Kimyasal gebelik mi :(

Hastanede verdiyseniz e nabizdan...saglik ocaginda verdiyseniz yine internetten sonucu gorebilirsiniz yarina kadar bekleyemez insan ya
Ne biliyim ya cok stres oldum e nabiza baktim gozukmuyor ozelden verdim kan testini ama anlamadim neden yarina kaldi hayirlisi olsun hakkimizda ya YARIN inşallah güzel haberler alırım

Evet canim hastanenin sitesine girip tahlil sonuclarni bulcaksiniz..hi şuda var arayip beta hcg kac cikmis diye soradabilirsiniz insallah rabbim gonlune gore versin

Evet canim hastanenin sitesine girip tahlil sonuclarni bulcaksiniz..hi şuda var arayip beta hcg kac cikmis diye soradabilirsiniz insallah rabbim gonlune gore versin
Sağol canım rabbim isteuen herkese nasip etsin inşallah . aradimda telefondan soyleyemiyoruz dedi ondan yarın gidicem mecbur sabahtenberi de belim ve kasiklarda agriyor herahlde adet olcam

Yine bazı kızlar doktor olmuşlar.Kimyasalda aşırı kanama geldiğinden çok eminsiniz.Sizde gelmiş olabilir ama gelmeyenleri napicaz.Kimyasalda tutunan bı embriyo bile yok,düşük bile sayilmio.Fazla abartmış siniz.Sevgili konu sahibi kimyasal gebelik yasamissiniz büyük ihtimalle.Adet kanamaniz gelir ve kimyasal gebelik son bulur.

Ya bugün gittim ama kan testi negatif ne kadar uzuldum ya doktorda zaten soguktu soru soruyom zorla cevap veriyor sanki gicik oldum onada ayri bir

Kimyasal olsa regl yogun oluyor ama ilk günler damla damla damla insani sinir ediyor suan hamileyim bunu ogrenmeden onceki ay kimyasal gebelik gecirmiştim 13 gün sürdü reglim o ay antibiyotik alerji testi yaptirdim 3 gün muhtemelen antibiyotik denendigi icin uzerimde yumurtalar saglikli gelişemedi doktorum da onayladi hatta bana dedi ki hemen arkasindan tekrar dene saglikli gebelik olur dedi çok şükür ki öyle de oldu yani eger kimyasal sa da hiç strese girme bence üzülme

Adet tarihimden 12 gün sonra adet oldum normalde hic bu kadar geç olmazdim stresten oldu sanırım ve baya ağrılı geçti adetimmm . hayirlisi olsun bu kadar takmicam artık kafama rabbim ne zaman nasip ederse

Adet tarihimden 12 gün sonra adet oldum normalde hic bu kadar geç olmazdim stresten oldu sanırım ve baya ağrılı geçti adetimmm . hayirlisi olsun bu kadar takmicam artık kafama rabbim ne zaman nasip ederse
Kendini kasma rahat ol vücut strese daha çok tepki gosterip gebe kalmayi engeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…