- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
-
- Konu Sahibi Papatya1610
Biliyorum evet kese görünmesi için en az 1500lerde olması lazim. 2 sene kadın doğumda sekreter olarak çalıştım. Ama işte insanın kendi başına gelince tüm bildiklerimi unutuyormuş gerçekten :/30lu degerlerle kese görünmesi imkansiz ya değerin yanlış ya doktorunun gördüğü kese değil
Idrar testi yanıltıcı olabilir. Bence gidip kan verin 2 gunde degerin 2 kat artmasi lazim. En azindan artarsa doktor dusuk engelleyici ilaclar vs verir.Testleri hep sabah ilk idrarla yapıyorum bilerek koyulasmayi takip etmek için. Eşimi ise gönderiyorum 7 buçukta sonra hemen test yapıyorum. 4 tane daha testim var 4 gün yine yapicam en azından siliklesse içimde o küçük bir umutta kalmayacak
O da doğru evet. Doktor pazartesiyi bekle dedi ama olmadi ben yarın sağlık ocağına gideyim bu sefer orda kan takibi yapayım :/Idrar testi yanıltıcı olabilir. Bence gidip kan verin 2 gunde degerin 2 kat artmasi lazim. En azindan artarsa doktor dusuk engelleyici ilaclar vs verir.
Evet sağlık ocağında sabah erken verin öğleden sonra çıkıyor. Böyle bekleyip eğer varsa bebeği de kendinizi de strese sokacaksınız. Inşallah değerler yanıltır ve bebeğiniz sizinle olur. Ama olmazsa üzülmeyin kimyasal gebelik sonrasında çoğu kişi sağlıklı bir gebelik elde ediyor. Doktorların çoğu kimyasal gebeliği düşükten bile saymiyorO da doğru evet. Doktor pazartesiyi bekle dedi ama olmadi ben yarın sağlık ocağına gideyim bu sefer orda kan takibi yapayım :/
Sizin neden 3 kere kimyasal oldu acaba sorabilir miyim? :/Evet sağlık ocağında sabah erken verin öğleden sonra çıkıyor. Böyle bekleyip eğer varsa bebeği de kendinizi de strese sokacaksınız. Inşallah değerler yanıltır ve bebeğiniz sizinle olur. Ama olmazsa üzülmeyin kimyasal gebelik sonrasında çoğu kişi sağlıklı bir gebelik elde ediyor. Doktorların çoğu kimyasal gebeliği düşükten bile saymiyor
Ah keşke bilsemSizin neden 3 kere kimyasal oldu acaba sorabilir miyim? :/
O kadar minik değerle kesenizi gördüm demesi çok enteresan.. Yani burda doktorluk yapacak değilim ama hiçbir doktorun 35 değerle kese gördüğünü duymadım görmedim.. Değerinizin en az 2000 olması gerekiyor diye biliyorum.. Ben ilk gittiğimde 8.500 küsürlerdeydi minicik kese gördü doktor 4 haftalık daha çok yeni dedi.. Bekleyin biraz sakin olun.. Değerinizi de 2 sonra bakın kaç çıkacak.. Kimyasal gebelik de normal adet oluyorsunuz bu kadar yani panik olmayın.. Ama kimyasal olmayabilir hemen bu fikre kapılmayın.. Rabbim inşallah size bağışlar.. Ama olmazsa da üzülmeyin daha bebek falan oluşmadı demek yani düşük yapmış olmayacaksınız..Kızlar merhaba. Ben cumartesi günü bhcg verdim 35.33 cıktı. Pazartesi yani dün tekrar verdim 32.01 cıktı yani düzensiz bir şey var ortada. Doktora gittim usg ile vajinal baktı minik bir kese var belli belirsiz. Çok ümitli konuşmadı. Bir hafta sonra tekrar kan ver dedi. Bende evdeki testleri her gün yapmaya devam ediyorum koyulasmayi takip etmek için. Şimdi onları da ekleyeceğim fotoğraf olarak. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu? Kimyasalsa kanama ne zaman başlar? Ve dün 32 çıkan değerin bugün daha da düşmesi gerekirken gebelik testim neden biraz daha koyulaşmış? Kese nasil gorundu? Gerçekten başıma gelen çok garip bir olay dünden beri allak bullak oldum. Bu arada lekelenmem yok kanamam yok. Adetim son aylarda hep 7 8 gün gecikirdi bugün gecikmenin 7.günü. şimdiden teşekkür ederimEki Görüntüle 2697960
Çok geçmiş olsun insallah en kısa zamanda allah gönlüne gore verirAh keşke bilsembütün genetik testler herşeyimiz temiz. Bir sürü profesöre gittik herşey normal diyorlar ama ilk gebeliğim normal düşük oldu sonra 3 tanesi kimyasal oldu.
