- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
- 33
- Konu Sahibi Uykucupandaa
-
Adetim devam etmiyor çok az tuvalete gidip silince kahverengi pembe karisik geliyo. İnsAllah öyledir ya nolur dua edin bana çok istiyoruz saglicakla bı evladım olsunSenınki üstüne görmede olabılır moralını bozma 2 gun içşnde adetın devam ederse kımyal gebelıktır aynı zamanda kanda degerının de düşmesi lazım eğer öıkarsa değer inaşşlah çıkar gebesın keseyı görünceye kadar temkınlı ol stres yapma tatlım
Benim gitgide düşmüştüAdetim devam etmiyor çok az tuvalete gidip silince kahverengi pembe karisik geliyo. İnsAllah öyledir ya nolur dua edin bana çok istiyoruz saglicakla bı evladım olsun
Sizin kaç çıkmıştı değeri iz ilk baştaBenim gitgide düşmüştü
300 .iki gün sonra katladı 700 oldu .sonra 170 oldu ve kanamam açıldıSizin kaç çıkmıştı değeri iz ilk başta
Ne zaman sıfırlandı tekrar beta HCG baktırdım iz mi300 .iki gün sonra katladı 700 oldu .sonra 170 oldu ve kanamam açıldı
2 gün sonra tekrar kan ver canm değer düşerse kimyasaldir. Yerleşme kanaması da olabilir ama rengi ve kıvamı nasıldı anlarsın zaten.Merhaba kimyasal gebelik geçirip tecrubesi olanlar cevaplarsanız çok mutlu olurum. Adetim bir hafta gecikti sonra kanamam başladı kırmızı renk. 2 gün sürdü ve kesildi. Bende şüphelendim acaba düşük tehlikesi falan mı diye test yaptım 3 tane 3 ü de pozitif çıktı. Kanda beta HCG baktırdım. 33.5 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptıracağım. Sence kimyasal mıdır yoksa düşük tehlikesi mi ? Çok mutlu olmuştuk araştırdım hevesimiz kursağınızda kaldı. Sizin kanamaniz bittiğinde hala beta HCG yüksek çıkıyor muydu ?
Yerleşke gibiydi ama değerim artmadı2 gün sonra tekrar kan ver canm değer düşerse kimyasaldir. Yerleşme kanaması da olabilir ama rengi ve kıvamı nasıldı anlarsın zaten.
Hmm işte bunu ancak 2 güne bir kan vererek anlarsın değerin 2 katına çıkması lazm sürekli çıkmazsa sıkıntı var demektirYerleşke gibiydi ama değerim artmadı
33.5 tü değerim 2 gün sonra 35 olmus. Sence dış gebelik mıdır kimyasal mi ? Şu anda bacaklarım belim çok ağrıyo. Sağ yumurta tarafında bıçak batması gibi his oluyo anlık. Çok korkuyorum dış gebelikse tüplerime zarar gelir diye. 2 gün önce hamileyim diye seviyodum şimdi inşallah kimyasaldır da kendiliğinden düşer diye dua ediyorum. Bana dua edin nolur. Sizce kimyasal mıdır dış gebelik mıdırHmm işte bunu ancak 2 güne bir kan vererek anlarsın değerin 2 katına çıkması lazm sürekli çıkmazsa sıkıntı var demektir
Canım neredeyse yerdinde saymış değer33.5 tü değerim 2 gün sonra 35 olmus. Sence dış gebelik mıdır kimyasal mi ? Şu anda bacaklarım belim çok ağrıyo. Sağ yumurta tarafında bıçak batması gibi his oluyo anlık. Çok korkuyorum dış gebelikse tüplerime zarar gelir diye. 2 gün önce hamileyim diye seviyodum şimdi inşallah kimyasaldır da kendiliğinden düşer diye dua ediyorum. Bana dua edin nolur. Sizce kimyasal mıdır dış gebelik mıdır
Dış gebelikte değer artıyormus .33.5 tü değerim 2 gün sonra 35 olmus. Sence dış gebelik mıdır kimyasal mi ? Şu anda bacaklarım belim çok ağrıyo. Sağ yumurta tarafında bıçak batması gibi his oluyo anlık. Çok korkuyorum dış gebelikse tüplerime zarar gelir diye. 2 gün önce hamileyim diye seviyodum şimdi inşallah kimyasaldır da kendiliğinden düşer diye dua ediyorum. Bana dua edin nolur. Sizce kimyasal mıdır dış gebelik mıdır
Allah en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşAllah size hasretinizi gidersin. Banada inşAllah. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur. Umudunuzu kaybetmeyin bı gün olcak inanCanım neredeyse yerdinde saymış değer
Katlanması gerek diyorlar.
Benimde kimyasala benzer oldu .
Tüp bebek transeri olmustum ocak 1 de .
1 ay kalabildi benimle simdi de kanamayla düşüyor
Ilk Değerim 57 di sonraki değerim 88 oldu.
15 gün sonra tekrar kan verdim değerim 27 düşmüştü .
Kese göreceğiz diye beklerken
Rabbim yardimcimiz olsun tekrardan sağlikli gebelikler yaşamak nasip olsun çok zor o sevinç insanin kursağında kaliyor ben hala toplyamadim kendimi .
Yani benimki dış gebelik değil midir kiDış gebelikte değer artıyormus .
Yaşanabailecek her belirtiyi yaşamıştım ben .
İnaniyorum canim umudumu kaybetmicem hicAllah en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşAllah size hasretinizi gidersin. Banada inşAllah. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur. Umudunuzu kaybetmeyin bı gün olcak inan
Canım benim bilidigim ,araştırdığım kadariyla beta hcg artmaya devam edermiş dış gebelikte.Yani benimki dış gebelik değil midir ki
Benimde kasıklarım aşırı derecede agriyodu hatta annem düşük mü yapacan ki diyodu sonrasında zaten 9 gün gecikmeyle adet olmuştum düşmüştü değer kendiliğinden. dış gebelik olduğunu sanmıyorum değerin çok yavaş artmış belli ters giden biseyler var. Adetin kaç gün gecikti.33.5 tü değerim 2 gün sonra 35 olmus. Sence dış gebelik mıdır kimyasal mi ? Şu anda bacaklarım belim çok ağrıyo. Sağ yumurta tarafında bıçak batması gibi his oluyo anlık. Çok korkuyorum dış gebelikse tüplerime zarar gelir diye. 2 gün önce hamileyim diye seviyodum şimdi inşallah kimyasaldır da kendiliğinden düşer diye dua ediyorum. Bana dua edin nolur. Sizce kimyasal mıdır dış gebelik mıdır
Benim dış gebeliğimde değerler bu şekilde oldu 30 50 30 gibi sonra adet oldum yani ben öyle sandım doktorum sıfırı görene kadar kan ver dedi 1 hafta sonra baktık ki 200 lerde artış normale yakın artmaya başladı ama takipteyiz tabi değerim 2000 i görünce sol tüpte kese göründü33.5 tü değerim 2 gün sonra 35 olmus. Sence dış gebelik mıdır kimyasal mi ? Şu anda bacaklarım belim çok ağrıyo. Sağ yumurta tarafında bıçak batması gibi his oluyo anlık. Çok korkuyorum dış gebelikse tüplerime zarar gelir diye. 2 gün önce hamileyim diye seviyodum şimdi inşallah kimyasaldır da kendiliğinden düşer diye dua ediyorum. Bana dua edin nolur. Sizce kimyasal mıdır dış gebelik mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?