• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik yaşayanlar, gelin gerçek bir gebelik için birbirimize umut olalım :)

bende bundan 3 ay önce yaşadım. her ay gebelik testi yapıyordum hep negatif. ama o ay yaptığımda çift çizgiyi gördükten sonra o kadar mutlu olmuştum kş eşimle teste bakıp ağladık. hatta o testi saklayacaktık ama taki o kırmızıları görene kadar sürdü bu mutluluk
şimdi kızlar doktorum bana rahim filmi çektirelim dedi çünkü diğer testlerde sorun görmedi. ee ben bu kimyasak gebeliği yaşadıysam sizce tüpler tıkalı olabilir mi ...

canımöncelikle kimyasal yaşadıysan bir tüpün kesin açık..benim doktorum hiç gerek yok dedi çünkü bende istiyordum..doğal yolla kalabiliyorsun onu anladık dedi..bence acele etme rahimfilmi için..
ahh ahh bende çift çizgiyi görünce akşamı zor ettim..eşime güzel bir kutu içinde içine çok anlamlı da bir not yazarak verdim..adamcağız havalara uçtu ama sonra beraber yere çakıldık 9 gün sonra..hala atamadım saklıyorumm:31:

Hanımlar içinizi bi nebze olsun rahatlatmak isterim arkadaşımda kimyasal gebelik yaşadı ama 1ay sonra tekrar hamile kaldı maşşallah diim herşey yolunda

Az önce düşük yapıyor oldugumu öğrendim hcg 16 Mart'ta 165 18 Mart'ta 430 21 Mart'ta 724 23 Mart'ta 501 ve bügünde 238 oldu ilk gebeliğim başladıgı hafta bitti sanırım çok üzgünüm.

kızlar içinizi ferah tutun kimyasal gebelik yaşıyor olmanız aslında kötü bişey değil ben 2 kez yaşadım bunu evet çok üzücü ama düşününce de eşinizin spermlerinde ve sizin tüplerinizde yada yumurtlamanızda bi sorun olmadığını gösteriyor. ben biri kasım 2012 de diğeri ocak 2013 2 kere yaşadım. ama şimdi 6 haftalık hamileyim bu kez düşmedi değerleim en son 1800 lerdeydi keseyi görünce bidaha da yaptırmadım ama bu kez de insan inanamıyor hamile olduğuna her an kaybedecekmiş gibi. ben ilk beta hcg yaptırdığımda 77 çıkmıştı hiç umursamadım düşünün sevinemedim bile. ama 2 gün sonra 500 ondan 3-4 gün sonra da 1830 çıkınca bi de eseyi görünce inandım artık. siz de üzülmeyin nolur erken test de yapmayın çok üzücü oluyor.

allah çok aratmadan versin meleklerinizi kucağınıza sağlıkla inşallah...

bende ocak 2013 te kimyasal gebelık yaşadım, çok üzüldüm çokk insan umudunu kaybediyor ister istemez,
geçen ay yumurtlama gununu kaçırdık bu ay bakalım ne olacak :(
allhım herkese bu mululugu yaşamayı nasip etsin

Son düzenleme:
a-zade arkadaşım aynen ben de öyle oldum geçen ay kimyasal oldu bu ayda kaçırdık , ama 2. gün bugün hala olmadım test yapmaya korkuyorum üzülmekten korkuyorum açıkçası,

BİRDE MERAK ETTİĞİM ÖNCEDEN KİMYASAL GEBELİK GEÇİRENLER HANGİ TARİHTE ADET OLUYORLAR YANİ ASIL ADET GÜNLERİNDE Mİ YOKSA GECİKMELİ BAŞLAYAN KANAMA GÜNLERİNİ Mİ BAŞLANGIÇ OLARAK KABUL EDİYORLAR ACABA ????

BEN GEÇEN AY 26 ŞUBAT ADET GÜNÜMDÜ OLMADI 1 MARTTA KANAMAM BAŞLADI , BU AYDA HENÜZ OLMADIM AMA HANGİSİNİ İLK SAT GİBİ KABUL ETMELİYİM ACABA ? NORMALDE 26 GÜNDE BİR OLUYORUM,

NORMAL ADETİME GÖRE HESAPLICAKSAM 4 GÜN GEÇMİŞ BU AY HALA OLMADIM, KANAMAYA GÖRE HASEPLAMAM GEREKİYORSA 1 GÜN GEÇMİŞ

AKLIMA HAMİLEMİYİM İHTİMALİNİ GETİREMİYORUM BİLE , HER AY BÖYLE OLCAK ZANNEDİYORUM KORKUYORUM GEÇEN AY HER DK TEST YAPIYORDUM BU AY HİÇÇÇ :((((

