- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
Evet normalde adet olsaydım beşinci gün olacaktı bugünBugün mu yaptın canim
Bugün mu yaptinBizim stresten gelmiyo bence mesela bugün benim adetimin 5. Ci günü olacaktı gelseydı yaptım teste gölge bile yok
Evet normalde adet olsaydım beşinci gün olacakt
Ya bence döngü bozuldu henüz düzene oturmadı çünkü ben bu ay ovulasyon testi yaptim normal yumurtlama günü gösterdiği süreçte hep silik cizgiydiEvet normalde adet olsaydım beşinci gün olacaktı bugün
Aaa pik geçmi oldu pekiBugün mu yaptin
Ya bence döngü bozuldu henüz düzene oturmadı çünkü ben bu ay ovulasyon testi yaptim normal yumurtlama günü gösterdiği süreçte hep silik cizgiydi
İşte 5 gün yaptım test kalmadı yapamadım ne bileyim ben böyle olacakAaa pik geçmi oldu peki
Bence de düzenimiz şaştı bizimİşte 5 gün yaptım test kalmadı yapamadım ne bileyim ben böyle olacak
Ben Mart ve Nisan aylarında üst üste kimyasal gebelik yaşadım ve hala reglim düzene girmedi. Doktor düşüklerden sonra 6 aya kadar bu düzensizlik görülebilir dedi.Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 4+4 te şimdi 3 gün geçti bat tarihi gebelik idrar testi 2 defadır negatif geç yumurtlama yada ne olabilir ki
Normal o zaman bu gecikmeler ama her ay aynı stres gerçekten çok yorucu yani normalde günün geçince gebesin bitti .şimdi o kadar garip şeyler dönuyor ki insanı çok yıpratıyor yada beniBen Mart ve Nisan aylarında üst üste kimyasal gebelik yaşadım ve hala reglim düzene girmedi. Doktor düşüklerden sonra 6 aya kadar bu düzensizlik görülebilir dedi.
Ayrıca bu ay prolaktin hormonum yüksek geldi o da regl gecikmesi yapıyormuş.
Bu arada en fazla 10 güne kadar gecikmem oldu
Kesinlikle öyle beni de çok yıpratıyor. Yumurtlama tarihi de değişiyor galiba ondan geç adet oluyoruz. Ama isterseniz bir dahaki ay da gecikme yaşarsanız doktora görünün nolur nolmaz.Normal o zaman bu gecikmeler ama her ay aynı stres gerçekten çok yorucu yani normalde günün geçince gebesin bitti .şimdi o kadar garip şeyler dönuyor ki insanı çok yıpratıyor yada beni
Ne yaptınız sonuç çıktı mı yada ne dedi doktorunuzVala benim hastanede bu kimyasal gebelik için Araştırma yapılyo onun kanını vermeye gidiyorum gitmişken onada baktırcam
Bana yapıldı testler hamile kalında 9 ay göbekten iğne vurulcakmışımYaa bana Dr sadece folik asit ve ecopirin kullan dedi hiç test falan yapmadan
9 ay göbekten iğne vurulcakmışım kan pıhtılaşması için gebelik testi yapmadım henüz gidecem işteNe yaptınız sonuç çıktı mı yada ne dedi doktorunuz
Şu an için bı ilaç önermedi mi yada regl gecikmesi için bişey demedi mi9 ay göbekten iğne vurulcakmışım kan pıhtılaşması için gebelik testi yapmadım henüz gidecem işte
Yok sadece D Vitamini ve folik asit kullanıyorumŞu an için bı ilaç önermedi mi yada regl gecikmesi için bişey demedi mi
Anladım canım hayırlısı olsun hepimiz içinYok sadece D Vitamini ve folik asit kullanıyorum
Adet olacaksakta bı an önce olsakta rahatlasak bizde
Hem aşırı stres hem gerginlik ya bilsem kesin gebelik yok maydanoz kaynatıp içerim o sökturuyorAynen öyle ya strese giriyor insan
Hem aşırı stres hem gerginlik ya bilsem kesin gebelik yok maydanoz kaynatıp içerim o sökturuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?