- 10 Şubat 2022
- 1
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Uykucupandaa
14 Aralık regl olmam gerekirken olmamistim gebelik istediğimiz içinde insan haliyle hevesleniyor 3 gün bekledim 17 Aralık'ta idrar testi yaptım silik çizgi gördüm ilk gebelik olduğu için haliyle kimyasal falan bişey bilmiyorum ertesi gün doktora gittik vajinal muayene ile baktı kese yok şu anda dedi bende dedim pembe bı akinti var normal mi diye hmm falan yaptılar o gün beta değerim 27 çıktı buna hamile bile diyemeyiz dediler tabi ben hala bir umut. Ertesi gün hafif bı kahverengi kanama oldu vajinaldan olmuştur diye düşündüm 2 gün sonra yine oldu acile gittik değerim 77 çıktı güzel yükselmiş sağlıklı olabilir dedi 2 gün sonra yine gel dedi 2 gün sonra gitmeye kalmadan kırmızı bı kanama başladı ama çok uzun sürmedi o gün yine gittim değer 65 e düşmüştü kimyasal dedi 2 3 gün kanama çok az az geldi sonra beta bakıldı yine 20 ye düşmüştü ertesi gün afet gibi kanamam başladı pihtili şekilde 8 gün sürdü bitince korunmadim güzel bı yumurtlama dönemi geçirdik ilk defa bu kadar hissettim yumurtlamayı sadece 1 defa birliktelik oldu Allah'ın izniyle şu an 8 haftalık gebeyim rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah .. kimyasa gebelik rahmi temizler demişlerdi rabbimde nasip etti çikolata kisti ile hamile.kaldim . Canınızı sıkmayın sağlıklı bir şekilde vaktinde gelsin sizlere de inşallah