• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik yaşayanlar, gelin gerçek bir gebelik için birbirimize umut olalım :)

aynı durumdayız canım.ama benim düşüğüm gerçekleşmedi.acaba gidip kürtajmı olsam dıyorum.rabbim yardımcımız olsun.cok zor bı durum gerçekten :5:

kürtaja gerek varmı bilmiyorum çok bilgim yok ama ilaç veriyorlarmış dr lar içinden tamamen temizlensin diye , bir de içinde parça pıhtı felan kalmamalıymış galiba orda yapışıp kalınca bebek tutmuyormuymuş yada o bölgeyi mi yapıştırıyormuş nedir öyle bişyler okumuştum , geçen ay çok araştırdım da başıma gelince nette okumuştum.

ama gerek kalmaz inş . rabbime sığın ALLAHIM SIKINTILARINDAN KURTARSIN EN TEZ ZAMANDA SAGLIKLI HAYIRLI EVLAT NASİP EYLESİN İNŞ SANA,
BANADA :) HERKESEEEEE

Keser84 ile okumalıyazmalı arkadaşlarım tşk ederim dularınız için rabbim hepimize nasip eder inş. Rabbim kucaklarımızı boş koymasın hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip eylesin bize inş.

Bu yıl kız yılıymış belki hepimizin kızı olur :)) burdanda haberleşiriz bu kezde dogum yada kontroller için yazışırız inş. :))

Keser84 ile okumalıyazmalı arkadaşlarım tşk ederim dularınız için rabbim hepimize nasip eder inş. Rabbim kucaklarımızı boş koymasın hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip eylesin bize inş.

Bu yıl kız yılıymış belki hepimizin kızı olur :)) burdanda haberleşiriz bu kezde dogum yada kontroller için yazışırız inş. :))
Amiiiin amiinnn kız erkekfarketmez.Allah'ım herkese sağlıklısından,hayırlısından versin inşallah. :16:

Kızlarr,bu arada doktor bana 1hafta sonra gel demişti.kanamam bitmiş olucak doktora giderken.acaba bitmeden mi gitmek lazım ,yoksa bitsede gözükür mü içimizde parça falan kaldıysa? İnşallah kürtaja falan gerek kalmaz.biraz ürküyorumda....
Allah'ım göstermesin,Allah'ım yardımcımız olsun.

aynı durumdayız canım.ama benim düşüğüm gerçekleşmedi.acaba gidip kürtajmı olsam dıyorum.rabbim yardımcımız olsun.cok zor bı durum gerçekten :5:
Pingot arkadaşım.düşüğüm gerçekleşmedi derken? Belki hala bebiş içinde tutunmaya çalışıyodur? Kan değerlerin nasıl?doktora gittinmi ne diyor?

arkadaşlar merhaba bende 2 gün önce tahmini 5 haftalık bebeğimi düşürdüm inanılmaz sancılı bir kanamam oldu acile gittik kimyasal gebelik dedi eve git yat dedi ama tedirginim acaba bişey kalmışmıdır diye.yarın doktora gidicem nasıl bir muayene yapar bilemiyorum ama bu durum çok zor Allah'ım isteyen herkese nasip etsin psikolojim çöktü :(
smynra nasılsın? Nasıl oldun?doktora gittin mi?

inş canım hayırlısıyla bebişlerimiz gelecek bu sayfadan da duyurcaz birbirimize:))

Ya acaba bu kimyasal gebelikten sonraki ayda adet düzeni nasıl oluyor? normalim 33 günde bir ama 40 günü bulur diyenler var yani ovulasyon günleri tepetaklak mı oluyor bu durumda ... Ben geçen ay yaşadım 5 martta regl başladı bakalım ne olacak

inş okadar sürmez , burda bi arkadaş 45 güne kadar uzayabiliyor demişti , ben 26 günde bir olurum genelde bu ay 6 gün geçti ( hala olmadım inş da olmam da hamişimdir :) )
şimdi tahlil yaptırdım da geliyorum bakalım yarın öğleden sonra belli olcakmış , geçen ay çok ümitliydim elim boş kalınca bu kadar üstüne düşmicem 10 gün geçene kadar bakmıcam diodm ama yine dayanamadım :) 6. gün koştm gittim valla sabah sabah , yoksa da en azından ona göre hazırlarım kendimi , soğan kürüne başlıcam ama olmayınca cesaret edemedim , bir de adet olmadım 7.gün başlancakmış 15 gün dvm edilcekmiş soğan kürüne regl olmadan da yapsak bişy olurmu acaba?

