- 12 Mart 2015
- 69
- 35
-
- Konu Sahibi sebebiumut
kızlar ya bi kere daha rüyamda bebek görmüştüm 20 gün falan oluyor yazdım saçma sapan yorumlar yapan oldu. olumsuz birşey yazacak olanlar içinde tutsun da ben sizle paylaşmak istiyorum.
Hayırlara vesile olsun
kucağımda sarı zıbınlı tatlı bi bebek vardı rüyamda. yorganın altına koyup üstünü tamamen kaptıyorum arada gidip bakıyorum havasız kalır diye huzursuzum ama çıkarmak da aklıma gelmiyo. 3. kere bakmaya gittiğimde hareketsiz yatıyodu ölmüş mü diye sakince elime alıyorum bebeği nefes almaya başlıyo iyi ölmemiş acıkmıştır diyip emziriyorum. göğsümden süt değil de su gibi geliyo bebeğin ağzından akarken görüyorum. ilk süt böyle renksiz olurmuş normal deyip devam ediyorum emzirmeye. bu kadar. hayır olsun inşallah
Canım hayır olsun rüyan ben çok rüya görürüm o Yüzden biraz anlar oldum bu işlerden bebeğimin düşeceğini rüyamda görmüştüm ama senin rüyanda olumsuz bir şey göremedim Bebeğini emzirmek güzel ve sütün rengide kötü değil sadece sanırım ufak bir hastalık durumu olabilir ama bu da kısa sürede aşılacak bir şey gibi geldi bana bence çok güzel bir rüya bu arada güzel bir rüya gördüğünde pek fazla kimseyede anlatma....haset kimse çok olur Kötüye yorar Allah korusun...ve tabi kötü bir rüya görsen de kimseye anlatmayıp bol bol dua ederek o rüyadaki olaydan sakınmak için dua ederek inşaallah olumluya çevirmek bizim elimizde olabilir... Rabbim çok büyük...kızlar ya bi kere daha rüyamda bebek görmüştüm 20 gün falan oluyor yazdım saçma sapan yorumlar yapan oldu. olumsuz birşey yazacak olanlar içinde tutsun da ben sizle paylaşmak istiyorum.
kucağımda sarı zıbınlı tatlı bi bebek vardı rüyamda. yorganın altına koyup üstünü tamamen kaptıyorum arada gidip bakıyorum havasız kalır diye huzursuzum ama çıkarmak da aklıma gelmiyo. 3. kere bakmaya gittiğimde hareketsiz yatıyodu ölmüş mü diye sakince elime alıyorum bebeği nefes almaya başlıyo iyi ölmemiş acıkmıştır diyip emziriyorum. göğsümden süt değil de su gibi geliyo bebeğin ağzından akarken görüyorum. ilk süt böyle renksiz olurmuş normal deyip devam ediyorum emzirmeye. bu kadar. hayır olsun inşallah
evet canım ben de düşük yapacağımı hamile kaldığımı öğrenmeden görmüştüm rüyamda.. zaten3. gebelik kaybımdı da. artık olumsuzluklara alıştım olumlu olana seviniyorum sadece. bu bir ayda ikinci bebiş görüşüm ama kafama takıyorum demekki farkında olmadan ondan sıklaştı. bi ara eşimle aynı gece görüyoduk bebek rüyalarını. hayır olsunn hepsi inş. Rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun.amin!Canım hayır olsun rüyan ben çok rüya görürüm o Yüzden biraz anlar oldum bu işlerden bebeğimin düşeceğini rüyamda görmüştüm ama senin rüyanda olumsuz bir şey göremedim Bebeğini emzirmek güzel ve sütün rengide kötü değil sadece sanırım ufak bir hastalık durumu olabilir ama bu da kısa sürede aşılacak bir şey gibi geldi bana bence çok güzel bir rüya bu arada güzel bir rüya gördüğünde pek fazla kimseyede anlatma....haset kimse çok olur Kötüye yorar Allah korusun...ve tabi kötü bir rüya görsen de kimseye anlatmayıp bol bol dua ederek o rüyadaki olaydan sakınmak için dua ederek inşaallah olumluya çevirmek bizim elimizde olabilir... Rabbim çok büyük...
