Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Evet cnm ara vermicem. Hic bilmiyorum benim dr randevum biraz gec oldugu icin kendi kendime yaptim herseyi. Bir sorunum yok saniyorum. Daha onceden cikan birsey yok en azindan. 16 aralikta gidince anlicaz bakalim. Bu arada bugun baya koyulasmis benim test. Sanirim iyice yaklasti

Ohh ohh hadi bakalım ben saat 3 te yapıyorum ovulasyon testini. Hadi beraber çatlatalım

Ohh ohh hadi bakalım ben saat 3 te yapıyorum ovulasyon testini. Hadi beraber çatlatalım

Evt birlikte çatlatalım inşallah :) yaptığım testleri yükleyeyim dedim. Üstteki sabah yaptığım, alttaki de 1 saat önce (bu kadar koyu yakalayınca bi tane daha yapayım dedim :) daha tam olmamış herhalde dimi kızlar? Normaldede yarın görünüyo zaten takvimde. Bakalım yakalayabilcek miyim

2. çizgi tam koyu olduktan 24-36 saat içinde çatlıyormuş yumurta. Sanıyorum yumurta çatladıktan sonra döllenmenin gerçekleşebilmesi için spermin hazır bulunması gerek ki zaten tam zamanını kestiremediğimiz için çift çizgiyi yakaladığın gün, ertesi gün falan ilişki olması lazım diyorlar. Benim anladığım bu kızlar.

evet evet ben de o şekilde kullanıyorum. gerçi bu ay doktor takip etcek test kullanmicam o yuzden. Senin koyu çizgi çıkmış bence

Yeterince koyu mu diyorsun? Normalde de bugün yarın falan değerlendiricem ama bilemiyorum. Yarın daha koyu çıkabilir gibi geliyo bana. bakalım

Be
Bence de güzel koyu gayet ben böyle koyu olunca gece tekrarliyorum testi. Evet ertesi gün yanı siliklesmeye başladıysa tekrar çatlamış demekki o gün ilişki gerek.

Bir foto atsana cnm ya dün koyuydu baya sanki senin değilmiydi o? Bu klomen ne işe yarıyor bu arada niçin kullanıyorsunuz?

Baya baya yakalamssn cnm
Gun asiri çalışmalara dvm kimyasal geçen ay mydi senin

Benim ovulasyon koyulaşmadı bugün pek ya..kendisi çatlamazsa yapacak birşey yok klomeni bi patlatırım bir dahaki y görürler çatlamayı

Senin bu hirsinla kesin çatlar cnm
Gun asiri ya dvm et bu kadar niyetine girmissken inşallah Allah m boş çevirmesin

Bir foto atsana cnm ya dün koyuydu baya sanki senin değilmiydi o? Bu klomen ne işe yarıyor bu arada niçin kullanıyorsunuz?
Bende pko var yumurtluyorum ama gelişip çatlayamıyor Veletler. Klomen de yumurta geliştirici ilaç müdavillerinden biri. İlk gecen ay kullandım catladilar kimyasal oldu işte. Bu ay vermedi doktor ama etkisi bir dahaki aya devam edebilen bir ilacmis. Dur atayim dün ve bugünü

Senin bu hirsinla kesin çatlar cnm
Gun asiri ya dvm et bu kadar niyetine girmissken inşallah Allah m boş çevirmesin
Ay ne güzel olur amin diyelim canım dua yerine geçsin :) eşim de grip oldu ya antibiyotik kullanıyor sizce olumsuz bir etkisi olur mu ?

Evet geçen aydı bu ay daha kolay oluyormuş hemen arkasından sanırım inşallah öyle olur kızlar ben şöyle düşünmüştüm bu olaylara girince biz normalde çok sık ilişkiye giremiyorduk eşimle yoğun çalışıyoruz ikimizde geçen ay ovulasyon tarihini hesapladım o tarihten 2 gün önce olmuş ilişki zaten 2 gün içinde spermin kalitesi düşmüştür diye düşünmüştğm bu yüzden başıma böyle bişey geldiğini düşünüyorum. Çok mantıklı olmayabilir ama bi sebebi yoksa böyle olabilir gibi

Aynı gibi ikisi de. Belli olmaz belki yarın koyulaşır. Ne güzel bir ilaçmış. Ya çok şükür en azından çözümsüz derdimiz yok. Ben bu aydan çok umutluyum. ( belki ilk ay olduğundan ) Sizden de güzel haberler bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…