• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik yaşayan var mı ?

Canım aynı seninki gibi durumum. Doktor bana metiler ilaç verdi. Sence içmeli miyim kendi düşmez mi değerim en son 29 çıktı değerim. 3 gün yoğun kanama oldu sonraki 8 gündür lekelenme var.
29 Ocak 33.4
31 Ocak. 35.4
2 Şubat 22.1
5 Şubat 29.9
7 Şubat 29.0
Sence kendi düşer mi ? Metiler ilaç kanamayı kesen bı ilacmis neden verdi ki doktor bana
Bilmiyorum ki canım, bana doktorum bekleyelim demişti kendi düşebilir diye. Ama seninki 22den 29a çıkmış yükselme olabilir diye verdi bence.

Kac gunde oldu bu degerlerınız acaba. Bır de kımyasal gebelık miydi. Duzene gırdı mı artık
Adetimi sanırım bir hafta gecmisti . 5 gün sonraya da kese için gün verildi. Ama gittiğimde kese yoktu. 170 olmuştu.iki gün sonra adet oldum.10 gün sürdü adetim.

Canim senin degerin sifrilanmadi mi daha
Değerlerim şu şekilde ilerliyor
29 ocak 33.5
31 ocak 35.4
2 Şubat 22.1
5 Şubat 29.9
7 Şubat 29.0
9 Şubat 12.7
Sence dış gebelik ihtimali hala var mı ? Yoksa sıfırlanır mi ? Tekrar yükselir diye çok korkuyorum

Canım işte benim de ilginç bi durum aslında. Değerim 15 çıktığı günün akşamı adet olmuştum bildiğin normal ve 6 gün sürdü. Bitince ovülasyonla takibe başlamıştım 4 gün üst üste pozitif verince şüphelendim gebelik testi yaptım bu sefer de silik çıkınca yine kan tahliline gidince 70lere çıktığını öğrendim. Doktora sordum hem adet olup hem değer nasıl yükselir diye. Kimyasal veya dış gebelik gibi durumlarda bu olur dedi. Değer düşmeye başlarsa sıkıntı olmaz kimyasaldır ama yükselişe geçerse dış gebelik olabilir demişti. Yani ben adet olduğumu düşündükten sonra değerim tekrar yükselişe geçmiş. Ben de tam anlam veremiyorum açıkçası.

Değerim 15 ken yani 28 Aralık’ta başlayan kanamamda hiç ağrı vs olmadı dediğim gibi adet oldum sanmıştım. 6 gün sürmüştü. Benim yükselişe devam ettiği zamandan sonra tekrar düşüşe geçerken yani 10 Ocak’ta lekelenme ile başladı sonra kasık ağrım oldu bıçak batar gibi. Sonra zaten 4 gün süren yoğun kanamam oldu. Düzenim de hep bozuldu tabi kısa aralıklarla 2 kez adet olmuş gibi oldum değişik şeyler yaşadım
29 ocak 33.5
31 ocak 35.4
2 Şubat 22.1
5 Şubat 29.9
7 Şubat 29.0
9 Şubat 12.7
Sence dış gebelik ihtimali hala var mı ? Yoksa sıfırlanır mi ? Tekrar yükselir diye çok korkuyorum

29 ocak 33.5
31 ocak 35.4
2 Şubat 22.1
5 Şubat 29.9
7 Şubat 29.0
9 Şubat 12.7
Canim bende kan testi verdim.
Sifirlanmistir artk dedi doktor baktik 16 cikti.
Doktora sordum dis gebelik riski olur mu diye bu degerle dıs gebelik olmaz dedi.
Dis gebelikte baya yukseliyormus bana oyle soyledi.
Kendiliginden sifirlanir dedi.

Bende iki ay önce 149 ile hamile olduğumu öğrendim, iki gün sonra beta 38'e düşmüştü. Başta kimyasal sandık 2 günde bir test verdim. Bu sefer yine 140lara çıktı dış gebelikmiş sonrasında kendiliğinden iki hafta içinde sıfırlandı.
Kendiliğinden nasıl sıfırlandı acaba ,benimde değerim bir hafta önce 179 du sonra yine kan verdim 179 aynı muhtemelen dış gebelik doktora gidicem çok korkuyorum

Kendiliğinden nasıl sıfırlandı acaba ,benimde değerim bir hafta önce 179 du sonra yine kan verdim 179 aynı muhtemelen dış gebelik doktora gidicem çok korkuyorum
Senin de değerin fazla yükselmemiş, kendi düşebilir aslında ama yine de doktora görünmende fayda var. Korkma canım hiç olmadı iğne vericek.

Bugün başka hastanede beta 82 cıktı doktor 2 günde iyi düşmüş dedi vajinal ultrasonda bisey görünmüyor düşmüş gibi dedi ama bisey anlamadım 1 hafta 179 da neden takılmış olabilir

Bugün başka hastanede beta 82 cıktı doktor 2 günde iyi düşmüş dedi vajinal ultrasonda bisey görünmüyor düşmüş gibi dedi ama bisey anlamadım 1 hafta 179 da neden takılmış olabilir
Bilemiyorum. Sen herhangi bir ilaç kullandın mı yoksa kendi mi düştü?

Bilmiyorum ki canım, bana doktorum bekleyelim demişti kendi düşebilir diye. Ama seninki 22den 29a çıkmış yükselme olabilir diye verdi bence.
Canım benim değerlerim şu şekilde devam etti.
33.5
35.4
22.1
29.9
29.0
12.7
3.4
2.0
İki gün arayla bu şekilde. İnsAllah tekrar yükselmez. En son dün kan verdim. Sence 2 ye düşmüşken tekrar yükselir mi

Canım benim değerlerim şu şekilde devam etti.
33.5
35.4
22.1
29.9
29.0
12.7
3.4
2.0
İki gün arayla bu şekilde. İnsAllah tekrar yükselmez. En son dün kan verdim. Sence 2 ye düşmüşken tekrar yükselir mi
Sanmıyorum bence sıfırlanmıştır. Emin olmak istiyorsan bir kaç gün sonra tekrar verebilirsin ama yükseleceğini sanmıyorum canım.

Gözün aydın 🤗 Allah bizi acıdı valla, ağrısız sızısız atlattık, Elhamdulillah.
Aynen öyle çok şükür elhamdülillah. Allah bı daha yaşatmasın sanada banada insAllah hemen sağlıklı bebislere gebe kaliriz

Son düzenleme:
Back