UMUDUM KAYBOLDU SANKİ

a-zade arkadaşım aynen ben de öyle oldum geçen ay kimyasal oldu bu ayda kaçırdık , ama 2. gün bugün hala olmadım test yapmaya korkuyorum üzülmekten korkuyorum açıkçası,

BİRDE MERAK ETTİĞİM ÖNCEDEN KİMYASAL GEBELİK GEÇİRENLER HANGİ TARİHTE ADET OLUYORLAR YANİ ASIL ADET GÜNLERİNDE Mİ YOKSA GECİKMELİ BAŞLAYAN KANAMA GÜNLERİNİ Mİ BAŞLANGIÇ OLARAK KABUL EDİYORLAR ACABA ????

BEN GEÇEN AY 26 ŞUBAT ADET GÜNÜMDÜ OLMADI 1 MARTTA KANAMAM BAŞLADI , BU AYDA HENÜZ OLMADIM AMA HANGİSİNİ İLK SAT GİBİ KABUL ETMELİYİM ACABA ? NORMALDE 26 GÜNDE BİR OLUYORUM,

NORMAL ADETİME GÖRE HESAPLICAKSAM 4 GÜN GEÇMİŞ BU AY HALA OLMADIM, KANAMAYA GÖRE HASEPLAMAM GEREKİYORSA 1 GÜN GEÇMİŞ

AKLIMA HAMİLEMİYİM İHTİMALİNİ GETİREMİYORUM BİLE , HER AY BÖYLE OLCAK ZANNEDİYORUM KORKUYORUM GEÇEN AY HER DK TEST YAPIYORDUM BU AY HİÇÇÇ :((((

UMUDUM KAYBOLDU SANKİ

kimyasal gbelıkte 5 gün gecikti benım adetım ılk kanaman adetın 1. gunu oluyor cnm yanı şuan senın 1 gun geçmiş,
normal gebelık testlerınde sılıkte olsa cıkar varsa cnm yapabılırsın,
o kadar dua edıyoorum kı inşallah bızım de yuzumuz guler artık,
kimyasal gebelık yaşamak bı yandan çok üzücü bı taraftan da olabılceğını goruyorsun umutlanıyorsun. ben çok hassas oldum bu aralar bu bebek konusu yordu benı :(her ay yumurta takıbı yaptırıyorum hayırlısı artık,
inş sende bebiş vardır cnm,
kaçıncı denemenız kaç yaşındasın?
benım 7. deneme bu ay 27 yaşımdayım

kimyasal gbelıkte 5 gün gecikti benım adetım ılk kanaman adetın 1. gunu oluyor cnm yanı şuan senın 1 gun geçmiş,
normal gebelık testlerınde sılıkte olsa cıkar varsa cnm yapabılırsın,
o kadar dua edıyoorum kı inşallah bızım de yuzumuz guler artık,
kimyasal gebelık yaşamak bı yandan çok üzücü bı taraftan da olabılceğını goruyorsun umutlanıyorsun. ben çok hassas oldum bu aralar bu bebek konusu yordu benı :(her ay yumurta takıbı yaptırıyorum hayırlısı artık,
inş sende bebiş vardır cnm,
kaçıncı denemenız kaç yaşındasın?
benım 7. deneme bu ay 27 yaşımdayım

bizim ilk denememiz daha , geçen ay denedik öyle oldu bu 2. ay, yeni 26 ya girdim 24 te evlendim ama bende hemen olcak sanıp yapmadım arkadaşım dediki o 30larda evlenmişti çocuk yap dediğinde amaaann 1 -2 yıl geçsin bakalım felan dedim ama dedi hemen olcak diye bir şey yok öyle geçecek sürecide düşünürsen o 1-2 yıl daha da uzayacak bunuda unutma dedi ama ben bu kadar karışık konular olduğunu bilmiyordum :) pıt diye çocuk oluyor sanıyordum öyle değilmiş :)))

şimdide hiç umudum yok hemen yıgılıverdim psikolojik olarak çöktüm diyebilirim , bir de aileler sürekli soruyor kime neyse daha da sinirleniyorum konuşcak laf yok gibi kv her telde o muhabetti yapıyorçevirip çevirip soruyor gıcık sevimsiz şey diorm sanane :)) tabi ki içimden

bizim ilk denememiz daha , geçen ay denedik öyle oldu bu 2. ay, yeni 26 ya girdim 24 te evlendim ama bende hemen olcak sanıp yapmadım arkadaşım dediki o 30larda evlenmişti çocuk yap dediğinde amaaann 1 -2 yıl geçsin bakalım felan dedim ama dedi hemen olcak diye bir şey yok öyle geçecek sürecide düşünürsen o 1-2 yıl daha da uzayacak bunuda unutma dedi ama ben bu kadar karışık konular olduğunu bilmiyordum :) pıt diye çocuk oluyor sanıyordum öyle değilmiş :)))

