• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik yaşayanlar, gelin gerçek bir gebelik için birbirimize umut olalım :)

Dr parol tavsiye etti bugün normal adet kanaması oldu dışarıda kahvaltıya bile gittim geçiyor sanırım

canım özel olmazsa bişey sorcam doktor sana ilk ay korunma tavsiye ettimi bana ilk adeti gör sonra başla dedi ama ben çok sabırsızım yaa off bi an önce bebeğim olsun istiyorum bide düşükten sonra çabuk hamile kalınıyormuş benim bi arkadaşımda hemen sonrasında tekrar hamile kaldı ne yapsamki acaba..:17::17::17:

Hayır canım özellikle sordum kimyasal gebelik bu hemen normale dönebilirsiniz dedi bana adetten bile bahsetmedi hormonal dedi bende devam edicem calışmaya:)

Derya17 ben normalde dicloflam ya da cataflam içiyordum adet ağrılarım için. Dün de ondan içtim.doktora sormayı unuttum açıkçası.umarım bişey olmaz.
doktor hemen çalışmalara başlayabilirsiniz adet sonrası dedi.hadi hayırlısı bakalım. İçimizdeki heyecan hiç bitmesin inşallah.:55:

kızlar yine bu forumda okudumki kimyasal gebelikten sonra hiç adet olmadan tekrar hamile kalan birçok kişi var. rahim tamamen yenilenip hamileliğe hazır oluyormuş .3 ay içinde tekrar gebe kalma şansı çok yükseliyormuş bende ara vermemeye karar verdim çünki sabredemiyorum tabiki takdir ALLAHın o ne zaman isterse o zaman olur..bide şimdi soğan kürüne başladım rahim iyice temizlensin diye kardeşim bu kürle kistlerinden kurtuldu gerçekten faydası var.. mutlu haberlerimi paylaşacağım günlerde gelir inşallah hepinize çok teşekkür ederim burda dertlerimi hafiflettim iyiki varsınız..:29::29::29:

kızlar yine bu forumda okudumki kimyasal gebelikten sonra hiç adet olmadan tekrar hamile kalan birçok kişi var. rahim tamamen yenilenip hamileliğe hazır oluyormuş .3 ay içinde tekrar gebe kalma şansı çok yükseliyormuş bende ara vermemeye karar verdim çünki sabredemiyorum tabiki takdir ALLAHın o ne zaman isterse o zaman olur..bide şimdi soğan kürüne başladım rahim iyice temizlensin diye kardeşim bu kürle kistlerinden kurtuldu gerçekten faydası var.. mutlu haberlerimi paylaşacağım günlerde gelir inşallah hepinize çok teşekkür ederim burda dertlerimi hafiflettim iyiki varsınız..:29::29::29:
Doktorda zaten hemen başlayabilirsiniz çalışmalara dedi bana da.biz de düşünüyoruz . Allah'ım izin verirse olur inşallah bebişler. :49:
Soğan kürünü hep duyuyorum ama nasıl yapıldığıyla ilgili bilgilendirir misin canım?

Doktorda zaten hemen başlayabilirsiniz çalışmalara dedi bana da.biz de düşünüyoruz . Allah'ım izin verirse olur inşallah bebişler. :49:
Soğan kürünü hep duyuyorum ama nasıl yapıldığıyla ilgili bilgilendirir misin canım?

tabi canım anlatayım 1 orta boy beyaz soğanın kabuklarını soyup 4e bölüyorsun 1.5 su bardağı su ilave edip 5 dk kaynatıyorsun kapattıktan sonra 5dk daha bekleyip süzüyorsun bu suyu sabah akşam aç karnına içiyorsun her defasında yeniden yapıyorsun taze taze içiliyor canım bide adetinin 7. günü başlayıp 2 hafta uyguluyorsun.
ben kanamam bitince başladım sabahları içmek zor oluyo ama yinede şifa niyetine içelim..

bide adaçayıda rahmi rahatlatıp temizliyor günde 3 bardak içilmesi öneriliyor canım ama hamile kalınca adaçayı içmek yasak çünki rahmi rahatlattığı için bebeğin tutunmasını engelliyor onun için hamilelik şüphen olmadığı zaman mesela adetten sonraki ilk hafta içilebilir..

bide adaçayıda rahmi rahatlatıp temizliyor günde 3 bardak içilmesi öneriliyor canım ama hamile kalınca adaçayı içmek yasak çünki rahmi rahatlattığı için bebeğin tutunmasını engelliyor onun için hamilelik şüphen olmadığı zaman mesela adetten sonraki ilk hafta içilebilir..
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. Soğan suyunu şifa iyetine zor olsada içicez demekki :36:
Adaçayı içinde,diğer bitki çayları içinde, genelikte tüketilmesinin sakıncalı olduğunu okumuştum bir yerde.dediğin gibi rahatlatıyormuş.bebeğin tutunmasına engel oluyormuş.normal çayın içindeki maddelerde gebelikte zararlı diye okudum. Kansızlık mı ne yapıyomuş bide yanlış hatırlamıyorsam. Dikkat etmek lazım..:46:

