insan başına gelmeyince anlamıyor, evlendiğimde hiç bir şey bilmiyormuşum meğer dedim kendi kendime , bir sürü şey olunca, smear vs ,türlü türlü hastalıklar varmış hiç bilmediğim konuları burdan okuyarak öğrendim , rabbim sağlık ve şifa versin hepsine , yine şükür halimize, 3 ay önce kontrol için yaptırdığım tahlillerde sorun yok dendi smear da temiz çıkmıştı öyle başladım çalışmalara :) ama dr un bitanesi yine gel yumurtalarına bakalım takip edelim dedi bende daha hiç denemediğim için bebek yapmak için bişyeri , kurcalatmak istemedim çünki 1 yıl sonrası hastalık kabul ediliyormuş , dr lara da pek güvenmiyorum bazıları sırf para almak için gereksiz yere uğraşıyor gibi geliyor, hakkını vermiyorlar bazıları, lafı söyleyip çekiyorlar kendilerini kurdu sokuyorlar akla düşün üzül dur,
bana öyle bir oldu smear için gitmiştim doç bi kadındı tehlikeli hastalığın olabilir dedi herşeyi yasakladı, kafayı yiyordum 4-5 ay böyle geçti ama ömrümde bitti sandım üzül üzül , bidaha bakın dediğimde yok dedi zaman geçcek aylar sonra bakcaz sonra beklemedim çok fazla bir kaç ay sonra başka dr gittim o da doç ama hakkını veriyor biopsi felan hepsini yaptı temiz dedi bişy yok tek tek bilgi de verdi detaylıca , meğerse bişyim yokmuş rabbime şükürler olsun,
kadın hastalık olabilir demiş sonucuma birde soru işareti koymşlar ama öyle bir konuştu ki bana dünyam yıkıldı 23 yaşında noluo dedim , allah razı olsun 2.dr dan o erkekti ama hakkını veriyordu çok dua ettim adama 5 kez sordum eminmisiniz diye çıktım geri döndüm sordum inanamadım ağladım, rabbim kimseye vermesin dert ihtimali bile çökertmişti beni

her tahlilde 100-150 tl alıyorlar artık ticarete dökmüşler olayı devletler çok kalabalık randevulu gidiyorsun o halde bile sıra gelmiyor, özeller de çok abartıyor başka şehirde o kadar değil ama burda ki ler tam çakal muayene 60, tahliller 50 , idrar 30 bilmem ne, bi dünya tahlil istiyence de haliyle 200 liradan aşağı çıkamıosn