- 24 Ekim 2024
- 241
- 33
- 13
- 26
- Konu Sahibi kadersizben
Çok erken yapmamış mısın acabaaaReglime 6 gün var test yaptım negatifsende durumlar nasıl var mı regl belirtisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken yapmamış mısın acabaaaReglime 6 gün var test yaptım negatifsende durumlar nasıl var mı regl belirtisi
Ya aslında bende bu ay olacağını sanmıyorum ama bi ihtimal olursa da en azından erkenden öğrenip kan sulandırıcı içeyim diyorum bakalım neler olacakÇok erken yapmamış mısın acabaaaben yapmadım test regl belirtisi bilmiyorum anlayamıyorum düne kadar karnım ağrıyordu bugün değişik biraz ama zaten bu ay olacağını sanmıyorum ya keşke olsa Rabbim nasip etse ama
![]()
Kan sulandırıcı niye doktor bir şey mi dediiiYa aslında bende bu ay olacağını sanmıyorum ama bi ihtimal olursa da en azından erkenden öğrenip kan sulandırıcı içeyim diyorum bakalım neler olacak
Yok doktor bir şey demedi de ben önlem olarak kullanmak istiyorumKan sulandırıcı niye doktor bir şey mi dediii
Aslında ben de istiyorum sana yazmıştım ama bilemedimmYok doktor bir şey demedi de ben önlem olarak kullanmak istiyorum
Hamile olup olmadığımız belli olsun doktora sorup alırız olmadıAslında ben de istiyorum sana yazmıştım ama bilemedimm
Bence de canımHamile olup olmadığımız belli olsun doktora sorup alırız olmadı
Canım ne durumdasın regl oldun muBence de canım
Olmadım canım ama kanamam uzun sürmüştü belki ondan kaynaklı geç regl görebilirim gibiCanım ne durumdasın regl oldun mu
Hadi bakalımOlmadım canım ama kanamam uzun sürmüştü belki ondan kaynaklı geç regl görebilirim gibi
Sen ne durumdasın belirti vs var mı? Kimyasaldan sonra adet gecikmen olmuş muyduHadi bakalım
Sen ne durumdasın belirti vs var mı? Kimyasaldan sonra adet gecikmen olmuş muydu
Sonra regl mi olmuştunEvet 4 gün gecikme olmuştu. Benim karın kasık ağrım var regl gibi
Evet canım 4 gün gecikmeli regl olmuştumSonra regl mi olmuştun
Büyük ihtimalle benimde öyle olucak gibi üzüldümEvet canım 4 gün gecikmeli regl olmuştum
Herkesin aynı olacak değil canımBüyük ihtimalle benimde öyle olucak gibi üzüldüm![]()
Bilmiyorum canım kimyasal olayı beni yıprattı kendimi mutsuz üzgün hissediyorum zaten bu konudan kaynaklı bi kaç gündür kötüyüm sürekli aklıma geliyorHerkesin aynı olacak değil canım
Hala adet olmadım canım ben test yapmaya korkar oldum.. kimyasal gebelik sonrası çoğu kişi gecikme yaşamış ondan herhalde diye düşünüyorum çok güzel adet döngüm vardı asla şaşmazdı 26 günde bir olurdum o da gitti. Sen ne durumdasınCanım ne durumdasın