Popüler Konu Kimyasal Gebelik Yaşayanlar

Senin tek gebelik kaybın mı var cnm?

Evet canım burada çok okudum kimyasaldan sonra daha çabuk gebe kalınıyor diye ama bende tutmadı bu durum. En azından gebe kalabiliyorum diye avutuyorum kendimi işte

Araliklarla 2 dis gebelik ve bu ayda kimyasal gebelik gecirdim adatime 4 gun kala 31 cikti
Adet gunumde 8 cikti.
Ne zaman adet olacam bekliyorum

kızlar bende 2 kere kımyasal gebelik gecirdim. sonra sebebini araştırdık ve eşimin sperm sayısı azdı. 1 aylık bitkisel kurler , ilaclar kullandık ve 1 ay sonra hamile kaldım. darısı tum isteyenlerin başına inşallah.

Arkadaşlar merhaba. Acaba ertesi gün hapı kullandıktan sonra kimyasal gebelik yaşayan oldu mu?

Bayanlar kimyasal gebelikte illa bir sekilde kanamayla disari atimasi gerek bebek. Kanama olmuyorsa kimyasal degil midir? Yada nasil oluyor bu durum?

Canım öncelikle geçmiş olsun.bu konuda sakın kendini üzme bende bunu yaşadım temmuz ayında akabinde hemen hamile kaldım Allah gönlüne göre versin :)

Bisey sorcam acaba kimyasal gebelik yaşarken idrar testi yaptınızmi hamileligi ogrenmeden, eğer yaptıysaniz pozitif mi çıkmıştı

Bisey sorcam acaba kimyasal gebelik yaşarken idrar testi yaptınızmi hamileligi ogrenmeden, eğer yaptıysaniz pozitif mi çıkmıştı
Ben yapmıştım adetten bir gün önce pozitif çıktı. İdrar testi kandaki değer 10 ve üzerinde olunca pozitif çıkıyor zaten

ben 2 defa üst üste kimyasal yaşadım,hiç ay geçmeden 3.ye hamile kaldım arkadaşlarr yani bu ay, şuan 6+3 hamileyim çok şükür...1. gebeliğimde adetim 4 gün geçmişti hcg 34 çıkmıştı, doktor biraz düşük olduğunu 2 gün sonra gel, 2 ye katlaması lazım dedi, 2 gün sonra 26 ya düşmüştü, o hayal kırıklığını anlatamam size, çok ağladım, çok da bilinçli değildim bu konularda, akşama kanamam başladı,bu şekilde düştü,doktor sebep söylenemeyeceğini , her kadında yaşanabileceğini, özellikle ilk ve çalışan gebelerde çok rastlanıldığını söyledi,,,, ardından diğer ay tekrar adetim gecikti, bu sefer 44 çıktı, ben yine kimyasal dedim, yine ağlamalar, hüsranlar, 2 gün sonra 88 oldu,azıcık umut oldu ama değerin yine düşük olduğunu az çok hissediyordum, 2 gün sonra 154 oldu, 1-2 gün sonra yine kanamam başladı,,,,, yine doktora gittim testler yaptırmak istedim pıhtılaşma , uyuşmazlık, rahim filmi falan, doktor bunlara gerek olmadığını yani bu problemler olsa bile kimyasal gebeliklerimin bundan kaynaklanmayacağını söyledi, ben çok tatmin olmadım, doktor beni ankaraya sevk ediyim, zaten burda bu testleri yapmıyoruz dedi, bence 3. dene ondan sonra uğraş bunlarla dedi, 3. ye şans verdim, hemen diğer ay yani bu ay adetim gecikti, 22 eylül kimyasal gebelik kanama başlangıcıydı, yani şuan 7+2 olmam gerekiyordu hamilelikte ama pazar günü kan verdim değerim 50.000 çıktı çok mutlu oldum değerin iyi olduğunu biliyordum, bugün ultrasona girdim 6+3 dedi, keseyi ve kalp atışını duyduk çok şükür , hatta doktor gebelik haftama göre erken duyduk dedi,
demem o ki kızlar, 2 defa üst üste yaşadım ama şuan hamileyim ve bu kimyasalların çok şükür bir sebei yokmuş ben de , iyi ki doktoru dinlemişim gitmemişim hemen ankaraya.... umarım sağlıkla devam eder gebeliğim ve size de moral olur, yani kimyasal gebelikler şundan da kaynaklanabiliyormuş, sperm tam canlılığını yitirmeye başlamışken benim yumurtamla karşılaşıyormuş , ya da benim yumurtam canlılığını yitirirken spermle karşılaşıyormuş,ve çok sağlıklı döllenme olmayabiliyormuş.... ALLAH tez zamanda size de nasip etsin sağlıkla, bana da dua edin ...

