 0 olması gerekiyor dedi
kendimi nasıl toparlayacagim bilmiyorum
vücudun için birseyler için mi bitkisel falan destek aldın mi

Kızlar merhaba ;

Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım . 31 ocakta kanama başladı ,doktorum korunmaya gerek yok devam dedi. Yine yumurta büyütücü ilaç ictim, 23 şubatta büyüdü yumurtam,o gün catlattik. Dün kan tahlili verdim,iğnenin 15. Gününde beta hcg ; 21.88 çıktı.
doktorum yine pek olumlu konuşmadi,sanırım yine kimyasal gebelik gibi duruyor. Rabbim sen büyüksün,illa ki vardır bebegimin geleceği en doğru vakit. Şuan sadece dua ediyorum ,İnşAllah sağlıklı bir gebeliktir diye
Hakkımızda hayırlısı olsun ...

öncelikle cok gecmiş olsun gecen hafta bende seninle aynı durumu yaşadım biraz sancılı olsada duygusal olarak zor bir dönem sadece inş. kendiliginden düşer ve kürtaja gerek kalmaz

öncelikle cok gecmiş olsun gecen hafta bende seninle aynı durumu yaşadım biraz sancılı olsada duygusal olarak zor bir dönem sadece inş. kendiliginden düşer ve kürtaja gerek kalmaz
Sana da gecmis olsun sen nsl toparlayabildin mi kendini hem psikolojik hem biyolojik olarak
Benim adet gibi kanamam basladi dun Düşüyor kendiliğinden değerlerim de düşüyor dun beta 250 idi senin beta ne kadar yukseldi 6 hafta ilerledi senin ne kadar büyüdü
Bir de tedavi falan basladin mi gerek var mi Ya da bitkisel destek aliyor musun
Ben adacayi icmeye basladim Temizlemeye yardimci olur diye

Kızlar kimyasal gebeliğin nedeni kalitesiz yumurta ve spermdi sanırım.
Aklınızda bulunsun sizin kullandığınız folik asitten eşinizde kullanırsa sperm kalitesi artar. Buda belki çözüm olabilir. Olacak mı olmayacak mı diye düşünüp kendinizi kötü etkilemeyin. Birde bilginiz olsun sigara kullananlarda kimyasal gebelik olayı daha fazla görülüyor. Stres ve sigaradan mümkün mertebe uzak durun.
İnşallah en kısa zamanda hakkınızda hayırlısı olur.
ve yine tekrar ediyorum kimyasal gebelik geçiren birinin hamile kalma olasılığı daha yüksektir.

Sağol canım ,Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Ben ilaca destek olarak çörek otu ,bal,tarçın kürü yaptim bu ay,eşimde bende hacamat yaptırdım bel kisimlarimizdan. Eşime keçi boynuzu pekmezi aldım ama pek düzenli içtiği söylenemez
İkimizde sigara kullanan insanlar değiliz çok şükür
Stres konusuna gelince ,ikimizde öğretmeniz ama ben çok kalabalık bi okulda müdür yardimcisiyim,işte istemez stresli çalışıyorum. Bilgiler için tekrar sağol canım.lan testini bugün bi tekrar edeyim bakalım ne olacak

Lan testini bilmiyorum ama eğer çalışmalar varsa istersen ovulasyon testi deneyebilirsin. Birde gebeliği hamilelik testinden önce öğrenmeni sağlıyor. Ben kanda yok dendiği zaman bu teste pozitifi görmüş biriyim.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Bende aklıma geldikçe burada bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlara dua ediyorum. İnşallah sana da ederim.

folik asiti düzenli içiyorum eşim sigara kullanıyor inşallah bırakacak yani hayırlısı olsun tabii adaçayına başladım ben de temizlensin diye daha değerlerim sıfırlanmadı tekrar test yaptıracağım sen ne kadar bekledin ve de bitkisel bir destek aldın mı
ovulasyon testini ben de kullanıyorum yardımcı oluyor

Ben beklemedim düşükten sonra 35. gündü yanılmıyorsam adet oldum. Ondan sonra çalışmalara başladık. Birde sonradan kanser gibi sağlık sorunları çıktı. bıraktım ama o zaman hamileymişim. Benimkisi biraz garip ve uzun bir hikaye Allah kimseye yaşatmasın.

Bitkisel tedavi almadım. Gebeliğin başında kullanılmaması gereken bir sürü ilaç kullandım. İçlerinde söktürücüde vardı Rabbim bebeğin tutunmasını sağladı. Sıfırlandıktan sonra hemen başlayabilirsin dedi doktorum. İlk adetini bekle bitsin başla derim.

Allah yardımcın olsun Sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Ben de öyle düşünüyorum değerlerim sıfırlansın adet göreyim ovulasyon testi kullanacağım bir de doktora gidip yumurta takibine başlayacağım
bu arada sen değerlerin sıfırlanınca test falan yaptırdın mı yani yapmam gereken tahliller var mı

Canım ilkse genellikle bir sorun olmuyor eğer tekrarlarsa işte o zaman bazı tahliller yapıyorlar.
Bende yarada vardı smear almışlardı öncesinde ondada kanser başlangıç hünresi Cın 1 çıkmıştı. Sonra kolposkopi biyopsi falan yapıldı. Fakat bunlar Rahim ağzı kanseri ile ilgili testlerdi. Yani sana gerekmiyordur büyük ihtimalle

hastane ücretini falan yazmışsın canım pardon ama anlamadım ne demek istediğini ama hastane masrafları tutuyormuş bayağı Allah yardımcın olsun

hastane ücretini falan yazmışsın canım pardon ama anlamadım ne demek istediğini ama hastane masrafları tutuyormuş bayağı Allah yardımcın olsun
Canım başka birine yazacağımı sana yazdım. Sonra düzeltme yaptım yukarıyı tekrar oku istersen kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…