şimdide hiç umudum yok hemen yıgılıverdim psikolojik olarak çöktüm diyebilirim , bir de aileler sürekli soruyor kime neyse daha da sinirleniyorum konuşcak laf yok gibi kv her telde o muhabetti yapıyorçevirip çevirip soruyor gıcık sevimsiz şey diorm sanane :)) tabi ki içimden

senı çok ii anlıyoorum, bana kayınvalıdem harıç kalan herkes soruyor , bende olmasını istemiyor diye mı sormuyor dıye düşünüyorum:9: tam tersı yanı, biz gelinler işte:52:
daha ilk denemende kımyasal gebelık yaşamıssın demekkı tuplerınde yumurtlamanda bı sorun yok olur merak etme 1 yıl beklemezsın bıle bence, bende 2 yıllık evliyim bende senın gıbı dıyoorudum annem evlendıgı ıkıncı ay bana hamıle kalmış benımde hemen çocuğum olur dıyoordum ama yok maalesef 7 aydır deniyoruz inş artık mutlu sona yaklaşmışımdır:41:

amiinn, inş herşey gönlümüzce olur, kayınvalidenin sormamasının nedeni de oğlumda bişy varsa açığa çıkmasın die dir belki :) yada oğlumun morali bozulmasın ondansa diedir :)))

valla ben hiç söylemedim bile desek onu kata kata götürürler adım kısıra bile çıkar yani o zihniyette insanlar :))

o yüzden kimyasaldan felan da anlamazlar demedik bile bakalım kısmet diyip geçiştiriorz,

ilk evlendiğim zaman sistit olmuştm hala en ufak üşütmede tekrarlıyor acaba ondanmı diye de aklıma gelmiyor değil.kuzeniminde olmuyordu onun yaşı büyük 30 küsür soğan kürü yapmş ikiz hamileymiş şimdi arkadaşımda öyle oldu, acaba içsemmi diorm iltihap varsada yoksada zararı olmazsa düşünüyorum eger bu ay da yoksa bişy yapcam artık.

amiinn, inş herşey gönlümüzce olur, kayınvalidenin sormamasının nedeni de oğlumda bişy varsa açığa çıkmasın die dir belki :) yada oğlumun morali bozulmasın ondansa diedir :)))

valla ben hiç söylemedim bile desek onu kata kata götürürler adım kısıra bile çıkar yani o zihniyette insanlar :))

o yüzden kimyasaldan felan da anlamazlar demedik bile bakalım kısmet diyip geçiştiriorz,

ilk evlendiğim zaman sistit olmuştm hala en ufak üşütmede tekrarlıyor acaba ondanmı diye de aklıma gelmiyor değil.kuzeniminde olmuyordu onun yaşı büyük 30 küsür soğan kürü yapmş ikiz hamileymiş şimdi arkadaşımda öyle oldu, acaba içsemmi diorm iltihap varsada yoksada zararı olmazsa düşünüyorum eger bu ay da yoksa bişy yapcam artık.

bal tarcın corekotu kürü var onu çok yapan var cnm yumurtanın buyumesını ve çatlamasını sağlıyormuş ondan yap diyecem ama senın daha endışelenmen için erken tatlım,
doktora yumurta takıbı yaptır baştan izlesin yumurtan yeterlı duzeyde buyuyup çatlıyor mu diye eğer bı sıkıntı varsa çaresını düşünürsün.
aynen bende kimyasal gebeliği annem dışında kimseye söylemedim anlamazlar, başına gelmeyen anlamaz daha doğrusu..:19:

kızlar maalesef bende kaybettim hamile olduğum öğrendikten 9 gün sonra kanamam başladı zaten bhcg düşüktü ilk teste 217 çıkmıştı 2 gün sonra 455 çıktı ertesi gün 589 a yükselmişti ama o gün kanamam başladı sağlıksız gebelik dediler 2 gün sonra tekrar test yaptım 120 ye düşmüştü hala az az kanamam devam ediyor cuma günü tekrar konturole gidecem dr. sıfırlanması gerek dedi ona bakacaklar ultrasondada bi sorun çıkmadı herşeyin hayırlısı kızlar inanın çok üzüldüm çünki çok istiyordum kısmet herşey Allahtan inşl. en kısa zamanda hepimiz anneliği tadarız. bide kızlar sizce korunmalımıyım yoksa kanamamı adet günü gibi hesaplayıp yumurtlama gününde denemlimiyim tekrar çok istiyorum çünki. cuma doktorumada soracağım inş. bekle korun demez inş. herşey yolundadırda ara vermek zorunda kalmam..:(

burdan birbirimize destek olalım kızlar tecrübelerimizi paylaşalım.. benim buna çok ihtiyacım var burda dertleşerek yaralarımızı saralım geleceğe umutla bakalım inş. Rabbim isteyen herkesin meleğini tez vakitte göndersin

