Aramızdan biri hamile olacak inanıyorum bendeAynı gibi ikisi de. Belli olmaz belki yarın koyulaşır. Ne güzel bir ilaçmış. Ya çok şükür en azından çözümsüz derdimiz yok. Ben bu aydan çok umutluyum. ( belki ilk ay olduğundan) Sizden de güzel haberler bekliyorum.
Sanırım tekrarlayan düşüklerde yapiyorlar bunları demi ?
Canım ses çıkmadı senden ya merak ettim İnşaallah iyisindir ???Doktora gitmedim.Kadın doğumcu bir arkadaşım var bilgileri ondan aldım.Biliyorum doktora gitmem gerekiyor.Duruma göre yarın inşallah.
Alt komşum arka arkya 3 kimyasal gebelikten sonra 4. ayda hamile kaldı.Şimdi 7 haftalık hamile.Yani kimyasal gebelik tekrar gebe kalmaya engel değil deniyor bilemiyorum artık.İlk defa yaşıyorum.Bugün olayın şokundayım belki yarın ola hayır ola.
Dimi haklısın insan acaba neden diye diye içini kemiriyor kendini suçlu hissediyor..evet aslında bir düşükte bile bakmaları lazım illa defalarca acı çekmemiz mi lazım? ama başına gelmeyen bunu anlayamıyor malesef
Ay ne güzel olur amin diyelim canım dua yerine geçsin :) eşim de grip oldu ya antibiyotik kullanıyor sizce olumsuz bir etkisi olur mu ?
Evet geçen aydıbu ay daha kolay oluyormuş hemen arkasından sanırım inşallah öyle olur kızlar ben şöyle düşünmüştüm bu olaylara girince biz normalde çok sık ilişkiye giremiyorduk eşimle yoğun çalışıyoruz ikimizde geçen ay ovulasyon tarihini hesapladım o tarihten 2 gün önce olmuş ilişki zaten 2 gün içinde spermin kalitesi düşmüştür diye düşünmüştğm bu yüzden başıma böyle bişey geldiğini düşünüyorum. Çok mantıklı olmayabilir ama bi sebebi yoksa böyle olabilir gibi
ya ben direk kendi yumyuma laf attım direkBende öyle düşünmüştüm cnmcm bilio msn2 gün yasio die biliorm da biz de 4 5 gün mola vermiştik eşimin işleri sebebyle olmadı yani.dediğin gibi kalitesiz sperm mi denk geldi acaba diodm aklın yolu bir mi ne
Off doktor bulma ne kafar zorYa kızlar çok moralim bozuldu şifa hastanesini kapatma kararı çıkartmışlar ben orda daha yeni bi doktora gitmeye başlamıştım klomen tedavisine başlamıştık. sali randevum vardi ama suan muayne alamiyorlarmis napcam ben ya
ben ilçede oturuyorum çok alternatifim de yok, buraya yakın başka bi hastaneden bi doktoru iyiymis diye duymuştum ama sert bi kadınmış. Hiç sevmiyorum öyle rahatca soru soramadigim konusamadigim doktoruOff doktor bulma ne kafar zorinşaallah bulursun canım ya etrafta var mı başka tavsiye edilen ??
hosgeldiiiiinnn hadi insallah :) olabilir neden olmasin. mujdeli haber verirsin bize insallahSlm kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım malesef adeti me 1 hafta kaldı sağ kasikta ağrım var bugün de sağ bacağım ağrıyor adetim çok düzenledir gebelik olabilirmi tekrar bilmiyorum ama şüphelerim var açıkçası Rabbim hayırlısı ni versin hepimize inşallah
Bende öyle düşünmüştüm cnmcm bilio msn2 gün yasio die biliorm da biz de 4 5 gün mola vermiştik eşimin işleri sebebyle olmadı yani.dediğin gibi kalitesiz sperm mi denk geldi acaba diodm aklın yolu bir mi ne
Slm kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım malesef adeti me 1 hafta kaldı sağ kasikta ağrım var bugün de sağ bacağım ağrıyor adetim çok düzenledir gebelik olabilirmi tekrar bilmiyorum ama şüphelerim var açıkçası Rabbim hayırlısı ni versin hepimize inşallah
Ya kızlar çok moralim bozuldu şifa hastanesini kapatma kararı çıkartmışlar ben orda daha yeni bi doktora gitmeye başlamıştım klomen tedavisine başlamıştık. sali randevum vardi ama suan muayne alamiyorlarmis napcam ben ya
buca şifa da zehra hanima başlamıştımÖyle myms.Bende şifa ya gidiodm hayırlısı olsun ama doktorlar görevlerine bi şekilde dvm ederler cnmcm üzülme öğreniriz nerde dvm ettiklrni inşallah.hangi doktora gidiodn sen
buca şifa da zehra hanima başlamıştımaradım hastaneyi gecici bi süre hizmet veremicez dediler , sali kontrolum vardi. başka doktora mı gitsem yada gitmeyip klomeni kullanip kendim evde ovulasyon testi mi kullansam kafam karıştı
Slm kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım malesef adeti me 1 hafta kaldı sağ kasikta ağrım var bugün de sağ bacağım ağrıyor adetim çok düzenledir gebelik olabilirmi tekrar bilmiyorum ama şüphelerim var açıkçası Rabbim hayırlısı ni versin hepimize inşallah
Ay hadi inşallah canım ne güzel umut olursun bizlere bekliyoruz haberini :)Slm kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım malesef adeti me 1 hafta kaldı sağ kasikta ağrım var bugün de sağ bacağım ağrıyor adetim çok düzenledir gebelik olabilirmi tekrar bilmiyorum ama şüphelerim var açıkçası Rabbim hayırlısı ni versin hepimize inşallah
Kendin kullanma sen yine de git bi doktora canım ya bence yine de sen bilirsin ama klomen güçlü bi hormon ilacı reçetesiz kullanmam şahsen ben..ben ilçede oturuyorum çok alternatifim de yok, buraya yakın başka bi hastaneden bi doktoru iyiymis diye duymuştum ama sert bi kadınmış. Hiç sevmiyorum öyle rahatca soru soramadigim konusamadigim doktoruacaba klomeni kullansam ama doktora gitmesem nolur?