• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik yaşayan var mı ?

Benimde kasıklarım aşırı derecede agriyodu hatta annem düşük mü yapacan ki diyodu sonrasında zaten 9 gün gecikmeyle adet olmuştum düşmüştü değer kendiliğinden. dış gebelik olduğunu sanmıyorum değerin çok yavaş artmış belli ters giden biseyler var. Adetin kaç gün gecikti.
Adetim 22 ocakti normal günü 3 gün gecikti sonra 25 ocakta kanamam oldu 2 gün kesildi. 28 ocakta test yaptım 33.5 çıktı 30 ocakta 35 çıktı. Adetim kesildiğinde beri peceteye silince kahverengi pembe gibi leke geliyor. Kimyasal olsa şimdiye kadar değerim düşmez miydi çok korkuyorum dış gebelikten sağ tarafimda bıçak saplanır gibi ağrı oluyo. Vajinal ultrasonda tahriş etmiş olabilirler mi çünkü canım yanmıştı

Adetim 22 ocakti normal günü 3 gün gecikti sonra 25 ocakta kanamam oldu 2 gün kesildi. 28 ocakta test yaptım 33.5 çıktı 30 ocakta 35 çıktı. Adetim kesildiğinde beri peceteye silince kahverengi pembe gibi leke geliyor. Kimyasal olsa şimdiye kadar değerim düşmez miydi çok korkuyorum dış gebelikten sağ tarafimda bıçak saplanır gibi ağrı oluyo. Vajinal ultrasonda tahriş etmiş olabilirler mi çünkü canım yanmıştı
Canm geç döllenme de olabilir belki çünkü kanamam geldi hemen kesildi diyosun bu yerleşme kanaması olabilir belki yani bilemedim ki kimyasal olsa değerin o kanamadan sonra yavaş yavaş düşmesi lazm. Sen bence tekrar bı kan ver vakit kaybetmeden

Yarın akşam vercem artık hayırlısı olsun
Canm geç döllenme de olabilir belki çünkü kanamam geldi hemen kesildi diyosun bu yerleşme kanaması olabilir belki yani bilemedim ki kimyasal olsa değerin o kanamadan sonra yavaş yavaş düşmesi lazm. Sen bence tekrar bı kan ver vakit kaybetmeden

Benimde kasıklarım aşırı derecede agriyodu hatta annem düşük mü yapacan ki diyodu sonrasında zaten 9 gün gecikmeyle adet olmuştum düşmüştü değer kendiliğinden. dış gebelik olduğunu sanmıyorum değerin çok yavaş artmış belli ters giden biseyler var. Adetin kaç gün gecikti.
Yani forumda çok okudum o şekilde az artışla sağlıklı evlatlar dünyaya getireni. Umudunu kaybetme herşey olabilir.
29 a düşmüş şükür dış gebelik değil. İnsan düşük yaptığına sevinir mi seviniyorum şu an. Dış gebelik degildir dimi yukselmedi sonuçta

29 a düşmüş şükür dış gebelik değil. İnsan düşük yaptığına sevinir mi seviniyorum şu an. Dış gebelik degildir dimi yukselmedi sonuçta
Seni o kadar çok iyi anliyorm ki. Bende diş gebeliktir diye korkmuştum değer düşünce çok sevinmiştim iyiki kimyasal oldu diye😟çok farklı bı durum yok kuzum değer düşerse yükselmez bı daha kimyasal olmuş. Umarım bir sonraki gebeliklerimiz sağlıklı olur🙏

29 a düşmüş 1 gün sonra insAllah kimyasaldır sence ?
Kimyasala benziyor canim.
Yavaş artabilirdi belki ama düşmesi kimyasal gebelik gibi duruyor.
Benim 25 . Gün test verdim 27 düşmüştü.
Biraz uzun kaldi bende 2 ye katlamasa da surekli artiyordu🤷‍♀️
Sonra bi anda degerim düştü
Kanamam basladi degerim 27 dustukten 1 hafta sonra düştügünü anladim ben.
Pihtiliydi et parcasi vardi sanki.
Bu arada doktorunls konusmuyormusun bilgi vermiyor mu?
Sende kendini takip et kanama yasayip yasamadigini.

Kanama yaşıyorum malesef.kanamada denemez lekelenme gibi. Koyu renk Doktorum rahim icindede kanama başlamış İki gün sonra değer bakalım dedi. Ben dayanamadım yarın gitmem gerekirken acile gidip bugün verdim 29 olmuş. Sevindim ama hala korkuyorum geri yükselir mi diye.
Kimyasala benziyor canim.
Yavaş artabilirdi belki ama düşmesi kimyasal gebelik gibi duruyor.
Benim 25 . Gün test verdim 27 düşmüştü.
Biraz uzun kaldi bende 2 ye katlamasa da surekli artiyordu🤷‍♀️
Sonra bi anda degerim düştü
Kanamam basladi degerim 27 dustukten 1 hafta sonra düştügünü anladim ben.
Pihtiliydi et parcasi vardi sanki.
Bu arada doktorunls konusmuyormusun bilgi vermiyor mu?
Sende kendini takip et kanama yasayip yasamadigini.