amin canım ya inşaallah hayırlı evlat nasip etsin bizlerede Ven baya umutsuzluğa kapılmaya başladım eşimlede tartıştık çok kötü hissediyorum kendimi işte asıl suç bizde okadar düşük yapıyoruz güçlü görünüyoruz zannediyorlar ki gerçekten takmıyoruz hiç alttan almıyor... Hani bir laf var ya tırnağı kırılınca Kıyameti koparan Kadınlardan olmak varmış bu Dünya'da ben onu anladımevet canım ben de düşük yapacağımı hamile kaldığımı öğrenmeden görmüştüm rüyamda.. zaten3. gebelik kaybımdı da. artık olumsuzluklara alıştım olumlu olana seviniyorum sadece. bu bir ayda ikinci bebiş görüşüm ama kafama takıyorum demekki farkında olmadan ondan sıklaştı. bi ara eşimle aynı gece görüyoduk bebek rüyalarını. hayır olsunn hepsi inş. Rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun.amin!
A
amin canım ya inşaallah hayırlı evlat nasip etsin bizlerede Ven baya umutsuzluğa kapılmaya başladım eşimlede tartıştık çok kötü hissediyorum kendimi işte asıl suç bizde okadar düşük yapıyoruz güçlü görünüyoruz zannediyorlar ki gerçekten takmıyoruz hiç alttan almıyor... Hani bir laf var ya tırnağı kırılınca Kıyameti koparan Kadınlardan olmak varmış bu Dünya'da ben onu anladım
Çok zormuş gerçekten bu işler Erkeğin probleminin düzelmesi daha uzun Sürüyor diye biliyorum birde her yapılan testlere güvenmiyorum artık ameliyat olmuştum ben doktor dediki ameliyattan sonra eşinin değerlerine bakalım bir baktı eyvah dedi adet olunca gel tüp bebek yapalım sen doğal yollarla hamile kalamazsın zaten korunmanada gerek yok dedi ben Ağla Ağla bi daha adet olmadım meğer hamile kalmışım tabi 2 ay Yaşadı sonra biz şüphelendik ben nasıl hamile kaldım diye üniversite hastanesine gittik orda yaptırdık tekrar herşey normal çıktı....evet gerçekten onu bende farkettim son düşüğümde taşınıyordum üstelik. kimseye söylemedim bile düşük yapıyorum diye alıştığımdan artık. ama eşim ne yapsam benim kadar hassas olamıyor bu konuda onu anladım belki içinde yaşıyodur dedim ve bıraktım yakasını neyse ki bana karşı çıkmıyor. yedirdiğime hastane randevusuna ameliyat olacağına falan itiraz etmiyor. yarına randevu aldım gidicek yine test vermeye bakalım..ben de 3-5 güne hasta olmayı bekliyorum inşallah adet düzenim bozulmaz tekrar.. yumurtayı düzeltiyoruz sperm gidiyo spermi düzeltmeye çalışırken yumurta devam etse bari...
Canım inan aynı düşünce kafamda daha yeni başka bir başlığa yazdım hatta!! Eşimin sperm değeri 3 milyon çıktı yani bu değere gebe kalmam imkansız ama ben daha yeni düşük yaptım! Nasıl oluyor aklım ermedi benim de. Ama spermler kalitesiz ki hep düşük oluyor. O yüzden ameliyat olmasından tarafım eşimin.Çok zormuş gerçekten bu işler Erkeğin probleminin düzelmesi daha uzun Sürüyor diye biliyorum birde her yapılan testlere güvenmiyorum artık ameliyat olmuştum ben doktor dediki ameliyattan sonra eşinin değerlerine bakalım bir baktı eyvah dedi adet olunca gel tüp bebek yapalım sen doğal yollarla hamile kalamazsın zaten korunmanada gerek yok dedi ben Ağla Ağla bi daha adet olmadım meğer hamile kalmışım tabi 2 ay Yaşadı sonra biz şüphelendik ben nasıl hamile kaldım diye üniversite hastanesine gittik orda yaptırdık tekrar herşey normal çıktı....
canımbence hiç sıkma canını en azından sorunun ne olduğunu bilmek ve o yönde tedaviye devam etmek iyi bir şey inana sebepsiz infertilite dah zor... inşallah bu testi normal değerlerde çıkar ama çıkmazsada somnuçta 0 değilmiş yani yükselme ihtimali var canımCanım inan aynı düşünce kafamda daha yeni başka bir başlığa yazdım hatta!! Eşimin sperm değeri 3 milyon çıktı yani bu değere gebe kalmam imkansız ama ben daha yeni düşük yaptım! Nasıl oluyor aklım ermedi benim de. Ama spermler kalitesiz ki hep düşük oluyor. O yüzden ameliyat olmasından tarafım eşimin.