burdan okudum yumurtalıklar kapalı oluyormuş , yapışmış oluyormuş , daha bi sürü şey allah korusun, kimisi hiç ilaç kullanmadan soğan kürü yapmış geçmiş ve hemen hamile kalmış, kuzeniminde yaşı büyüktü 35 felan heralde yeni evlenmişti olmuyordu çocuğu kilodan felan demiş dr , soğan kürü yapmş o ay ikiz hamile kaldı.

bu ayda bebiş yoksa ilk yapacağım şey soğan kürü , ( inş. gerek kalmaz !! )))

arkadaşım 3 aylık hamile grip olunca ilaç almayım diye bitki çayı içmiş kanaması başladı yazık 1 aydan fazla dır yatıyor düşük riski varmş hastanede de yattı felan yazık, inş bişy olmaz,

benm bu 4.günüm hergün olcam gibi arada sancı giriyor ama olmuyorum inş olmam da hamişimdir :) şok sonrası ihtiyacım var çok, bugünde test yapmadım korkuyorum :(

arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem ben adaçayını hamilelik şüphesi yokken içilebilir dedim kimyasal gebelikte parça atımını kolaylaştırır diye düşünüyorum ama tabiki çoğu bitki çayının adet söktürücü özelliği var hamilelikte tavsiye edilmiyor ben bu sıra adaçayı içiyorum kasık ağrılarımı azalttı ama yumurtlama dönemime girdiğim an bırakacağım:27::27:

inş okadar sürmez , burda bi arkadaş 45 güne kadar uzayabiliyor demişti , ben 26 günde bir olurum genelde bu ay 6 gün geçti ( hala olmadım inş da olmam da hamişimdir :) )
şimdi tahlil yaptırdım da geliyorum bakalım yarın öğleden sonra belli olcakmış , geçen ay çok ümitliydim elim boş kalınca bu kadar üstüne düşmicem 10 gün geçene kadar bakmıcam diodm ama yine dayanamadım :) 6. gün koştm gittim valla sabah sabah , yoksa da en azından ona göre hazırlarım kendimi , soğan kürüne başlıcam ama olmayınca cesaret edemedim , bir de adet olmadım 7.gün başlancakmış 15 gün dvm edilcekmiş soğan kürüne regl olmadan da yapsak bişy olurmu acaba?

burdan okudum yumurtalıklar kapalı oluyormuş , yapışmış oluyormuş , daha bi sürü şey allah korusun, kimisi hiç ilaç kullanmadan soğan kürü yapmış geçmiş ve hemen hamile kalmış, kuzeniminde yaşı büyüktü 35 felan heralde yeni evlenmişti olmuyordu çocuğu kilodan felan demiş dr , soğan kürü yapmş o ay ikiz hamile kaldı.

bu ayda bebiş yoksa ilk yapacağım şey soğan kürü , ( inş. gerek kalmaz !! )))

canım adet öncesi soğan kürü yapma derim çünki bebek varsa düşüğe neden olabilir,soğan kürü adetin 7.gününden itibaren başlanıp 2 hafta yapılıyor yani adetten hemen sonra canım

Kızlarr,bu arada doktor bana 1hafta sonra gel demişti.kanamam bitmiş olucak doktora giderken.acaba bitmeden mi gitmek lazım ,yoksa bitsede gözükür mü içimizde parça falan kaldıysa? İnşallah kürtaja falan gerek kalmaz.biraz ürküyorumda....
Allah'ım göstermesin,Allah'ım yardımcımız olsun.

canım doktora git mutlaka ..kanamanın bitmiş olması daha iyi olur en azından vajinal ultrasonla temizlenip temizlenmediğine bakarlar. benimkine baktılar temiz dedi bişey kalmamış dedi baktır ki için rahat etsin...:21::21::21::21:

