Ohh ohh hadi bakalımEvet cnm ara vermicem. Hic bilmiyorum benim dr randevum biraz gec oldugu icin kendi kendime yaptim herseyi. Bir sorunum yok saniyorum. Daha onceden cikan birsey yok en azindan. 16 aralikta gidince anlicaz bakalim. Bu arada bugun baya koyulasmis benim test. Sanirim iyice yaklasti
olsun ya problem yok diğer aya insallah
Evet senin adet tarihin yakın zaten ondan sonra baslarsin sendebenimkini var çok daha..
Ohh ohh hadi bakalımben saat 3 te yapıyorum ovulasyon testini. Hadi beraber çatlatalım
evet sen her ihtimali karşı tedbirli ol :)Yeterince koyu mu diyorsun? Normalde de bugün yarın falan değerlendiricem ama bilemiyorum. Yarın daha koyu çıkabilir gibi geliyo bana. bakalım
Bence de güzel koyu gayetEvt birlikte çatlatalım inşallah :) yaptığım testleri yükleyeyim dedim. Üstteki sabah yaptığım, alttaki de 1 saat önce (bu kadar koyu yakalayınca bi tane daha yapayım dedim :) daha tam olmamış herhalde dimi kızlar? Normaldede yarın görünüyo zaten takvimde. Bakalım yakalayabilcek miyim
Eki Görüntüle 1714431
Benim ovulasyon koyulaşmadı bugün pek ya..kendisi çatlamazsa yapacak birşey yokklomeni bi patlatırım bir dahaki y görürler çatlamayı
Evt birlikte çatlatalım inşallah :) yaptığım testleri yükleyeyim dedim. Üstteki sabah yaptığım, alttaki de 1 saat önce (bu kadar koyu yakalayınca bi tane daha yapayım dedim :) daha tam olmamış herhalde dimi kızlar? Normaldede yarın görünüyo zaten takvimde. Bakalım yakalayabilcek miyim
Eki Görüntüle 1714431
Benim ovulasyon koyulaşmadı bugün pek ya..kendisi çatlamazsa yapacak birşey yokklomeni bi patlatırım bir dahaki y görürler çatlamayı
Bende pko var yumurtluyorum ama gelişip çatlayamıyor Veletler. Klomen de yumurta geliştirici ilaç müdavillerinden biri. İlk gecen ay kullandım catladilar kimyasal oldu işte. Bu ay vermedi doktor ama etkisi bir dahaki aya devam edebilen bir ilacmis. Dur atayim dün ve bugünüBir foto atsana cnm ya dün koyuydu baya sanki senin değilmiydi o? Bu klomen ne işe yarıyor bu arada niçin kullanıyorsunuz?
Ay ne güzel olur amin diyelim canım dua yerine geçsin :) eşim de grip oldu ya antibiyotik kullanıyor sizce olumsuz bir etkisi olur mu ?Senin bu hirsinla kesin çatlar cnm
Gun asiri ya dvm et bu kadar niyetine girmissken inşallah Allah m boş çevirmesin
Bende pko var yumurtluyorum ama gelişip çatlayamıyor Veletler. Klomen de yumurta geliştirici ilaç müdavillerinden biri. İlk gecen ay kullandım catladilar kimyasal oldu işte. Bu ay vermedi doktor ama etkisi bir dahaki aya devam edebilen bir ilacmis. Dur atayim dün ve bugünü Eki Görüntüle 1714511 Eki Görüntüle 1714512