- 3 Aralık 2015
- 30
- 31
- 50
Canım gittin mi doktora ? Ne zaman öğrenmiştin gebeligini ?? Değerin neydi ?Selam Arkadaşlar düne kadar 5 haftalık hamileydim.Dün akşam kahverengi leke geldi.Olabilir dedim .Sabah işe geldim saat 9.30 gibi bir kanama başladı.Bebeğim gitti.Araştırdım.Belirtilerin hepsi Kimyasal gebeliği gösteriyor.Çok üzgünüm.
Doktora gitmedim.Kadın doğumcu bir arkadaşım var bilgileri ondan aldım.Biliyorum doktora gitmem gerekiyor.Duruma göre yarın inşallah.
Alt komşum arka arkya 3 kimyasal gebelikten sonra 4. ayda hamile kaldı.Şimdi 7 haftalık hamile.Yani kimyasal gebelik tekrar gebe kalmaya engel değil deniyor bilemiyorum artık.İlk defa yaşıyorum.Bugün olayın şokundayım belki yarın ola hayır ola.
Evet eylül annesi olup gebeliğin son aylarını yaz tatilinde geçirip tüm doğum iznini doğum sonrasına aktarmak çok güzel olurdu benim için. Bakalım hadi hayırlısı olsun hakkımızda :)Ben geçen yaz hesap yapıyordum, aralıkta hamiş olursam eylülde doğacak ne güzel diye :) Tabi hiç hesapta yokken geçen ay hamiş olduğumu zannettim. Aa diyordum bir ayla kaçırdım eylül annesi olmayıSonra tabi bu üzücü haberi alınca yıkıldım. Ama nasip belki de bu aya olur hep istediğim gibi eylülde olur :) hayırlısı artık.
Onun şoku hemen geçmiyor maalesef. Bende 2gun sevinebildim maalesef. 85 ten sonra 89 u görünce kanaman olabilir kimyasal gebelik denildi 4 gün sonra da başladı kanama. Başta bi şok oluyor ve nedense tuttum ben kendimi ama kanama ve parça düşmesi beni bitirdi bi kopuş yaşadım hüngür hüngür... Ama önümüze bakıyoruz inşaallah bir dahaki sefere güzel olacak. Dediğin gibi kimyasal sonrası gebelik daha kolay oluyor deniliyor ona bağladık umutları. Yeni yıla güzel haberlerle gireceğiz inşaallah.Doktora gitmedim.Kadın doğumcu bir arkadaşım var bilgileri ondan aldım.Biliyorum doktora gitmem gerekiyor.Duruma göre yarın inşallah.
Alt komşum arka arkya 3 kimyasal gebelikten sonra 4. ayda hamile kaldı.Şimdi 7 haftalık hamile.Yani kimyasal gebelik tekrar gebe kalmaya engel değil deniyor bilemiyorum artık.İlk defa yaşıyorum.Bugün olayın şokundayım belki yarın ola hayır ola.
insallah canim :) belki dua yerine gecmistirBen geçen yaz hesap yapıyordum, aralıkta hamiş olursam eylülde doğacak ne güzel diye :) Tabi hiç hesapta yokken geçen ay hamiş olduğumu zannettim. Aa diyordum bir ayla kaçırdım eylül annesi olmayıSonra tabi bu üzücü haberi alınca yıkıldım. Ama nasip belki de bu aya olur hep istediğim gibi eylülde olur :) hayırlısı artık.
Selam Arkadaşlar düne kadar 5 haftalık hamileydim.Dün akşam kahverengi leke geldi.Olabilir dedim .Sabah işe geldim saat 9.30 gibi bir kanama başladı.Bebeğim gitti.Araştırdım.Belirtilerin hepsi Kimyasal gebeliği gösteriyor.Çok üzgünüm.
Geçmiş olsun canım. İnşaallah hepimizin duası o yönde. herhangi bir teşhis var mı bununla ilgili normal mi karşıladı doktorun
Doktora gitmedim.Kadın doğumcu bir arkadaşım var bilgileri ondan aldım.Biliyorum doktora gitmem gerekiyor.Duruma göre yarın inşallah.
Sanırım tekrarlayan düşüklerde yapiyorlar bunları demi ?Ayın 22 sinde genetik testlere ve pıhtılaşmaya bakacak Dr. Şimdilik bisey demedi
Hevesimiz kursağımızda kaldığı için böyle oldu gibi geliyor bana. Kendini rahat bırakmaya çalış zamanla alışıyoruzbunu ben de merak ediyorum ya. Acaba bizde de böyle şeyler var da haberimiz mi yok ki? Ben haftaya gidince doktora sormayı planlıyorum. En azından kanda pıhtılaşmayı. Öğrenirsem yazarım kızlar. Ayy aklım fikrim gebelikte artık çalışmalara adapte olamıyorum. Nasıl olcak böyle bilmiyorum
genetik testle anlaşılıyor o problem ve bir kaç düşük olduktan sonra bakıyorlar. ama şüphen varsa coraspirin kullan, yumurtaliklara giden kan miktarini da arttırdığı için hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş, pihtilasma varsa onu da engellerbunu ben de merak ediyorum ya. Acaba bizde de böyle şeyler var da haberimiz mi yok ki? Ben haftaya gidince doktora sormayı planlıyorum. En azından kanda pıhtılaşmayı. Öğrenirsem yazarım kızlar. Ayy aklım fikrim gebelikte artık çalışmalara adapte olamıyorum. Nasıl olcak böyle bilmiyorum