Perşembe sperm testini yenilenecek eşim bakalım hayırlı sonuçlar çıkar inş.ama bizim normal çıkan sperm testini özelde yaptırmıştık kötü olan ise araştırma da oldu. Şimdi yine araştırmaya gidecek eşim
herhangi bir ilaç kullanıyor musun canım? yada kullandın mı?Kizlarr ya dün test yaptim ikinci cizgi çıktı bugün tekrar yaptım yok anlamadim markaları farkli testti acaba iki çizgi cikan hatalı olabilir mi simdi sanki regl olmus gibi agrim var
canım şimdi hamile misin? kimyasalın sebebini ben de bulamıyorum. pıhtılaşma olabilir deniyor, sperm dna hasarı olabilir deniyor. ama hiçbiri kesin değil malesef 2 kimyasal bir düşüğüm var benm demerhabalar hanımlar... 2 ay üst üste önce hamile olduğunu düşünüp sonra adet görmek2 kez üst üste kimyasal geçirdim.. bunun sebebi neden olabilir ki...
canım şimdi hamile misin? kimyasalın sebebini ben de bulamıyorum. pıhtılaşma olabilir deniyor, sperm dna hasarı olabilir deniyor. ama hiçbiri kesin değil malesef 2 kimyasal bir düşüğüm var benm de
Canim çok geçmiş olsunmerhabalar hanımlar... 2 ay üst üste önce hamile olduğunu düşünüp sonra adet görmek2 kez üst üste kimyasal geçirdim.. bunun sebebi neden olabilir ki...
Ayy Canim cok tebrik ederimCanim çok geçmiş olsunbende 2 kez 3 ay arayla kimyasal gecirdim ve 6ay sirf sebebini bulmak icin kosturduk durduk esimle.. Miyom denildi cift rahim denildi parca var ameliyat olcaksin denildi pihtilasma denildi infertilitede arastirildi ne esimde ne bende sorun cikmadi cok sukur.. Ben strese yordum artik ikisindede kese gözükmeden gittiler hatta ilkinde kurtaj olmak zorunda kaldim parca kalmisti hem psikolojik hem fizyolojik cok yiprandim sonra kendi kendime karae verdim artik kafamdan aticam dusunmek istemiyorum diye son 1 ay cok mutluydum beslenmeye dikkat ettim bir baktim hamileyim ve cok sukur simdilik hersey normal bu sefer gercek gebelik Allahim izin verir tamamina erdirirse:) sende uzulmebcanim infertilite dr umun ve genetik dr umun dedigi tip bazen bu konuda gercekten yetersiz kaliyor.. Sende icin rahatbetmesi acisindan bazi testleri yaptirabilirsin inanıyorum bisey cikmayacak sendede:) en son rahim filmi cektirdim cok sukur ameliyatlik bir durum yokmus ultrason teşhiste kesin sonuc vermiyor o yuzden tek dr la kalmadim ben.. Allah isteyen herkese versin kucagimizi bos birakmasin sende rahatla olumsuz dusunme bana dedikleri zaman tabi size demek kolay derdim ama gercekten rahat olmak şart
Ohh masallah canim yine senin çocuğun varmış:) insallah ikincide olur Allahin izniyle benim hic yok ilk olacak onun icin cok yiprattim kendimi bos yere tekrar dusuk yapcam diye cesaret edemem artik diyordum demekki zamanini bekliyorlar :)Ay
Ayy Canim cok tebrik ederimbenim 4.5 yaşında bi kızım var...Allah yokluğunu göstermesin... o zaman planladigimizda hemen hamile kalmistim simdi de öyle olur sanıyordum ama kimyasal gebelik die bişeyi simdi ogrendik..evet gercekten belki de suan stres yaptim nedense... yada vakti deil demekki...Allah sağlıkla hayirlisini versin