Bende ona çok şaşırıyorum gerçekten. Sata gore 5 hafta 1 günlük acaba diyorum daha önceden oluştu da daha sonrasında kimyasala döndü ve değer giderek düşüyor ve adetle o oluşup bozulan kese de mi düşecek. Hiç bilmiyorum doktor o ihtimal de olabilir dedi çünkü daha once oluşmuş ve sağlıksız olduğu için düşük oluyor olabilir dedi :/O kadar minik değerle kesenizi gördüm demesi çok enteresan.. Yani burda doktorluk yapacak değilim ama hiçbir doktorun 35 değerle kese gördüğünü duymadım görmedim.. Değerinizin en az 2000 olması gerekiyor diye biliyorum.. Ben ilk gittiğimde 8.500 küsürlerdeydi minicik kese gördü doktor 4 haftalık daha çok yeni dedi.. Bekleyin biraz sakin olun.. Değerinizi de 2 sonra bakın kaç çıkacak.. Kimyasal gebelik de normal adet oluyorsunuz bu kadar yani panik olmayın.. Ama kimyasal olmayabilir hemen bu fikre kapılmayın.. Rabbim inşallah size bağışlar.. Ama olmazsa da üzülmeyin daha bebek falan oluşmadı demek yani düşük yapmış olmayacaksınız..
Benim esimde oldu dna hasarı varsa düzelsin diye sayı yükseldi ama yine kimyasal oldu. Kaç yıldır istiyorsunuz bebek ?Çok geçmiş olsun insallah en kısa zamanda allah gönlüne gore verirbenim eşim varikosel ameliyatı oldu. Sayımız düştü ameliyattan sonra 6 milyona kadar geriledi. Ameliyat öncesi 19 milyondu. Ve biz bu ay tüp bebeğe başlayacaktık. Adetim yine gecikince test yaptım ve sürpriz oldu gerçekten bize ama şuan işte böyle bir durum oldu kafam o yüzden çok karışık
merhaba canım bende ağustos ayında ilk gebeliğimi öğrendim fakat kimyasal ile sonuçlandı. Adete 6 gün kala kaset testte 4 gün kala kanda öğrendim ilk değer 68.1'di 2 gün sonra 65,68 çıktı adet 2 gün geciktikten sonrada kanama başladı ve ben doktora gittim orada da kanda 10.2 çıktı. Olumsuz düşünme ama çok stres yapıyorsun sanırım ama yapma sağlığın içinInşallah sagliksizsa hemen düşer ilk gebelik olduğu için çok korkuyorum
Benim gecikmemin 7.günü bugün. Doktor da bana aynı şeyleri söyledi çok agrin olursa gece gündüz farketmez gel dedi. Ama ne agrım var ne başka bir şey. Hala hastalanmadim lekelenmem de yok. Hâlâ bekliyorum. Ara ara iç çamaşırımda hafif ıslaklık oluyor o kadar :/Canım bende kimyasal gebelik yaşadım adetime 3 gün kala test yapmıştım silik çıkmıştı bende hamileyim.dedim ama daha önce kimyasal falan duymamıştım kan testi için beklemek istedim adetim geçsin.yanliz 1 gün geçti ve kanamam başladı bende korktum nedenn böyle oldu diye yani aceba dusuk mu doktora gitmem lazım mı diye hicbirsey bilmiyordum dayamayip gittim kan testi yapıldı betam 11 çıktı sonra muane oldum kalınlaşma var gebelik var dedi ama 10 gün sonra gel betana bakalim ya dış gebelik ya da kimyasal dedi ağrın çok olursa da gel dedi gece olunca ben ağrısından çok.kotu oldum gittm betam 6 ya düşmüştü kimyasal dedi öyle geçti yani benim ki
Belki geç dollenmedir ondan betan öyle çıkmıstir.cunku maşallah senin günün baya geçmişBenim gecikmemin 7.günü bugün. Doktor da bana aynı şeyleri söyledi çok agrin olursa gece gündüz farketmez gel dedi. Ama ne agrım var ne başka bir şey. Hala hastalanmadim lekelenmem de yok. Hâlâ bekliyorum. Ara ara iç çamaşırımda hafif ıslaklık oluyor o kadar :/
Hiç bilmiyorum canım valla kafam o kadar karışık ki. Tek istediğim hani sağlıksızsa bir an önce vücut atar inşallah. Ama saglikliysa da bana tutunur umarım tek dileğim buBelki geç dollenmedir ondan betan öyle çıkmıstir.cunku maşallah senin günün baya geçmiş