Ya kızlar.
kimyasal gebelikten sonra tekrar hamile kalmak için kimi yerlerde 3ay vücudun dinlenmesi gerek falan diyolar.benim doktorum öyle birşey demedi ama ne bileyim kafam karıştı şimdi. Yakında doktoruna gidecek olan arkadaş varsa unutmasın sorsun emi.bende haftaya kısmet olursa tekrar gidicem.bir daha sorarım. :44:

Ya kızlar.
kimyasal gebelikten sonra tekrar hamile kalmak için kimi yerlerde 3ay vücudun dinlenmesi gerek falan diyolar.benim doktorum öyle birşey demedi ama ne bileyim kafam karıştı şimdi. Yakında doktoruna gidecek olan arkadaş varsa unutmasın sorsun emi.bende haftaya kısmet olursa tekrar gidicem.bir daha sorarım. :44:

valla bende daha yeni kimyasal gebelik yaşadım ve doktorum korunmana gerek yok dedi aynen devam dedi:)

Uzman tv de Doktor Kaan Kocatepe diyo ki düşükten sonra 2ay beklenmeli.sonra tekrar denenmeli. Vaktiniz varsa googledan aratıp bi izler misiniz kızlaarr? Kafam çok karıştı :14:

Uzman tv de Doktor Kaan Kocatepe diyo ki düşükten sonra 2ay beklenmeli.sonra tekrar denenmeli. Vaktiniz varsa googledan aratıp bi izler misiniz kızlaarr? Kafam çok karıştı :14:

canım normalde kimyasal gebelğn sonlanmasını düşük olarak bile görmüyorlar o yüzden fazla takılma bu olaya bence. 8 haftalıktan sonraki düşüklerde hemen hamile kalınmaması gerekiyor deniliyor..öncesi okdar önemli değil yani bu ay tekrardan deneyebilirsinz biz öyle yapıcaz:17::17::17::17::17::17::17::17:

Son düzenleme:
canım normalde kimyasal gebelğn sonlanmasını düşük olarak bile görmüyorlar o yüzden fazla takılma bu olaya bence. 8 haftalıktan sonraki düşüklerde hemen hamile kalınmaması gerekiyor deniliyor..öncesi okdar önemli değil yani bu ay tekrardan deneyebilirsinz biz öyle yapıcaz:17::17::17::17::17::17::17::17:
hadi hayırlısı canıııımmm.inşallaaahhh olucak bu sefer Allah'ımızın izniylee... :46::46: :nazar: :49: :17:

arkadaşım 3 aylık hamile grip olunca ilaç almayım diye bitki çayı içmiş kanaması başladı yazık 1 aydan fazla dır yatıyor düşük riski varmş hastanede de yattı felan yazık, inş bişy olmaz,

benm bu 4.günüm hergün olcam gibi arada sancı giriyor ama olmuyorum inş olmam da hamişimdir :) şok sonrası ihtiyacım var çok, bugünde test yapmadım korkuyorum :(

arkadaşım 3 aylık hamile grip olunca ilaç almayım diye bitki çayı içmiş kanaması başladı yazık 1 aydan fazla dır yatıyor düşük riski varmş hastanede de yattı felan yazık, inş bişy olmaz,

benm bu 4.günüm hergün olcam gibi arada sancı giriyor ama olmuyorum inş olmam da hamişimdir :) şok sonrası ihtiyacım var çok, bugünde test yapmadım korkuyorum :(

inşallah hamilesindir canım

Allah'ım arkadaşının yardımcısı olsun inşallah.acil şifalar versin Allah'ım.
inşallah hamişsindir canımm.Allah kısmet ederse inşallahhh:49:

arkadaşlar merhaba bende 2 gün önce tahmini 5 haftalık bebeğimi düşürdüm inanılmaz sancılı bir kanamam oldu acile gittik kimyasal gebelik dedi eve git yat dedi ama tedirginim acaba bişey kalmışmıdır diye.yarın doktora gidicem nasıl bir muayene yapar bilemiyorum ama bu durum çok zor Allah'ım isteyen herkese nasip etsin psikolojim çöktü :(

aynı durumdayız canım.ama benim düşüğüm gerçekleşmedi.acaba gidip kürtajmı olsam dıyorum.rabbim yardımcımız olsun.cok zor bı durum gerçekten :5:

Back