Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Bayanlar yaa benim bugün 4.günüm hala kasıklarım filan ağrıyor :KK43: çok şiddetli ağrım olmadı cok şükür ama hala ağrım devam ediyor. sizin de böyle mi olmuştu?
Benim ilk gün belim ağrısı acayip ama baya zorladı sonra parça düştü.. Ağrı gitti. Zaten 3 gün kanama oldu sonra leke az az 4 günde öyle bitti. Zorlamadı beni hiç.

Benim hiç ağrım olmadı. Normalde ağrılı geçer reglim ama çok gariptir bunda hiç olmadı. Senin de normalde ağrılı mı geçiyordu? Eğer öyleyse normaldir. Ama değilse bi doktora git bence. Kardeşim hemşire benim bu konularda bilgili değil ama sorabiliyo en azından. En başında konuşurken ağrın olursa doktora git demişti o yüzden diyorum. Anormal bir ağrıysa yani.
normalde de ilk gün ağrılı olurdu zaten hem de daha şiddetli. bu sefer ağrım aşırı şiddetli değil ama 4.gün hala devam ediyor :KK43: dün doktora gittim hersey normal dedi

Benim ilk gün belim ağrısı acayip ama baya zorladı sonra parça düştü.. Ağrı gitti. Zaten 3 gün kanama oldu sonra leke az az 4 günde öyle bitti. Zorlamadı beni hiç.
benim 4.gün hala yoğun kanama devam ediyor :KK43: normal adetimde 4.gün azalirdi. gelsin diye 3 gün bekledim simdi şikayet ediyorum :KK70:

Aaa ishal bende de olmuştu ama bu olayla alakasi olduğunu düşünmemiştim. Demek bu yüzden olmuş o da

benim 4.gün hala yoğun kanama devam ediyor :KK43: normal adetimde 4.gün azalirdi. gelsin diye 3 gün bekledim simdi şikayet ediyorum :KK70:

Cnm benmde bi kramp girmişti anlatamam yerimden ziplamstm.kontrole gittigm günün sabahı da biraz daha hafifi oldu.sonra doktor miyom var diyince acaba ondan mydi die sordum.Hayir düşüktendr dedi.
Bünyemize göre farklılık gösterebilir ama sancı kramp normalms yani.kanamayı da adetle kıyaslamak doğru değil bence 1 ay sürenler olabilioms bu dönemde bize ençok gereken şey sabır maalesef:KK43:

Cnm benmde bi kramp girmişti anlatamam yerimden ziplamstm.kontrole gittigm günün sabahı da biraz daha hafifi oldu.sonra doktor miyom var diyince acaba ondan mydi die sordum.Hayir düşüktendr dedi.
Bünyemize göre farklılık gösterebilir ama sancı kramp normalms yani.kanamayı da adetle kıyaslamak doğru değil bence 1 ay sürenler olabilioms bu dönemde bize ençok gereken şey sabır maalesef:KK43:
evet canım haklısın... hamilelik için büyük bir hazırlık vardı içerde şimdi de onun yıkımı oluyor :KK43:

Kizlar baksaniza sanki köy ulaşmaya başladı ovulasyon testim :) 2 güne çift çizgi olursaaa ne güzel olur :KK200: :KK51:
PicsArt_12-09-03.13.37.jpg
IMG_20151210_154718.jpg

Kizlar baksaniza sanki köy ulaşmaya başladı ovulasyon testim :) 2 güne çift çizgi olursaaa ne güzel olur :KK200: :KK51:Eki Görüntüle 1714032 Eki Görüntüle 1714033

Oyy oyy oyy maşallah cnmm çalışma zamani tam.Ne güzel dvm edioms çalışmalar zaten.bizde maalesef mola hâlâ ben ikna oldum ama eşim kabul etnik doktor 1 ay dedi dio biraz prosedurcdr.neyse bakalm o kadar bekledik biraz daha bekleriz.ayın 10 ü da geçti zannımca yani yumurtlama günümü dogru tahmin ettysm haftaya çarşamba perşembe olablrm inşallah :KK69:

Oyy oyy oyy maşallah cnmm çalışma zamani tam.Ne güzel dvm edioms çalışmalar zaten.bizde maalesef mola hâlâ ben ikna oldum ama eşim kabul etnik doktor 1 ay dedi dio biraz prosedurcdr.neyse bakalm o kadar bekledik biraz daha bekleriz.ayın 10 ü da geçti zannımca yani yumurtlama günümü dogru tahmin ettysm haftaya çarşamba perşembe olablrm inşallah :KK69:
olsun ya problem yok diğer aya insallah :KK66:

Evet senin adet tarihin yakın zaten ondan sonra baslarsin sende :KK66: benimkini var çok daha..

X