Kimyasal gebelik yaşayan var mı ?

Adetim 22 ocakti normal günü 3 gün gecikti sonra 25 ocakta kanamam oldu 2 gün kesildi. 28 ocakta test yaptım 33.5 çıktı 30 ocakta 35 çıktı. Adetim kesildiğinde beri peceteye silince kahverengi pembe gibi leke geliyor. Kimyasal olsa şimdiye kadar değerim düşmez miydi çok korkuyorum dış gebelikten sağ tarafimda bıçak saplanır gibi ağrı oluyo. Vajinal ultrasonda tahriş etmiş olabilirler mi çünkü canım yanmıştı

Canm geç döllenme de olabilir belki çünkü kanamam geldi hemen kesildi diyosun bu yerleşme kanaması olabilir belki yani bilemedim ki kimyasal olsa değerin o kanamadan sonra yavaş yavaş düşmesi lazm. Sen bence tekrar bı kan ver vakit kaybetmeden

Yarın akşam vercem artık hayırlısı olsun

Yani forumda çok okudum o şekilde az artışla sağlıklı evlatlar dünyaya getireni. Umudunu kaybetme herşey olabilir.
29 a düşmüş şükür dış gebelik değil. İnsan düşük yaptığına sevinir mi seviniyorum şu an. Dış gebelik degildir dimi yukselmedi sonuçta

29 a düşmüş şükür dış gebelik değil. İnsan düşük yaptığına sevinir mi seviniyorum şu an. Dış gebelik degildir dimi yukselmedi sonuçta
Seni o kadar çok iyi anliyorm ki. Bende diş gebeliktir diye korkmuştum değer düşünce çok sevinmiştim iyiki kimyasal oldu diyeçok farklı bı durum yok kuzum değer düşerse yükselmez bı daha kimyasal olmuş. Umarım bir sonraki gebeliklerimiz sağlıklı olur

29 a düşmüş 1 gün sonra insAllah kimyasaldır sence ?
Kimyasala benziyor canim.
Yavaş artabilirdi belki ama düşmesi kimyasal gebelik gibi duruyor.
Benim 25 . Gün test verdim 27 düşmüştü.
Biraz uzun kaldi bende 2 ye katlamasa da surekli artiyordu
Sonra bi anda degerim düştü
Kanamam basladi degerim 27 dustukten 1 hafta sonra düştügünü anladim ben.
Pihtiliydi et parcasi vardi sanki.
Bu arada doktorunls konusmuyormusun bilgi vermiyor mu?
Sende kendini takip et kanama yasayip yasamadigini.

Kanama yaşıyorum malesef.kanamada denemez lekelenme gibi. Koyu renk Doktorum rahim icindede kanama başlamış İki gün sonra değer bakalım dedi. Ben dayanamadım yarın gitmem gerekirken acile gidip bugün verdim 29 olmuş. Sevindim ama hala korkuyorum geri yükselir mi diye.

Lekelenme yaşadınız mı yada bıçak batması gibi ağrı

Lekelenme yaşadınız mı yada bıçak batması gibi ağrı
Ocağın 25 inden beri lekelenmem oluyor benim.
Bisey olcagini dusunmemistim pembe oluyordu kirmizi olursa tehlikeli diyorlardı.ama düşüyormuş meğer.
3 gün önce kanamam çok artti.
Ağrım da çok Hic oyle ağrı yaşamamistim .

29 a düşmüş kesin kimyasal mıdır hala dış gebelik riski var mı sence

Sıfırlanan kadar beta HCG yaptırdınız mi. Yok 27 yi gördükten sonra bı daha yaptırmadıniz mi ?

Sıfırlanan kadar beta HCG yaptırdınız mi. Yok 27 yi gördükten sonra bı daha yaptırmadıniz mi ?
Yaptirmadim canim tekrar.
Birazdaha zaman gecsin baktiricam tekrar.
Doktor kendiliğinden düşer dedi bana degerin düşmüş dedi.

29 a düşmüş kesin kimyasal mıdır hala dış gebelik riski var mı sence
Sanmiyorum canim dıs gebelikte degerin dusecegini.
Bebek farkli yerde olusuyormus değerler normal gebelikle aynı olur diye biliyorum ben.
Beta hcg belli bir seviyeye ulasiyormus .
O seviyede rahimde bebek gorulmesi gerekiyormus farkli yere tutundugu icin görülmüyor.

22.1 e düşmüş bugün

Sayfamda açtığım başlığı okursan umarım yardımcı olmuş olurum ve sana umut olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…