Kimyasal gebelik mi :(

Asbarfat00

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2022
196
63
18
27
Arkadaslar lütfen bana yardimci olun ya kaç gündür cok stresliyim bir suru konu ustune konu açtım adet günüm 4 nisan ama ben 31mart gecesi kahverengi akıntı ve beraberinde pembe lekelenme yaşadım .
Sadece 3 gub sürdü . ama çok azdı sadece peceteyle geliyordu bende hamilelikten suphelenip test aldim yaptim silik çizgi çıktı . ama basim falan donuyordu çok yorgundum sağ kasigim çok ağrıyordu. Bugün test yaptim ama tek çizgi çıktı . carsamba günü randevum var ama dayanamıyorum . çok sabirsizim. Neden boyle oldu kimtasal gebelik olabilir mi sonra dan hiç kanama yaşamadım ama hic yoğun kanamam olmadi

Kimyasalda yoğun kanama yaşarsın yani yogundan kasır kırmızı kan gelir pihtili şekilde. Sanmıyorum kimyasal olduğunu bikac gün daha bekle testi tekrarla istersen. Yaşadığın yerleşme kanaması olabilir

Kimyasalda yoğun kanama yaşarsın yani yogundan kasır kırmızı kan gelir pihtili şekilde. Sanmıyorum kimyasal olduğunu bikac gün daha bekle testi tekrarla istersen. Yaşadığın yerleşme kanaması olabilir
Yok yoğun kanama yaşamadım hiç hep damla damlaydi ve kahverengi bazende çok acik pembeydi . testler yaniltmis olabilir mi inşallah oyledir ya . kaç gündür ruyalarima bile girmiş çok taktim kafaya . ağrım felanda olmadi hic

Adetin gecikti mi. Yani benm bildigim yerleşme kanamasından sonra bikac gün bekleyip öyle test yapılmalı. Ancak kana karisiyomus sanırım. Ben yaşamadım ama duyduklarım o şekilde.

Adetin gecikti mi. Yani benm bildigim yerleşme kanamasından sonra bikac gün bekleyip öyle test yapılmalı. Ancak kana karisiyomus sanırım. Ben yaşamadım ama duyduklarım o şekilde.
Gecikti 3.gün bugün . Bazen böyle başım felanda donuyor ama bakalim inşallah hasta olmam YARINA kadar. Kimyasal gebeliktrn korkuyorum .

Gecikti 3.gün bugün . Bazen böyle başım felanda donuyor ama bakalim inşallah hasta olmam YARINA kadar. Kimyasal gebeliktrn korkuyorum .
Kimyasal yaşayan biri olarak kimyasalda kan yoğun gelir lekelenme şeklinde değil. Yani aynı adet kanaması gibi düşün. Sanmıyorum kimyasal oldufunu

Kimyasal yaşayan biri olarak kimyasalda kan yoğun gelir lekelenme şeklinde değil. Yani aynı adet kanaması gibi düşün. Sanmıyorum kimyasal oldufunu
Yok hic yogun gelmedi 3 gun geldi ama bi kere olsun pedi doldurmadi peki test neden oyle gostermis olabilir once silik sonra negatif .

Yok hic yogun gelmedi 3 gun geldi ama bi kere olsun pedi doldurmadi peki test neden oyle gostermis olabilir once silik sonra negatif .
Daha adetin gelmediyse dediğim gibi yerleşme kanaması olabilir yaşadığın şey. Yerleşme kanamasından birkaç gün sonr atestte pozitif çıkar. Eğer o şekildeyse yani. O yüzden bikac gün daha bekle ya da garanti olsun diyosan kan testi ver için rahat etsin

Yarın gidicem inşallah vardir hamilelik

Canim neden hemen kimyasala yorumluyosun durumu? Belkide cok yeni hamilesindir ve silik cikiyodur kan ver yada hassas bir test daha al bidaha dene en son nezaman yaptin test ? Bi kac gün arayla tekrarlayabilirsin bende bitane aldim ama daha yapmadim ilac aliyorum bakalim nasip

başımıza ne geliyorsa stresten geliyor zaten,kimyasalı nerden çıkardın yahu, sakin ol leke gelir cok normal canım .hayırlı olsun şimdiden

İnşallah ya YARIN öğleden sonra gidicez ozaman gel dedi . bu gece nasıl uyucam bilmiyorum . inşallah bebis vardir ya
Hastanede verdiyseniz e nabizdan...saglik ocaginda verdiyseniz yine internetten sonucu gorebilirsiniz yarina kadar bekleyemez insan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…