Kanama yaşıyorum malesef.kanamada denemez lekelenme gibi. Koyu renk Doktorum rahim icindede kanama başlamış İki gün sonra değer bakalım dedi. Ben dayanamadım yarın gitmem gerekirken acile gidip bugün verdim 29 olmuş. Sevindim ama hala korkuyorum geri yükselir mi diye.

Canım neredeyse yerdinde saymış değer😔
Katlanması gerek diyorlar.
Benimde kimyasala benzer oldu .
Tüp bebek transeri olmustum ocak 1 de .
1 ay kalabildi benimle simdi de kanamayla düşüyor😔
Ilk Değerim 57 di sonraki değerim 88 oldu.
15 gün sonra tekrar kan verdim değerim 27 düşmüştü .
Kese göreceğiz diye beklerken 😔
Rabbim yardimcimiz olsun tekrardan sağlikli gebelikler yaşamak nasip olsun çok zor o sevinç insanin kursağında kaliyor ben hala toplyamadim kendimi . 🤲🌸
Lekelenme yaşadınız mı yada bıçak batması gibi ağrı

Lekelenme yaşadınız mı yada bıçak batması gibi ağrı
Ocağın 25 inden beri lekelenmem oluyor benim.
Bisey olcagini dusunmemistim pembe oluyordu kirmizi olursa tehlikeli diyorlardı.ama düşüyormuş meğer.
3 gün önce kanamam çok artti.
Ağrım da çok Hic oyle ağrı yaşamamistim .

Ocağın 25 inden beri lekelenmem oluyor benim.
Bisey olcagini dusunmemistim pembe oluyordu kirmizi olursa tehlikeli diyorlardı.ama düşüyormuş meğer.
3 gün önce kanamam çok artti.
Ağrım da çok Hic oyle ağrı yaşamamistim .
29 a düşmüş kesin kimyasal mıdır hala dış gebelik riski var mı sence

Canım neredeyse yerdinde saymış değer😔
Katlanması gerek diyorlar.
Benimde kimyasala benzer oldu .
Tüp bebek transeri olmustum ocak 1 de .
1 ay kalabildi benimle simdi de kanamayla düşüyor😔
Ilk Değerim 57 di sonraki değerim 88 oldu.
15 gün sonra tekrar kan verdim değerim 27 düşmüştü .
Kese göreceğiz diye beklerken 😔
Rabbim yardimcimiz olsun tekrardan sağlikli gebelikler yaşamak nasip olsun çok zor o sevinç insanin kursağında kaliyor ben hala toplyamadim kendimi . 🤲🌸
Sıfırlanan kadar beta HCG yaptırdınız mi. Yok 27 yi gördükten sonra bı daha yaptırmadıniz mi ?

29 a düşmüş kesin kimyasal mıdır hala dış gebelik riski var mı sence
Sanmiyorum canim dıs gebelikte degerin dusecegini.
Bebek farkli yerde olusuyormus değerler normal gebelikle aynı olur diye biliyorum ben.
Beta hcg belli bir seviyeye ulasiyormus .
O seviyede rahimde bebek gorulmesi gerekiyormus farkli yere tutundugu icin görülmüyor.

Sanmiyorum canim dıs gebelikte degerin dusecegini.
Bebek farkli yerde olusuyormus değerler normal gebelikle aynı olur diye biliyorum ben.
Beta hcg belli bir seviyeye ulasiyormus .
O seviyede rahimde bebek gorulmesi gerekiyormus farkli yere tutundugu icin görülmüyor.
22.1 e düşmüş bugün

Merhaba kimyasal gebelik geçirip tecrubesi olanlar cevaplarsanız çok mutlu olurum. Adetim bir hafta gecikti sonra kanamam başladı kırmızı renk. 2 gün sürdü ve kesildi. Bende şüphelendim acaba düşük tehlikesi falan mı diye test yaptım 3 tane 3 ü de pozitif çıktı. Kanda beta HCG baktırdım. 33.5 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptıracağım. Sence kimyasal mıdır yoksa düşük tehlikesi mi ? Çok mutlu olmuştuk araştırdım hevesimiz kursağınızda kaldı. Sizin kanamaniz bittiğinde hala beta HCG yüksek çıkıyor muydu ?
Sayfamda açtığım başlığı okursan umarım yardımcı olmuş olurum ve sana umut olurum :)

Back