Silikse yeni tutunduğu icindiDir merak etmeyin genelde ilk öğrenildiği zamanlar silik çıkarAy öyledir değil mi silik çıkması beni ürkütüyor ama
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik var mı
- Konu Sahibi people13
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Üç haftalık canımMerhaba benim 234 sonucum acaba kaç haftalık biliyormusunuz
Evet canım kimyasal yaşadım iniallah sağlıklı bebeğim olurKimyasala döndü ve hamilelik haberi mi bekliyorsunuz anlayamadım
Büyük ihtimalle var ve çok yeni gibiKızlar merhaba lütfen yorumlarınızı bekliyorum. İlk erken gebelik testim çift çizgi, ikincisinde çizgi yok , bugün yaptım bugün de çift çizgi ama çizgileri de hepsi silik ve adet günüm normalde bugün ve olmadım. Kan testi vereceğim ama çok sabırsızlanıyorum sizce var mıdır aynı durumu yaşayan kızlar var mı
Son adet tarihinden hesaplanıyor canım.Merhaba benim 234 sonucum acaba kaç haftalık biliyormusunuz
Kanda çıkar mı şuanBüyük ihtimalle var ve çok yeni gibi
Teşekkür ederim cevapladigin içinÜç haftalık canım
Çıkar büyük ihtimalle.Kanda çıkar mı şuan
İdrarda pozitif kanda negatif olma ihtimali var mıÇıkar büyük ihtimalle.
Nadir de olsa olabiliyor.İdrarda pozitif kanda negatif olma ihtimali var mı
Bazı kişiler 2 hafta lik bazilarida 5 hafta 3 haftalık yarın gitcemde kardeşimin tanıdığı vo sağlıkçı 3 haftalık demis5 haftalik oluyo bende 244 le öğrenmiştim
Amin ne yaptınızEvet canım kimyasal yaşadım iniallah sağlıklı bebeğim olur
Regl oldum canım hayıt tohumu çayı içmeye başladım tekrardan çatlamaya kadar kullanıp bırakacağım folikasitte vermişti doktorum ona devam ediyorumAmin ne yaptınız
Hayırlısı inşallah sağan suyuda iyi.geliyormus inşallah sağlıklı bebişim olur benimde inşallah sağlıkla ilerler iki kurtajtan sonra bu hamileligimi sağlık li bir şekilde atlatmak istiyorum Allah'ın izniyle inşallahRegl oldum canım hayıt tohumu çayı içmeye başladım tekrardan çatlamaya kadar kullanıp bırakacağım folikasitte vermişti doktorum ona devam ediyorum
İnşallah canım benim duan çok kıymetli allah razı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahHayırlısı inşallah sağan suyuda iyi.geliyormus inşallah sağlıklı bebişim olur benimde inşallah sağlıkla ilerler iki kurtajtan sonra bu hamileligimi sağlık li bir şekilde atlatmak istiyorum Allah'ın izniyle inşallah
Cümlemizdenİnşallah canım benim duan çok kıymetli allah razı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin