Kimyasal gebelik olabilirmi

sevald

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
8
0
28
Kızlarr adetime 2 gün kala verdiğim 30 ekimde beta testim 420 çıktı . 1 kasımda farklı hastaneden verdiğimde 706 çıktı . 2 kasımda yine farklı bi hastanede 806 çıktı . 30 ekimde kan testi verdiğim hastaneye gittim 3 kasımda beta testi verdim 779 çıktı . İlk gebeliğim 2 yıldır tedavi görüyoruz farklı hastanelere giderek biraz karıştırdım kimyasal gebelik olma ihtimali varmı

30 ekimde 420.
1 kasımda 706

Artış yüzde 70 civarı.

Bana sorarsan, bu nesnel bi ölçüm. Farklı yerlerde ölçülünce farklı çıkmaz. Çıkmaması lazım. Ama cihazların hassasiyeti farklı olabilir mi acaba?

Bir de doğru mu bilmiyorum ama burada forumda okudum. Tahlili aynı yerde verin ki artışı tutarlı şekilde takip edin diyordu. Başka hastanelerde ve her gün kan verip aklını bulandırma derim sana.

Son düzenleme:
Aynı saatte aynı hastanede düzenli ver ki doğru sonuç alabilesin her hastanenin sonucu farklı olur boşu boşuna kafanı karıştırma canını sıkma

Aynı saatte aynı hastanede düzenli ver ki doğru sonuç alabilesin her hastanenin sonucu farklı olur boşu boşuna kafanı karıştırma canını sıkma
22 eylülde kondom ve boşalmasız ilişki yaşamıştım ve sonra bu olaydan 2 gün sonra adet oldum. ekim ayında reglim gecikti üçüncü gün gecikmesinde yaptığım hem erken gebelik hem kaset test negayifti altıncı fün oldu hala olmayınca erken gebelik yaptım yine negatifti bugun yedinci günüm sanah soğan kürü yaptım ve şuan peçeteyle silince gelen bi kan var ? adetim ni sökülüyordur yoksa yerlesme kanaması falan mıdır? altı gün feciktiğinde testim nefatidti

Canım bilgisizliğe denk geldi ilk defa başıma gelince sonradan buralardan okuyunca ilk test verdiğim yere gittim 420 çıkmıştı 4 gün sonra 779 yine istenilen bir artış gibi gözükmüyo

Canım bilgisizliğe denk geldi ilk defa başıma gelince sonradan buralardan okuyunca ilk test verdiğim yere gittim 420 çıkmıştı 4 gün sonra 779 yine istenilen bir artış gibi gözükmüyo
abla kütfen konuma bakar mısın

30 ekimde kan verdiğim yere gittiğimde 779 çıktı 4 günde 4 günde %70 civarı a normal bi durummu sizce

canım testleri 2 yıldır deniyorum hiç yanlış sonuç almadım soğan kürünün adet söktürücü özelliği bulunur diyorlardı ne kadar doğru bilmiyorum
evet sogan kuru sokturdugu icin ictim sanırım adetim sökülüyor az az kan gelmesinin sebebinin bu olduğunu düşünüyorum, sadece yerleşme kanamasından korktum ama yerleşme kanaması olsaydı dümki testim pozitif çıkardı diye düşünüyprum öyle değil mi

Ben yerleşme kanaması gördüm 2 damla kahverengi leke gibiydi adetten 2 gün öncesi test yaptım pozitif çıktı öyle olsa bence teste çıkardı

Doktora git bı bakalım ne diyor ve düzenli vermeye devam et bakalım ne olcak inşallah sağlıklı bı gebeligin olur

Test yaptın negatif çıktıysa negatif ki zaten ilişki üzerinden 1 ay geçmiş olsa kesin çıkardı stres yaptıysan oda geciktirebilir hava şartları da etkiliyor olur onun için stres yapma biraz daha dur bakalım olmazsan hastaneye git

Tek bir yerde takip edilmesi daha doğru olur. Cihazlar ve kitler ve referanslar kurumlar arası farklılık gosterebiliyor. 420 ve 779u baz alıp ilerlemek daha doğru olur. Yüzde elliyi geçmesi yeterliydi sanırım beta için. Yine de siz aynı hastanede tekrar kan verip artışı takip edin daha net bir sonuç alabilirsiniz.

dün akşam üzeri oldum teşekkür ederim

canım testleri 2 yıldır deniyorum hiç yanlış sonuç almadım soğan kürünün adet söktürücü özelliği bulunur diyorlardı ne kadar doğru bilmiyorum
Bakın beta testi genelde 48 saatte bir ve aynı saatte verilmesi gerekir ve en az 2 katı artış istenir. Bu sonuçta da 2 katı bir artış söz konusu olmadığı için gebeliğinizde bazı sağlıksız durumlar olabileceği anlamına gelir.Tekrardan geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…