- 2 Nisan 2022
- 196
- 63
- 18
- 27
- Konu Sahibi Asbarfat00
-
Ne biliyim ya cok stres oldum e nabiza baktim gozukmuyor ozelden verdim kan testini ama anlamadim neden yarina kaldi hayirlisi olsun hakkimizda ya YARIN inşallah güzel haberler alırımHastanede verdiyseniz e nabizdan...saglik ocaginda verdiyseniz yine internetten sonucu gorebilirsiniz yarina kadar bekleyemez insan ya
Bnde ozelde vermistim hastnenin sitesinden bakabilirsinizNe biliyim ya cok stres oldum e nabiza baktim gozukmuyor ozelden verdim kan testini ama anlamadim neden yarina kaldi hayirlisi olsun hakkimizda ya YARIN inşallah güzel haberler alırım
Nasil bakicam ona ne yazicam yani hastane adini girip sonuc mu yazicamBnde ozelde vermistim hastnenin sitesindenbakabilirsiniz
Bnde ozelde vermistim hastnenin sitesindenbakabi
Bnde ozelde vermistim hastnenin sitesinden bakabilirsiniz
Nasil bakicam ona ne yazicam yani hastane adini girip sonuc mu yazicam
Sağol canım rabbim isteuen herkese nasip etsin inşallah . aradimda telefondan soyleyemiyoruz dedi ondan yarın gidicem mecbur sabahtenberi de belim ve kasiklarda agriyor herahlde adet olcamEvet canim hastanenin sitesine girip tahlil sonuclarni bulcaksiniz..hi şuda var arayip beta hcg kac cikmis diye soradabilirsiniz insallah rabbim gonlune gore versin
Ya bugün gittim ama kan testi negatif ne kadar uzuldum ya doktorda zaten soguktu soru soruyom zorla cevap veriyor sanki gicik oldum onada ayri birEvet canim hastanenin sitesine girip tahlil sonuclarni bulcaksiniz..hi şuda var arayip beta hcg kac cikmis diye soradabilirsiniz insallah rabbim gonlune gore versin
Cok gecmis olsun canim sonrasi icin baska doktora git mutlaka rabbim en hayirli zamanda nasip etsin insallahYa bugün gittim ama kan testi negatif ne kadar uzuldum ya doktorda zaten soguktu soru soruyom zorla cevap veriyor sanki gicik oldum onada ayri bir
Öyle yapocam zaten artık . simdi adetini bekliyorum .Cok gecmis olsun canim sonrasi icin baska doktora git mutlaka rabbim en hayirli zamanda nasip etsin insallah
Sağol canım ya inşallah isteyen herkese nasip etsinCok gecmis olsun canim sonrasi icin baska doktora git mutlaka rabbim en hayirli zamanda nasip etsin insallah
Canım sonucun çıkti miCanim merhaba hastaneye gittim ama ultrasonda birşey yoktu kanka testi verdim inşallah onda çıkar ya baya uzuldum
Adet oldum canım baya geç oldum ama şuan hala birşey yokCanım sonucun çıkti mi
Kimyasal olsa regl yogun oluyor ama ilk günler damla damla damla insani sinir ediyor suan hamileyim bunu ogrenmeden onceki ay kimyasal gebelik gecirmiştim 13 gün sürdü reglim o ay antibiyotik alerji testi yaptirdim 3 gün muhtemelen antibiyotik denendigi icin uzerimde yumurtalar saglikli gelişemedi doktorum da onayladi hatta bana dedi ki hemen arkasindan tekrar dene saglikli gebelik olur dedi çok şükür ki öyle de oldu yani eger kimyasal sa da hiç strese girme bence üzülmeArkadaslar lütfen bana yardimci olun ya kaç gündür cok stresliyim bir suru konu ustune konu açtım adet günüm 4 nisan ama ben 31mart gecesi kahverengi akıntı ve beraberinde pembe lekelenme yaşadım .
Sadece 3 gub sürdü . ama çok azdı sadece peceteyle geliyordu bende hamilelikten suphelenip test aldim yaptim silik çizgi çıktı . ama basim falan donuyordu çok yorgundum sağ kasigim çok ağrıyordu. Bugün test yaptim ama tek çizgi çıktı . carsamba günü randevum var ama dayanamıyorum . çok sabirsizim. Neden boyle oldu kimtasal gebelik olabilir mi sonra dan hiç kanama yaşamadım ama hic yoğun kanamam olmadi
Adet tarihimden 12 gün sonra adet oldum normalde hic bu kadar geç olmazdim stresten oldu sanırım ve baya ağrılı geçti adetimmm . hayirlisi olsun bu kadar takmicam artık kafama rabbim ne zaman nasip ederseKimyasal olsa regl yogun oluyor ama ilk günler damla damla damla insani sinir ediyor suan hamileyim bunu ogrenmeden onceki ay kimyasal gebelik gecirmiştim 13 gün sürdü reglim o ay antibiyotik alerji testi yaptirdim 3 gün muhtemelen antibiyotik denendigi icin uzerimde yumurtalar saglikli gelişemedi doktorum da onayladi hatta bana dedi ki hemen arkasindan tekrar dene saglikli gebelik olur dedi çok şükür ki öyle de oldu yani eger kimyasal sa da hiç strese girme bence üzülme
Kendini kasma rahat ol vücut strese daha çok tepki gosterip gebe kalmayi engellerAdet tarihimden 12 gün sonra adet oldum normalde hic bu kadar geç olmazdim stresten oldu sanırım ve baya ağrılı geçti adetimmm . hayirlisi olsun bu kadar takmicam artık kafama rabbim ne zaman nasip ederse
Evet doğru diyorsun stres engelliyor ben saliyorum da kendimi esim çok istekli o beni strese sokuyor bayaKendini kasma rahat ol vücut strese daha çok tepki gosterip gebe kalmayi engeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?