Popüler Konu Kimyasal Gebelik Yaşayanlar

Benim doktorum bir sey yapmamami soylemedi. ama ben bi umut diye belki dusuğu onlemek icin progestan kullanmak aklima geliyor. 5 haftalikken progestan takviyesine baslayip da kimyasal gebeliyi onleyen oldumu aranizda?

Benim doktorum bir sey yapmamami soylemedi. ama ben bi umut diye belki dusuğu onlemek icin progestan kullanmak aklima geliyor. 5 haftalikken progestan takviyesine baslayip da kimyasal gebeliyi onleyen oldumu aranizda?
olmadı cnm yani bende olmadı. progestanın düşüğü önleMEdiği ıspatlanmış zaten. düşecek olan her türlü düşüyor dedi doktorum ama istersen kullan dedi. son gebeliğimde kullandım3 gün baktım kanama durmuyor daha da artıyor kürtaja gerek kalmasın bari diyerek bıraktım. düştü.
inşallah senin miniğin sıkıca tutunur sana sağlıkla alırsın kollarına

kızlar beta hcg 10.77 adetime 2 gün var stresliyim siz ce nasıl?

Merhaba arkadaşlar bebek istediğimiz ilk ay hamile kaldım fakat 5+2 de kimyasal gebelikle sonuçlandı çok üzüldüm fakat burada kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalanların yazılarını okudum bekledim ama 1 sene geçti hala beklemedeyim. Umarım Allah bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı çocuklar nasip eder.

Merhaba bende 2009 yılında kimyasal gebelik geçirdim kandaki Bhcg oranının gün be gün düşmesiyle gebeliğim sonuçlandı bitti 3ay aradan sonra tekrar hamile kaldım şimdi bir kızım var 6yaşında şuan tekrar hamileyim her şey kader kısmet

2. Ay denememde kimyasal gebelik yaşadım beta hcg düştü bir haftalık gecikme ile adet oldum ama diğer ay tekrar denediğimizde çok şükür oldu şu an 9 haftalık hamileyim

Merhaba arkadaşlar bebek istediğimiz ilk ay hamile kaldım fakat 5+2 de kimyasal gebelikle sonuçlandı çok üzüldüm fakat burada kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalanların yazılarını okudum bekledim ama 1 sene geçti hala beklemedeyim. Umarım Allah bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı çocuklar nasip eder.
Canım bir sene geçtiyse eşli olarak doktora gitmenizi öneririm

merhaba hanimlar araniza yeni katildim ben mart ayinin basinda over kist rupturu gecirdim anneler gununde kimyasal gebelik yasadim ama simdi cok sukur yine hamileyim kimsayasaldan sinra daha cabuk oldu :oops::oops:

Canım bir sene geçtiyse eşli olarak doktora gitmenizi öneririm
Gittik zaten canım eşimde bir sorun yok benim tam tetkiklerim yapılmadı prolaktin yüksekti dostinex kullandım düştü başka birşey yok görünüşe göre ama öyle çok detaylı da bakılmadım açıkçası iyi bir doktora gitmek istiyorum. Ama doktorlara da pek güvenmiyorum. En son bir doktor klomen ve overall tedavisi uyguladı 6.5 cm lik bir kistim oldu hiç birşeyim yokken.

Gittik zaten canım eşimde bir sorun yok benim tam tetkiklerim yapılmadı prolaktin yüksekti dostinex kullandım düştü başka birşey yok görünüşe göre ama öyle çok detaylı da bakılmadım açıkçası iyi bir doktora gitmek istiyorum. Ama doktorlara da pek güvenmiyorum. En son bir doktor klomen ve overall tedavisi uyguladı 6.5 cm lik bir kistim oldu hiç birşeyim yokken.
Ben de ikinci düşüğümden sonra 11 ay gebe kalmadım prolaktin yüksek imiş meğerse. Parlodel kullanıp düşününce gebe kaldım ama yine kimyasal oldu malesef

Ben de ikinci düşüğümden sonra 11 ay gebe kalmadım prolaktin yüksek imiş meğerse. Parlodel kullanıp düşününce gebe kaldım ama yine kimyasal oldu malesef
Detaylı testler filan yapıldı mı tekrarlayan düşüşlere sonra bazı testler yapıyorlar diye duymuştum canım

Bende kimyasal gebelik yasadim ve acisini cok yasiyorum benim yuzumden dustugu icin ilk bebegimdi ve ondan sonra bebegum olmadi bazilari icin bebek bile olmasada icum deydi hissetmistim onu

Tekrarlayan düşüşlere sonra bazı testler yapılıyor diye duymuştum canım yaptırdım mı öyle birşey birde hamileliği öğrenince parlodeli bıraktın mı Devam mı ettin

