kimyasal gebelik yaşayanlar, gelin gerçek bir gebelik için birbirimize umut olalım :)

kızlar sonunda rahim filmimi çektrdim korkulacak hibişy yokmuş gerçektn korkanlara tavsiyem biran evvel gidip yaptırsınlar:))

Kolay geçmesine sevindim.narkozla mı oldu?bizimle de paylaşır mısın?bende baya yorum okudum bu konuda. Pek iç açıcı yorumlar değildi. İnşallah iyi bir sonuçla karşılaşırsın canımmmm

Kolay geçmesine sevindim.narkozla mı oldu?bizimle de paylaşır mısın?bende baya yorum okudum bu konuda. Pek iç açıcı yorumlar değildi. İnşallah iyi bir sonuçla karşılaşırsın canımmmm

yok canım narkozlu olmadı... gerçekten acımadı ama şimdi sonuçlarımı aldım tüplerde iltihap var oyüzden tam olarak görünmemiş diğer ay tekrar çekicez dedi moralim bozuldu napcam bilemedim bir sürü ilaç verdi

Sağlık olsun canımm.. En azından şimdi içinde nasıl olacak korkusu olmayacak. Tüplerdeki iltihap ile düşüğün bir bağlantısı var mıymış? Denemelere devam mı dedi, yoksa ilaç bitince mi.. ?

Sağlık olsun canımm.. En azından şimdi içinde nasıl olacak korkusu olmayacak. Tüplerdeki iltihap ile düşüğün bir bağlantısı var mıymış? Denemelere devam mı dedi, yoksa ilaç bitince mi.. ?

canım bu ay kesinlikle korun dedi ilaçlarınıda kullan 1 ay sonra gel dedi tekraradan çekerz dedi benm korkum şu ya tüpler kapalıysa evet kimyasalnda bnla alakası oalablrmş

canım bu ay kesinlikle korun dedi ilaçlarınıda kullan 1 ay sonra gel dedi tekraradan çekerz dedi benm korkum şu ya tüpler kapalıysa evet kimyasalnda bnla alakası oalablrmş
Dur bakalıımmm canım.hemen kötü düşünme. Verdiği ilaçlarla zaten tüplerdeki iltihap gidicek inşallah. İyi düşünmeye çalış yoksa bu bir ayı zindan edersin kendine. Allah'tan hayırlısını sağlıklısın iste. Herşeyin bir hikmeti vardır. Ama kötüyü düşünme. İnşallah öyle bir durum olmayacak, bu 1ay rahim dinlenmiş olacak.
Herşeyin güzel olacağına inanıyorum. Moral bozmak yoookk

Merhabalar uzun süredir üyeydim lakin yazmak bugüne kısmetmiş
Ben de bu ay regl günüme 4-5 gün kala lekelenmeler yaşadım, adet gibi değildi ve iki gün sürüp geçti. Adet olmam gerken gün test yaptım ikinci çizgiyi gördüm. Dün reglim başlamadığı için tekrar test yapıp ikinci çizgiyi tekrar gördüm ardından kan testi yaptırdım hcg beta 25 çıktı. Dğerim çok düşük olduğu için doktora gitmeden bekleyeyim dedim. Bu sabah sancıyla uyandım adet olduğumu gördüm. Dün akşam pembe leke geldiğinde sevinmiştim yerleşme kanamasıdır diye. Danıştığım doktor iki gün sonra testi yinelemem gerektiğini söyledi ama ben ümidimi kaybettim. Kimyasal gebelik denen şey bu mudur?

aynen budur canım testi tekrarlamanda fayda var iyice düştüğünden emin ol değerinin, gerekirse adet söktürücü veriyorlar.Ben de mart ayında yaşadım malesef aynısını Nisan ayında da adet düzenim bozuldu 40 güne kadar olamadım doktora da gittim muayene oldum tahliller de yapıldı Allahtan her şey yolunda.Yani senin de mayıs ayındaki adetin gecikirse şaşırma

Canım, 40 güne kadar olamadım derken düşükten sonraki 40 günmü,yoksa önceki adet gününden sonraki sayılan 40 günümü kastediyosun? Neye göre sayıyoruz?

Trilaylay hayırlısı olsun.Allah'ım en doğru vakitte en sağlıklı en sıhhatlisinden versin inşallah.insan üzülüyor tabi ama Allah'ın takdiri. İnşallah en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli sevimli bir bebişin olur

Cok tesekkur ederim insallah en kisa zamanda biyolojik hamileler oluruz. Yarin
yaptircam tekrar test bakalim hayirlisi

Ersoyum canım dün regl oldum daha agrılı ve 34. Günde oldu ama duymuştum gecikme yaşanabileceğini ovulasyon testleri aldım bitsin kullanmaya başlayacağım yanılmıyorsam hamilesin hayırlı olsun allahım bizdede nasip eder inşallah okumalı yazmalı da benimle yakındı düşüğü umarım bizlerde haberler veririz burdan

Bende de endişe var yine çünkü sadece 2 gün çok yoğun regl oldum şimdide kahverengi akıntı var az. Sağ kasığım ağrıyo yine anlamadım gitti yine Dr yolları göründü bana da

merhaba arkadaşlar nisanda kimyasal gebelik yaşadım 16 nisanda kanamam başladı 5 gün sürdü normal adetim gibi bugün adet olacakmışım gibi karnımda bir ağrı oldu bacaklarım falan da ağrıdı sonra baktım kahverengi leke geldi ben de adet oluyorum diye düşündüm ama daha adetime 12 gün var henüz çoğalmadı ve durdu gibi acaba ne olabilir

Böyle birşey neden olmuş olabilir ki..doktora ne zaman gidiceksin canım? Düşük sonrası ara ara kanamalar oluyor mu diye bir go.ogle da arat istersen.

Bende de endişe var yine çünkü sadece 2 gün çok yoğun regl oldum şimdide kahverengi akıntı var az. Sağ kasığım ağrıyo yine anlamadım gitti yine Dr yolları göründü bana da
Benim de ilk 2gün yoğun kanamam oldu. Ama kasığımda bir ağrım yok.Bu ay deneyecek misininiz siz? Doktora gitmeyi düşünüyomusun?ben adetim geçtikten sonra gitmeyi düşünüyorum. Doktor herhangi bir sıkıntı görmezse (inşallah) ovülasyon testi alacağım. Bakalım hayırlısı..

Böyle birşey neden olmuş olabilir ki..doktora ne zaman gidiceksin canım? Düşük sonrası ara ara kanamalar oluyor mu diye bir go.ogle da arat istersen.

doktora gitmiştim geçen hafta temiz dedi birşey kalmamış kan değerim de düşmüştü korunmanıza gerek yok dedi kesildi şimdi acaba yerleşme kanamsı olabilir mi diye düşündüm ama daha 12 gün var

Okumalı yazmalı canım aksam üzeri yine başladı kasık ağrım sağda hafif Dr a gitmem eğer bir kaç gün daha regly devam ederse ben gitti gidiyordan aldım ovulasyon testleri denemelere başlarız artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…