Eğer geç döllenme olduysa bu kadar gecikmeye rağmen yine de silik çizgi çıkabilir normal. Ama tabiki kandaki hcg değerinize göre herşey netleşir. Umarım istediğiniz şekilde gerçekleşir herşeyMerhaba kızlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım adet gecikmemin 12. gününde idrarda çok silik çizgi gördüm ve kan verdim beta hcg değerim 9.6 çıkmıştı 1 gün sonra kanamam geldi ve adet oldum.Zaten 12 gün gecikmeye rağmen değerim çok düşüktü.Bu ayda bugün adet gecikmemin 14. günü yine aynı şekilde idrar testinde çok silik çizgi çıktı yine kimyasal olmasından endişeliyim pazartesiye kadar adet olmazsam kan vericem.Bu konuda bilgisi olan var mı bu kadar gün adet gecikmesine silik çizgi normal mi?
İnşallah çok teşekkür ederimEğer geç döllenme olduysa bu kadar gecikmeye rağmen yine de silik çizgi çıkabilir normal. Ama tabiki kandaki hcg değerinize göre herşey netleşir. Umarım istediğiniz şekilde gerçekleşir herşey
İnşallah kimyasal değildir canım ben de bu ay kimyasal yaşadım bugün adet oldum.Silik çıkmasına bakma ilk silik çıkıyor zaten önemli olan değerlerin ne kadar süredir gebelik istiyor dün birde tedavi vs.gördunmuMerhaba kızlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım adet gecikmemin 12. gününde idrarda çok silik çizgi gördüm ve kan verdim beta hcg değerim 9.6 çıkmıştı 1 gün sonra kanamam geldi ve adet oldum.Zaten 12 gün gecikmeye rağmen değerim çok düşüktü.Bu ayda bugün adet gecikmemin 14. günü yine aynı şekilde idrar testinde çok silik çizgi çıktı yine kimyasal olmasından endişeliyim pazartesiye kadar adet olmazsam kan vericem.Bu konuda bilgisi olan var mı bu kadar gün adet gecikmesine silik çizgi normal mi?
İnşallah canım çok sağolİnşallah kimyasal değildir canım ben de bu ay kimyasal yaşadım bugün adet oldum.Silik çıkmasına bakma ilk silik çıkıyor zaten önemli olan değerlerin ne kadar süredir gebelik istiyor dün birde tedavi vs.gördunmu
Gecmis olsun bnde gecen ay kimyasal gecirdim, agrilarim vardi bat gunu ama adet yoktu silik testle cikti. Uc gun snra kanama. Positif dusun korkularini kenara cek’dusununce cagiriyoruz sanki, kan aldir bnim adet bir gun gecti silik cizgi gordum, bir hafta gecikme olunca kan aldircam, hayirlisi ise olur insaAllah stres yapmaMerhaba kızlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım adet gecikmemin 12. gününde idrarda çok silik çizgi gördüm ve kan verdim beta hcg değerim 9.6 çıkmıştı 1 gün sonra kanamam geldi ve adet oldum.Zaten 12 gün gecikmeye rağmen değerim çok düşüktü.Bu ayda bugün adet gecikmemin 14. günü yine aynı şekilde idrar testinde çok silik çizgi çıktı yine kimyasal olmasından endişeliyim pazartesiye kadar adet olmazsam kan vericem.Bu konuda bilgisi olan var mı bu kadar gün adet gecikmesine silik çizgi normal mi?
Hadi bakalım inşallah olurİnşallah canım çok sağol2023 Kasım ayında adet olduktan sonra korunmayı bıraktık canım aralık ayında gebelik olmadı ocak ayında kimyasal yaşadım.Hiç tedavi görmedim hormon testide yaptırmadım canım
Sağol canım sanada geçmiş olsun. Bende pazartesi ya da salı kan vericem adet olmazsam bakalım hayırlısı olsun hakkımızda rabbim hayırlı zamanda versinGecmis olsun bnde gecen ay kimyasal gecirdim, agrilarim vardi bat gunu ama adet yoktu silik testle cikti. Uc gun snra kanama. Positif dusun korkularini kenara cek’dusununce cagiriyoruz sanki, kan aldir bnim adet bir gun gecti silik cizgi gordum, bir hafta gecikme olunca kan aldircam, hayirlisi ise olur insaAllah stres yapma
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsunHadi bakalım inşallah olur
16 gun mu gecti? Neden bu kadar uzun gecikme? Ilk defa ogrendim, testlerin nasil cikiyorKızlar adet gecikmemin 16. Günü bugün kan verdim beta hcg değerim 46,49 çıktı
2 aydır bu şekilde gecikmelerim oluyor korunmayı bırakalı günlerim şaştı normalde düzenli gelirdi.Hangi testlerim canım ?16 gun mu gecti? Neden bu kadar uzun gecikme? Ilk defa ogrendim, testlerin nasil cikiyor
Anladim canim, idrar testi yaptinmi kan almadan önce2 aydır bu şekilde gecikmelerim oluyor korunmayı bırakalı günlerim şaştı normalde düzenli gelirdi.Hangi testlerim canım ?
Cumartesi akşamüzeri yapmıştım çok silik çıkmıştı canım bugünde kan verdim hastanede 46,49 çıktı 1 gün arayla kan ver 2 katına çıkması gerekiyor dediAnladim canim, idrar testi yaptinmi kan almadan önce
Tamam tesekur ederimCumartesi akşamüzeri yapmıştım çok silik çıkmıştı canım bugünde kan verdim hastanede 46,49 çıktı 1 gün arayla kan ver 2 katına çıkması gerekiyor dedi
Verdiniz mi tekrar kan testi sonucunuz nedirTamam tesekur ederimcumartesi vericem kan insaallah suan gelen giden yok
Gebelik cikti beta 12 ama kanamam geldi cok sancili hemde. Arka arkaya normal’degil’dedi doktorum bir ay ara ver dedi bide vitamin takviyesiVerdiniz mi tekrar kan testi sonucunuz nedir
Merhaba beta hcg yukseldimi guzel’ilerledimiCumartesi akşamüzeri yapmıştım çok silik çıkmıştı canım bugünde kan verdim hastanede 46,49 çıktı 1 gün arayla kan ver 2 katına çıkması gerekiyor dedi
Hayırlısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin üzülmee en güzelleri senin olsun inşallahGebelik cikti beta 12 ama kanamam geldi cok sancili hemde. Arka arkaya normal’degil’dedi doktorum bir ay ara ver dedi bide vitamin takviyesi
Amin. Amin hepimizin icin insallah saol guzel duan icinHayırlısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin üzülmee en güzelleri senin olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?