[QUTers Lale, post: 41891894, member: 692432"]Neden sizin yüzümüz den düştüğünü düşünüyorsunuz ki birşey mi oldu[/QUOTE]
Cok zayıf tim cnm 40 kiloyla gelin oldum evlendigikten 1 ay sonra hamile oldugumu ogrendim ogrendikten bir kac gun sonra duauk yaptim ve ben bebegimin parca parca dustugunu gordum adwt sanmistim parcalari gormeden once hastaneye gittim ve dusuk yapmistim zayif oldugum icin kansiz oldugum icin dusmus tutunamamis bubyuzden kaybettim bebegimi

[QUTers Lale, post: 41891894, member: 692432"]Neden sizin yüzümüz den düştüğünü düşünüyorsunuz ki birşey mi oldu
Cok zayıf tim cnm 40 kiloyla gelin oldum evlendigikten 1 ay sonra hamile oldugumu ogrendim ogrendikten bir kac gun sonra duauk yaptim ve ben bebegimin parca parca dustugunu gordum adwt sanmistim parcalari gormeden once hastaneye gittim ve dusuk yapmistim zayif oldugum icin kansiz oldugum icin dusmus tutunamamis bubyuzden kaybettim bebegimi[/QUOTE]
Ah canım ya hiç öyle kendini suçlama ben gayet kilosu normal değerleri normal bir insanım ama bende düşük yaptım ve ben p ay tatile gitmiştim çok yoruldum eve geldiğimde hamile olduğunu ve çok yeni olduğunu öğrendim ama birşey olmaz diye yorum kendimi sonunda düşük oldu bende kendimi suçladım 1 yıl geçti hala hamile kalmadım ama bu süreçte öğrendim ki yaşayacak ömrü varsa sen 5 katlı binadan da düşen ilaçlarda isen allahım onu koruyor ve hiç birşey olmuyor. Bizim bebeklerimiz sağlıksız oldukları için vücudumuz o gebeliği sonlandırdı. Allahım öyle muntazam yaratmış ki bedenimizi herşeyin bir sebebi var. Hem geçen yolda bir kadın gördüm boy boy 2 çocuğu birde karnında vardı kadında okadar zayıftır ki anlatamam.. yaşadığımız şey zaten çok zor birde sen kendine haksızlık etme. Biraz uzun oldu ama kusura bakma

Cok zayıf tim cnm 40 kiloyla gelin oldum evlendigikten 1 ay sonra hamile oldugumu ogrendim ogrendikten bir kac gun sonra duauk yaptim ve ben bebegimin parca parca dustugunu gordum adwt sanmistim parcalari gormeden once hastaneye gittim ve dusuk yapmistim zayif oldugum icin kansiz oldugum icin dusmus tutunamamis bubyuzden kaybettim bebegimi
Ah canım ya hiç öyle kendini suçlama ben gayet kilosu normal değerleri normal bir insanım ama bende düşük yaptım ve ben p ay tatile gitmiştim çok yoruldum eve geldiğimde hamile olduğunu ve çok yeni olduğunu öğrendim ama birşey olmaz diye yorum kendimi sonunda düşük oldu bende kendimi suçladım 1 yıl geçti hala hamile kalmadım ama bu süreçte öğrendim ki yaşayacak ömrü varsa sen 5 katlı binadan da düşen ilaçlarda isen allahım onu koruyor ve hiç birşey olmuyor. Bizim bebeklerimiz sağlıksız oldukları için vücudumuz o gebeliği sonlandırdı. Allahım öyle muntazam yaratmış ki bedenimizi herşeyin bir sebebi var. Hem geçen yolda bir kadın gördüm boy boy 2 çocuğu birde karnında vardı kadında okadar zayıftır ki anlatamam.. yaşadığımız şey zaten çok zor birde sen kendine haksızlık etme. Biraz uzun oldu ama kusura bakma[/QUOTE]cok zormus disarda bebekleri bebek arabalarini elbiselerini gordukce bir aci hissediyorum icimde esim uzulmemem icin bebek istemiyorum diyor ama icin icin oda istiyor biliyorum hayirlisi tabiki ama uzulmemek elde degil her ay adet beklemek kanama olur diye korkmak strese girmek artik cor yoruldum bu yuzden ara verdim dusunmemeye calisiyorum artik