Ben 238 e düştükten 2 gün sonra yani bugün kanamayalım yüzleştim Dr a gittim ama korkulacak bir durum yok adet kanaması gibi atacaksın dediler cuma tekrar hcg bakılacak sıfırlanacakmış inşallah bende çok heveslenmiştim ama korunmama gerek olmayacak sanırım kendimi hazır hissetmem önemli çünkü yıprattı bu süreç eskiler bu durum için yerini hazırlıyor derlermiş yani gelecek bebek:) hele şu kanamam bi bitsin burdan müjdelerim inşallah

merhaba arkadaşlar bende kimyasal bir gebelik yaşadım bu ay 7-8 aydır bebek istiyorduk ve en sonunda gelmişti meleğim ama nasp değilmş bugünde kanamam başladı bakalım hayırlısı diğer ayı bekliycem

Ben 238 e düştükten 2 gün sonra yani bugün kanamayalım yüzleştim Dr a gittim ama korkulacak bir durum yok adet kanaması gibi atacaksın dediler cuma tekrar hcg bakılacak sıfırlanacakmış inşallah bende çok heveslenmiştim ama korunmama gerek olmayacak sanırım kendimi hazır hissetmem önemli çünkü yıprattı bu süreç eskiler bu durum için yerini hazırlıyor derlermiş yani gelecek bebek:) hele şu kanamam bi bitsin burdan müjdelerim inşallah[

Canım bende senin gibi bu süreçte çok yıprandım herşey 9 gün içinde oldu bitti hamile olduğuma sevinemeden kaybettim kısmet artık..
ama kanamam bugün bitti yarında doktora gidip hem ultrasona hemde Bhcg sıfırlanmışmı ona baktırcam bide tekrar hamile kalmak için beklememe gerek varmı onu öğreneceğim:17: Rabbim yardımcımız olsun:42:

UMUDUM KAYBOLDU SANKİ

canım 1 marttaki kanama gününü ilk gün olarak sayacan bende aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım ocak 10 değerler düştü ve kanama oldu dok kanmanın başladığı günü ilk gün olarak kabul edecen dedi

insan üzülüyor ya hamile olduğunu öğreniyorsun sonra birden bitiyor ama takılıp kalmayın rabbim nasip etmemiş demek ki çok kafaya takarsanız hormonlar etkileniyor.çok şükür benim bir evladım var rabbim ona sağlık versin ikinicde rabbim nasip ederse muhakak olacak bende sizler gibi ilk zamanlar hep takardım çok şükür şimdi önüme bakıyorum

insan üzülüyor ya hamile olduğunu öğreniyorsun sonra birden bitiyor ama takılıp kalmayın rabbim nasip etmemiş demek ki çok kafaya takarsanız hormonlar etkileniyor.çok şükür benim bir evladım var rabbim ona sağlık versin ikinicde rabbim nasip ederse muhakak olacak bende sizler gibi ilk zamanlar hep takardım çok şükür şimdi önüme bakıyorum

Evet haklısın ama üzülmemek elde değil canım yinede derdi veren Allah sabrınıda veriyor şimdi şimdi toparlıyorum kendimi iyiyim artık önüme bakıyorum bende zaman herşeyin ilacı..

ben de malesef ilk denememde bu olayla karşılaştım.en son 22 ocakta adet olmuştum şubatta hiç regl olmayıca test yaptım pozitif çıkınca da kan verdim hcg 13.5 çıktı doktor 5 ve katları gebeliktir ama sıkıntılı dedi.Tabi o ana kadar nereden bileyim ben kimyasal gebelik diye bir şey olduğunu.Kaldım arada sonra bir daha ölçüldü önce 9 sonra 7 sonra 5.27 oldu bidaha da ölçtürmedim 5 martta'da kanamam başladı.Şimdi bu ay bakalım ne zaman adet olurum 9-10 nisana kadar beklerim ama yine olmazsam çok korkuyorum yeniden kimyasal olacak diye.çoğu kişi her zamanki süreçte adet olmuş kimisi de 40 günü buldu diyor aklım karıştı benim 33-34 günde birdir bakalım...

Back