Benimde 40 oldu biraz önce adet oldum36 gün canım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimyasal gebelik sonrası adet gecikmesi
- Konu Sahibi ss1213
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
Ay Allahım banada dua edin gelsin artıkBenimde 40 oldu biraz önce adet oldum
İnşallah gelir bu an önce önünde stresi ayrı zatenAy Allahım banada dua edin gelsin artık
- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
Şimdi akıntıda pembelik geldi gelmek üzere sanırım ay çok mutlu oldumİnşallah gelir bu an önce önünde stresi ayrı zaten
E hadi hayırlısı ya adet için sevineceğim aklıma gelmezdiŞimdi akıntıda pembelik geldi gelmek üzere sanırım ay çok mutlu oldum
Ne yaptınız hala olmadiniz miAy bi benmi olamadım ağlıcam
- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
Geldi geldi bugün 2. GünNe yaptınız hala olmadiniz mi
Ay neyse gözün aydın olsak bı dert olmasak bı dert umarım önümüzdeki ay hepimiz sağlıkla hamile kalıp güzel haberler veririz birbirimizeGeldi geldi bugün 2. Gün
- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
İnşallah canım benim yaAy neyse gözün aydın olsak bı dert olmasak bı dert umarım önümüzdeki ay hepimiz sağlıkla hamile kalıp güzel haberler veririz birbirimize
Normalde hangi gün regl olacaktın? Birde sifirlaninca regl olunuyor ama seninki zaten düşük bir değer çok uzun sürmüş sifirlanmasıben gittiğimde dr.a 9 da dedi ki 3 güne olmazsan gelKızlar merhaba bende bu ay kimyasal gebelik geçiriyorum sanırım ilk kan testim 8,23 çıktı, ikincisi 4 çıktı 22 temmuzda ama ben hala regl olmadım normalmi tekrar kan testi yaptırmalı mıyım
Bi iki gün daha bekleyip gidicemGenelde olmayınca adet söktürücü ilac veriyorlar bildiğim kadarıyla bı gidip görün istersen kadın doguma