Evet yukarda yazmıştım doktorun söylediği diğer ihtimallerden biri de buydu zaten :/ ama her gün aynı marka kaset testle takip yapıyorum ve testler giderek koyulaşıyor. Adetim geceli 7 gün oldu. Kimyasalsa pazartesi 32 idi artık kanamanın başlaması gerekmiyor mu? Hicbir bilgim yok bu konudaArkadaşım kese 1500 lu değerlerde görünür evet ama söylese bir durum var değerlerin yükselip dusmuste olabilir. İlk gebeligimde 700 lu değerde kese vardı doktor bu durum mümkün değil farkına varmamissin hamile olduğunun yükselmiş değerin ama düşük yapiyosun biz bu değerde yakaladık demişti. Daha sonra 700 lu değerden düştü iyice en son 40 karda bile kese görünüyordu. 2 hafta sonrada adetle birlikte kese düştü
canım ben gecen sene mayis ayinda yasadim adetim 7 gun gecikti test yaptim pozitif cikti kan verdim deger dusuktu kucuk olabilir dendi sonra aradan cok gecmeden kanamam oldu doktora gittim durumu anlattim dusuk yapiyorsun dediler ilgilenmediler kanamam gecmedi baya bi sure devam etti baska doktora gittik kimyasal gebelik dediler rahimin icini temizleyip parca aldilar ama kanamam bitmedi gene sonra baska bi hastahane ye gittim dış gebelik dendi ve ben bu sure zarfinda 2 gune 1 kan verdim degerlerim dengesizdi sonra antya ya gidip metotraks ignesi yaptirdim 2 gun hastahane de yattim oylelikle gecti yani idrar testinin koyulasmasi degil degerini duzgun seviyede yukselmesi gerekiyor eger zaten yukselip alcalma oluyorsa sıkınti seninde 2 gune 1 kan verip degerlerini takip etmen gerekiyor bide iyi ilgilenen bi dokotr bulmalisin umarim biran once duzelir allah yardimcin olsunKızlar merhaba. Ben cumartesi günü bhcg verdim 35.33 cıktı. Pazartesi yani dün tekrar verdim 32.01 cıktı yani düzensiz bir şey var ortada. Doktora gittim usg ile vajinal baktı minik bir kese var belli belirsiz. Çok ümitli konuşmadı. Bir hafta sonra tekrar kan ver dedi. Bende evdeki testleri her gün yapmaya devam ediyorum koyulasmayi takip etmek için. Şimdi onları da ekleyeceğim fotoğraf olarak. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu? Kimyasalsa kanama ne zaman başlar? Ve dün 32 çıkan değerin bugün daha da düşmesi gerekirken gebelik testim neden biraz daha koyulaşmış? Kese nasil gorundu? Gerçekten başıma gelen çok garip bir olay dünden beri allak bullak oldum. Bu arada lekelenmem yok kanamam yok. Adetim son aylarda hep 7 8 gün gecikirdi bugün gecikmenin 7.günü. şimdiden teşekkür ederimEki Görüntüle 2697960
Ay inşallah düşecekse de bir an önce düşsün korkmaya başladım çünkü gerçektencanım ben gecen sene mayis ayinda yasadim adetim 7 gun gecikti test yaptim pozitif cikti kan verdim deger dusuktu kucuk olabilir dendi sonra aradan cok gecmeden kanamam oldu doktora gittim durumu anlattim dusuk yapiyorsun dediler ilgilenmediler kanamam gecmedi baya bi sure devam etti baska doktora gittik kimyasal gebelik dediler rahimin icini temizleyip parca aldilar ama kanamam bitmedi gene sonra baska bi hastahane ye gittim dış gebelik dendi ve ben bu sure zarfinda 2 gune 1 kan verdim degerlerim dengesizdi sonra antya ya gidip metotraks ignesi yaptirdim 2 gun hastahane de yattim oylelikle gecti yani idrar testinin koyulasmasi degil degerini duzgun seviyede yukselmesi gerekiyor eger zaten yukselip alcalma oluyorsa sıkınti seninde 2 gune 1 kan verip degerlerini takip etmen gerekiyor bide iyi ilgilenen bi dokotr bulmalisin umarim biran once duzelir allah yardimcin olsun