Kimyasal gebelik nasıl ilerler???

Papatya1610

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2019
1.600
2.446
Kızlar merhaba. Ben cumartesi günü bhcg verdim 35.33 cıktı. Pazartesi yani dün tekrar verdim 32.01 cıktı yani düzensiz bir şey var ortada. Doktora gittim usg ile vajinal baktı minik bir kese var belli belirsiz. Çok ümitli konuşmadı. Bir hafta sonra tekrar kan ver dedi. Bende evdeki testleri her gün yapmaya devam ediyorum koyulasmayi takip etmek için. Şimdi onları da ekleyeceğim fotoğraf olarak. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu? Kimyasalsa kanama ne zaman başlar? Ve dün 32 çıkan değerin bugün daha da düşmesi gerekirken gebelik testim neden biraz daha koyulaşmış? Kese nasil gorundu? Gerçekten başıma gelen çok garip bir olay dünden beri allak bullak oldum. Bu arada lekelenmem yok kanamam yok. Adetim son aylarda hep 7 8 gün gecikirdi bugün gecikmenin 7.günü. şimdiden teşekkür ederim

Doktor yanlış demiş kese hemen gözükmez değerler yükselmeli kesinlikle .. evet düzensiz bir artış var ama iki güne 1 mutlaka kan vermelisin takip önemli . Kimyasal olucak sanırım oda bi kaç güne başlar kanaman aynı regl kanaması gibi oluyorsun ve lekelenmeler devam ediyor bir süre .. geçmiş olsun

Kesenin göründüğü usg goruntum var ama elimde. Pazartesi kan ver dedi ama bilmiyorum inşallah kanama başlar da kendi kendine düşer:/

2 günde bir kan verip takip etmek gerek. Düşüşe geçerse adet olur biyokimyasaldır. Azalma artma gibi düzensizlik olursa o daha sıkıntılıdır. Dış gebelik ihtimali var olabilir. Hakkında hayırlısı olsun.

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Doktor diş gebelige çok ihtimal vermedi. Rahim duvarın çok güzel kalın dedi kese gördü sata gore 5 haftalık dedi ama hcg çok düşük. Kaset testler giderek koyulaşıyor. Doktor bu bir hafta içinde çok şiddetli agrin olursa gel hemen dedi. Kanama ve lekelenme de yok nasıl bir şey bu gerçekten anlayamıyorum

2 kan testinizi de aynı yerde mi yaptırdınız peki?

Evet aynı yerde yaptırdım hatta ikinci kan testi baya geç cıktı diye korkmuştum ve korktuğum başıma geldi:/
Daha önce 3 kere kimyasal geçirdim değerim hep düştü çok araştırdım değer düşüp yükselen bir iki kişi dışında kimse yok malesef dış gebelik değildir korkmayın. Muhtemelen iki üç güne normal regl gibi kanamaniz baslar.

Inşallah kanama başlar da bende bu şekilde beklemem beni üzen diğer konu da testlerin koyulaşması. Beta hcg düşüyorsa onlar neden koyulaşıyor onu anlamıyorum ne kötü bir şey bu şekilde beklemek

Inşallah kanama başlar da bende bu şekilde beklemem beni üzen diğer konu da testlerin koyulaşması. Beta hcg düşüyorsa onlar neden koyulaşıyor onu anlamıyorum ne kötü bir şey bu şekilde beklemek
Yaptığımız saate aldığınız sıvı miktarına göre değişebilir. Icinizin rahat etmesi adına bence yarın tekrar kan verin

Nasıl görünmüyor orda minik bir kese var doktor a4 kağıda bastığı için görüntü bozuldu ama ultrason esnasında iki kere dikkatlice baktı ve keseyi görüyor musun dedi bana da :/
30lu degerlerle kese görünmesi imkansiz ya değerin yanlış ya doktorunun gördüğü kese değil

Yaptığımız saate aldığınız sıvı miktarına göre değişebilir. Icinizin rahat etmesi adına bence yarın tekrar kan verin
Testleri hep sabah ilk idrarla yapıyorum bilerek koyulasmayi takip etmek için. Eşimi ise gönderiyorum 7 buçukta sonra hemen test yapıyorum. 4 tane daha testim var 4 gün yine yapicam en azından siliklesse içimde o küçük bir umutta kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…