canım 1 hafta gecıkmişti adetim doktora gittim. gebelik gorundugunu 2 gun sonra gelmemi soyledi. bhcg 16 çıkmıştı. diğer gittiğim gun adet olmuştum ve değer 5 e dusmustu. dr kımyasal dedi ve sebebini ilkten araştırmadı, olabılır dedi senede 1 kaç kere. 2. yi ben kendım yaşadığımı hıssettım, testte yapmamıştım ama adetim 3 gun gecikmişti. oyle sonrada dr sperm azlığı ve tüp bebek dedi. bizde 1 ay kür deneyelim dedik ve çok şükür 1 ay sonunda hamıle kaldım. Allah tum isteyenlere nasip etsin inşallah. Şİmdi oğlum 23 haftalık. çok şukur .

bende mayıs ayında kürtaj eylülde kimyasal gebelik yaşadım ne yapmam gerekıyor bilmiyorum.doktor gerek yok araştırmaya diyor :/

merhaba canım mesajın için teşekkürler, bende kimyasalı ilk defa yaşıyorum betahcg 35 di iki gün sonra 11 e düştü , kanamam başlamadı , doktorumla randevum 4 gün sonra bekleyeyim mi? hemen yarın gideyim mi? sen ilaç kullanmış mıydın?

2 sinde de kendiliğinden başladı...bende ilkinde randevu bulamamıştım, kanamamın bitmesine yakın gittim, rahim iyice temizlensin diye progestan verdi ilaç olarak 15 günlük kullancaktım ve 15. günün sonunda tekrar adet olucaksın demişti

merhaba benim ilk değerim 30 du regilime 1 gün vardı. değerim düşüktü ama hamileydim tatil dolayısıyla 1 hafta doktora gidememiştim ama ne lekelenmem ne kanamam vardı herşey normal gibiydi 1 hafta sonraki kan değerim 60 dı. değer 350 civarı olması gerekiyordu doktor düşükte olabilir dış gebelikte dedi. içimi korku sarmıştı daha önce dış gebelik geçirdim ameliyat oldum. neyse ben hergün test yaptırmaya başladım 60-30-15 diye azalma oldu dedim kimyasal bu hala kanama başlamadı değer sıfırlandıktan 4 gün sonra açık kırmızı renkli kanamam başladı.

söyleyeceğim o ki bazen değerler sıfırlandıktan sonra kanama başlaya biliyormuş bunuda normal dediler. geçmiş olsun.

teşekkürler canım dün başladı kırmızılar hayırlısı artık ilk defa yaşadığım için korktum biraz çok ağrı olur çok kan meğer öyle değilmiş normal diğer adetlerim gibi oldu, acaba bu durumda rahmimizi temizleyen bitki ya da kür bilen kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlar mı? ben civanperçemi içmeye başladım ama doğru mudur bilemiyorum acaba hayıt tohumu mu kullansam ?

Tekrarlayan kimyasal gebelikler için Saraçoğlu soğan kürünü önermişti canım ben yaptım ama maalesef tekrar hamile kalamadim. Rahim temizliği için soğan kürü diyor Saraçoğlu. Benim 6 aydan fazla oldu soğan kürünü yapalı. Tekrar yapsam iyi olacak hem kışın Viral hastalıklardan da koruyucu özelliği var soğan kürünün. Yapmadı isen soğan kürü öneririm ama Saraçoğlu kesinlikle 2 kürü birlikte yapmayın diyor. Bir sonraki ayda yaparsın sen olmazsa

canım senin kanman kediliğinden mi başladı yoksa ilaç mı kullanmıştın?
kendiliğinden başlamıştı ama sonra parça kaldı diye kürtaj oldum kimyasal gebeliktede birsey kullanmadım oda kendılıgınden geldı sadece normalden daha agrılıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…