Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

klomeni doktorum vermişti zaten 5 gün kullanıp kontrole gitcektim. başlayalı 2.gün oldu

Başka bi doktora git cnm mutlaka.yakınında bi hastane veya izmir içi mutlaka kontrole git bence

Doğru hazır ilacı kullaniyoken bari bu ay gideyim bi doktora dimi. doktor bulmak bi dert, işten izin almak bi dert, gidip gelmek ayri işkence (

Telefonla soramio msn acaba gerçi haftasonu girdi ama başka bi doktora veya

Doğru hazır ilacı kullaniyoken bari bu ay gideyim bi doktora dimi. doktor bulmak bi dert, işten izin almak bi dert, gidip gelmek ayri işkence (
Yumurta takibi yapılacak o yüzden telefonla olmaz. Canım sen git kontrole büyümüsler mi bakılır. Ama hiç hiç imkânın yoksa gitmeye doktorun dediği gibi kullanıp, kendin ovulasyon testi yap çatladığını görebilir ilişki günlerini ayarlayabilirsin bu şekilde.

Inşallah cnm cümlemize hayirli evlat versin Rabbim bendede var bacak ağrısı normalde adet olmadan bir gün önce ağrıdı hayırlısı bakalim

Hayir
Hayır korunmadik cnm Dr Korun demedi yumurtlama günümü net bilmiyorum tahminen 7 gün oldu bakalım adet olursam düzen bozulacak mi normalde hiç geçmez adetim 5 gün geçti oda kimyasal gebelik miş

Doğru diosn cnm ışte gidemzse de ilaca dvm edip etmemesni sorar belkide mutlaka kontrole gitmen lazım der daha doğru yönlendirir demek istedim ShinSeGi

Hayir

Hayır korunmadik cnm Dr Korun demedi yumurtlama günümü net bilmiyorum tahminen 7 gün oldu bakalım adet olursam düzen bozulacak mi normalde hiç geçmez adetim 5 gün geçti oda kimyasal gebelik miş

Hayirlsi olan cnm inşallah bu aydda gecikir o zamanhaftaya testte çıkar inşallah sam nasıl sabretcn

zaten telefonda başka doktora gideyim mi diye sorcam. belki gel ben seni kontrol edeyim der :)

Görünen o ki benimki bu ay çatlamayacak. Belirginleşeceğine silikleşmeye başlıyor ilaçsız yaptığım ilk ay da böyleydi hep.

Ben normalde 4 damla yapıyodum birinde 5 damla yaptım aynen böyle karıştı renkler birbirine. Ve silik oldu baya. Ama tabi sen kendini daha iyi biliyorsundur. Benim bugün sabah da dünküyle aynı çıktı. 6 da bi daha yapıcam. Bakalım. Ama servikal sıvı da bi değişiklik oldu bugün çatlıcak sanırım. Bugün ben biraz umutsuzum. Ama olmazsa bi dahaki aya artık ya napalım nasip

Seninki bence gam köyüydü bekle siliklesir akşama o orası öyle tabii nasip ne zaman olursa kabulümüzdür

1 hafta beklenmez ki ben duramam herhalde ya hemen rczaneden test alırım kan veremesemde
Canım daha adetim geçmedi sadece kasık ağrılarım var hatta göğüs hassasiyetim bile yok o yüzden günümun 1 kaç gün geçmesi lazım test icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…