Ah canım ya hiç öyle kendini suçlama ben gayet kilosu normal değerleri normal bir insanım ama bende düşük yaptım ve ben p ay tatile gitmiştim çok yoruldum eve geldiğimde hamile olduğunu ve çok yeni olduğunu öğrendim ama birşey olmaz diye yorum kendimi sonunda düşük oldu bende kendimi suçladım 1 yıl geçti hala hamile kalmadım ama bu süreçte öğrendim ki yaşayacak ömrü varsa sen 5 katlı binadan da düşen ilaçlarda isen allahım onu koruyor ve hiç birşey olmuyor. Bizim bebeklerimiz sağlıksız oldukları için vücudumuz o gebeliği sonlandırdı. Allahım öyle muntazam yaratmış ki bedenimizi herşeyin bir sebebi var. Hem geçen yolda bir kadın gördüm boy boy 2 çocuğu birde karnında vardı kadında okadar zayıftır ki anlatamam.. yaşadığımız şey zaten çok zor birde sen kendine haksızlık etme. Biraz uzun oldu ama kusura bakma
cok zormus disarda bebekleri bebek arabalarini elbiselerini gordukce bir aci hissediyorum icimde esim uzulmemem icin bebek istemiyorum diyor ama icin icin oda istiyor biliyorum hayirlisi tabiki ama uzulmemek elde degil her ay adet beklemek kanama olur diye korkmak strese girmek artik cor yoruldum bu yuzden ara verdim dusunmemeye calisiyorum artik[/QUOTE]

evet çok iyi anlıyorum seni bende aynı şeyleri hissediyorum. Hep hamilelere gözüm takılıyo diyorum ki Allahım sadece benim çocuğum mu olmuyor bu insanlar nasıl hamile kalabiliyor da ben kalamıyorum.. ama bizim elimizde olan bir şey yok sorun var mı çaresine bakacağız sonrasını Allah a bırakacağız herşeyin hayırlısı deyip bekleyeceğiz zor olsa da

Tekrarlayan düşüşlere sonra bazı testler yapılıyor diye duymuştum canım yaptırdım mı öyle birşey birde hamileliği öğrenince parlodeli bıraktın mı Devam mı ettin

parlodeli bırakmıştım canım zaten gebelikten 15 gün öncesinde 0.7 ye kadar düşmüştü prolaktin. aklına gelecek her testi yaptırdık pıhtılaşma enfeksiyon hormon genetik karyotip... çok şükür bir sorun yok. şu anda da prolaktinim 10-15 civarı gidiyor. zaten yükselince direk adet düzenim bozulmuştu 60 günde ilaçla adet olmuştum. pco dedi doktor inanmadım. ne tüylenmem var ne yumurtalıkta kistim var. nasıl pco olur diye doktor da bana inanmadı tüylenmem yok deyince vardır vardır dedi!!!sanki yalan söylicem! işte adetin 3. günü testlerini verdim burdaki arkadaşlardan öğrenip prolaktin yüksek çıktı ilaç kullanıp düşürdüğüm gibi adetlerim de düzene girdi. prolaktin yüksekliğinde adetlerde gecikme miktarında azalma oluyormuş aynen öyle oldu benm. şu anda adetlerim çok şükür 28 de bir geliyor. eşimde varikosel vardı o ameliyat oldu 1 ay önce. şu an korunmasız 6 ay bekleme dönemindeyiz.

parlodeli bırakmıştım canım zaten gebelikten 15 gün öncesinde 0.7 ye kadar düşmüştü prolaktin. aklına gelecek her testi yaptırdık pıhtılaşma enfeksiyon hormon genetik karyotip... çok şükür bir sorun yok. şu anda da prolaktinim 10-15 civarı gidiyor. zaten yükselince direk adet düzenim bozulmuştu 60 günde ilaçla adet olmuştum. pco dedi doktor inanmadım. ne tüylenmem var ne yumurtalıkta kistim var. nasıl pco olur diye doktor da bana inanmadı tüylenmem yok deyince vardır vardır dedi!!!sanki yalan söylicem! işte adetin 3. günü testlerini verdim burdaki arkadaşlardan öğrenip prolaktin yüksek çıktı ilaç kullanıp düşürdüğüm gibi adetlerim de düzene girdi. prolaktin yüksekliğinde adetlerde gecikme miktarında azalma oluyormuş aynen öyle oldu benm. şu anda adetlerim çok şükür 28 de bir geliyor. eşimde varikosel vardı o ameliyat oldu 1 ay önce. şu an korunmasız 6 ay bekleme dönemindeyiz.

Süper o zaman kafanız da bir soru işareti kalmamış şimdi sabredip kafana takmadan bekle bence inşallah en kısa zaman da gelir bebeğin. Prolaktin hikayen aynı benim gibi gecikmem vardı doktor hemen pko yu yapıştırdı sonradan 3. gün test yapınca gecikmenin sebebi anlaşıldı. doktorlara da güvenemiyor insan araştıra araştıra kendi kendisinin doktoru oluyor.

X