Gecen çarşambadan beri kanamam devam ediyo çok ama rengim attı iyice Dr normal diyo kan aktıkta içim temizleniyor diyorum bende başladım adacayına dün çok içemiyorum ama birkaç gün devam edicem yinede rahimde kasılma yapıyormuş temizlesin ne var ne yok :)

Gecen çarşambadan beri kanamam devam ediyo çok ama rengim attı iyice Dr normal diyo kan aktıkta içim temizleniyor diyorum bende başladım adacayına dün çok içemiyorum ama birkaç gün devam edicem yinede rahimde kasılma yapıyormuş temizlesin ne var ne yok :)

canım benim kanamam 7 gün sürdü sonra 1-2 gün tam bitti derken damla damla koyu renkte geldi sonu olduğu için sanırım.:36::36:şimdi bu yazıyı yazarken bile adaçayı içiyorum günde 1 veya 2 kez içiyorum tadınıda seviyorum iş yerimdede bulunduruyorum aklıma geldikçe içiyorum ama ayın 5inden sonra bırakacağım yumurtlama dönemime giriyorum çünki:21::21::21:

canım doktora git mutlaka ..kanamanın bitmiş olması daha iyi olur en azından vajinal ultrasonla temizlenip temizlenmediğine bakarlar. benimkine baktılar temiz dedi bişey kalmamış dedi baktır ki için rahat etsin...:21::21::21::21:
Ohh,senin adına çok sevindim canım. İnşallah bizlerinde içinde bişey kalmamıştır,tertemiz apaktır :32:

Arkadaşlar arada yazılanları takip edemiyorum. Geriye dönüp okuyabildiğim kada okuyorum ama, konuşulan konular üzerine tekraryazıyorsam kusuruma bakmayın emi. :15:
Bu regl dönemini normal adet görüyoruz diye mi düşüneceğiz? Yani yumurtlama tarihini bu son düşüğün kanaması bittiğinden itibaren mi hesaplayacağız?

okumaliyazmali nasılsın canım..benim adet tamamen btti haftayada inş çalşmalara başlrz ve inş bu kez bebeğim sıkı sıkı tutunur anneciğine:)

Son düzenleme:
okumalıyazamlı nasılsın canım..benim adet tamamen btti haftayada inş çalşmalara başlrz ve inş bu kez bebeğim sıkı sıkı tutunur anneciğine:)
İyiyim canımçok şükür hamdolsun.sen nasılsın?
Ayyy çok heyecanlı işler bunlar yaa :52: İnşallah bu sefer olacakk,inşallah bebişin sana sıkısıkı tutunacak bu sefer rabbimin izniyle :16: Hele o kalp atışlarını duymanın mutluluğu....... Allaahhh'ııımmm sen herkese nasip eyle o duyguyu tatmayı yarappiiimmm...

İyiyim canımçok şükür hamdolsun.sen nasılsın?
Ayyy çok heyecanlı işler bunlar yaa :52: İnşallah bu sefer olacakk,inşallah bebişin sana sıkısıkı tutunacak bu sefer rabbimin izniyle :16: Hele o kalp atışlarını duymanın mutluluğu....... Allaahhh'ııımmm sen herkese nasip eyle o duyguyu tatmayı yarappiiimmm...

bende iim canım haftaya cumartesi yumurtlama günüm bugünden itibaren çalışmalara başlıycaz rabbim yüzümüze gülsn inşallah...bukez olur inş:)))şuanda benm ablamda hamile 5 haftalık benmki dursaydı ikisi yaşıt olurlardı ama yinede ablama yetiştrcem hehehehe:))

bende iim canım haftaya cumartesi yumurtlama günüm bugünden itibaren çalışmalara başlıycaz rabbim yüzümüze gülsn inşallah...bukez olur inş:)))şuanda benm ablamda hamile 5 haftalık benmki dursaydı ikisi yaşıt olurlardı ama yinede ablama yetiştrcem hehehehe:))
Bende bekliyorum şu kanama bitsin diye yarın bir hafta olacak allahım inşallah nasip eder gelecek ay iyi haberler hep beraber

Back