Benimde 40 oldu biraz önce adet oldum36 gün canım
Ay Allahım banada dua edin gelsin artıkBenimde 40 oldu biraz önce adet oldum
İnşallah gelir bu an önce önünde stresi ayrı zatenAy Allahım banada dua edin gelsin artık
Şimdi akıntıda pembelik geldi gelmek üzere sanırım ay çok mutlu oldumİnşallah gelir bu an önce önünde stresi ayrı zaten
E hadi hayırlısı ya adet için sevineceğim aklıma gelmezdiŞimdi akıntıda pembelik geldi gelmek üzere sanırım ay çok mutlu oldum
Ne yaptınız hala olmadiniz miAy bi benmi olamadım ağlıcam
Geldi geldi bugün 2. GünNe yaptınız hala olmadiniz mi
Ay neyse gözün aydın olsak bı dert olmasak bı dert umarım önümüzdeki ay hepimiz sağlıkla hamile kalıp güzel haberler veririz birbirimizeGeldi geldi bugün 2. Gün
İnşallah canım benim yaAy neyse gözün aydın olsak bı dert olmasak bı dert umarım önümüzdeki ay hepimiz sağlıkla hamile kalıp güzel haberler veririz birbirimize
Normalde hangi gün regl olacaktın? Birde sifirlaninca regl olunuyor ama seninki zaten düşük bir değer çok uzun sürmüş sifirlanmasıben gittiğimde dr.a 9 da dedi ki 3 güne olmazsan gelKızlar merhaba bende bu ay kimyasal gebelik geçiriyorum sanırım ilk kan testim 8,23 çıktı, ikincisi 4 çıktı 22 temmuzda ama ben hala regl olmadım normalmi tekrar kan testi yaptırmalı mıyım
Bi iki gün daha bekleyip gidicemGenelde olmayınca adet söktürücü ilac veriyorlar bildiğim kadarıyla bı gidip görün istersen kadın doguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?