Kimyasal gebelik

yuksel3468

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
36
14
3
Kızlar bu kimyasal gebelik sürekli tekrar edermi başına gelen varmı ben sürekli kimyasal gebelik yaşıyorum bunla ilgili doktorlarda birşey demiyor beta hcg yükseliyor 1 hafta sonra geri düşüyor bu nasıl düzelir

Kızlar bu kimyasal gebelik sürekli tekrar edermi başına gelen varmı ben sürekli kimyasal gebelik yaşıyorum bunla ilgili doktorlarda birşey demiyor beta hcg yükseliyor 1 hafta sonra geri düşüyor bu nasıl düzelir
Benim de öyle oluyodu sürekli. Stres oluyodum kesin olmayacak diye. Bi doktor dedi ki kimyasal gebelik yaşamış olman bile yumurtalarının döllenme yeteneğinin olduğunu gösterir ve tüplerden en az birinin kesin açık olduğunu gösterir. O yüzden boşa üzülüyosun dedi. Dediği gibi de oldu peşinden gebelik geldi. Hormon testi verdin mi canım

Eşinizle gebelik öncesi takviye falan kullanın
Kalitesiz embriyo oluyor demek ki

Bende yaşadım zor bir süreç Allah yaşatmasın kimseye ama çok şükür ardından hemen gebe aldım çok şükür her şey yolunda 🤲 takma Allahın izni ile bebek yakındır inşallah

Pıhtılaşma sorunu olduğunda yaşanıyor genelde diye biliyorum hamile kalmanızda bi sorun yok ama tutunmasını etkileyen bi etki var sanıyorum

merhaba arkadaşlar
bu kimyasal gebelik denilen şeyi tam 3 kez yaşamış biri olarak ve bu konuda çok kaynak olmadigi icin stres yaşamiş biri olarak yazmak istedim..
evlendikten 3 ay sonra gecikmem oldu sabirsizlanip hemen kan verdim degerim 38 cikti.evet hamileydim ama cok düsük bir deger oldugu icin dr cok da umutlanma demişti.ve dedigi gibi de oldu.normal bi adet döngüsü yaşar gibi kanamayla son buldu.sonra 3ay daha gecti yine gecikmem oldu bu sefer degerim 118gibi bişey cikti.bu sefer yüksek deger olunca cok daha fazla umutlandim.cok dua ettim ama yine hüsran..sonra 4ay gecti..yine ayni şey..yine olmadi..tabi ben yikilmiş durumdaydim..internetten araştiriyorum dogru düzgün bi bilgi yok.kadin dogum doktorlarina gidiyoruz hersey normal deniliyor..stres..üzüntü..sonra şehir hastanesinden genetik bölümüne gittik..testler yapildi..orasi da hersey normal dedi..sonra yine sehir hastanesinden infertilite bölümüne gittim filan ama artik sadece Allaha teslim olmuş durumdaydik..olursa olur olmazsa bizcok mutluyuz kafasindaydik eşimle..artik oluruna biraktik yani..artik birkac gün geciksem bile nasilsa kanama olacak gözüyle bakıp test bile yapmak istemiyordum.. yine gecikmem vardi saglik ocaginda da kan vermiştim ama e nabiza düsmedigi icin sonucumu bile bilmiyordum ki umutsuzluktan artik yorulmuştum..neyse...tesadüfen infertilite randevuma denk geldi bu gecimem..doktorum orda da beta hcg ye bakti..degerim 1800 gibi bisey cikmisti..o an inanamadim..doktor alttan muayene etti kese bile oluşmuş sen hamilesin bizim infertilite bölümüyke işin yok kandin doguma git sen dedi..mutluluk gözyaşlari icinde odadan ciktim kapida bekleyen eşime sarildim..anne olunca bu durumda olan kişilere umut olmak icin bunu anlaticam demiştim hamileyken..şimdi anneyim..Allah'a sonsuz sükürler olsun..inşallah Allah isteyen herkes nasip etsin..
benim yasadiklarimi yasayan cok kadin var biliyorum..araştirdiginda bir cözüm bulamayan cok kadin var ..umudunuzu kaybetmeyin..Allaha tevekkül edin..bol dua adin..akısına birakin ..bu konuyu cok düsünmemeye calisin..etraftan her kafadan bir ses geliyor biliyorum...duymayin..hayatinizda size iyi gelmeyen herseyi mümkün oldugunca cikarmaya calisin..yürüyüs yapin..size iyi gelen ne varsa onu yapin..eşinizle birbirinize destek olun..ve tabiki doktora gidin ..sorunu araştirin ..gerekli tedavileri olun..ama önce psikolojik olarak güçlü olun derim ben..hicbir sey dünyanin sonu degil..en kiymetli olan sizsiniz..bunu sakın unutmayin..yasadiklarim umarim size bir umut olmuştur size..Allahım sıkıntılarinizdan kurtarir inşallah hepinizi ..saglikla kalın🤲

Back
X