• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı

Kızlar merhaba lütfen yorumlarınızı bekliyorum. İlk erken gebelik testim çift çizgi, ikincisinde çizgi yok , bugün yaptım bugün de çift çizgi ama çizgileri de hepsi silik ve adet günüm normalde bugün ve olmadım. Kan testi vereceğim ama çok sabırsızlanıyorum sizce var mıdır aynı durumu yaşayan kızlar var mı
Büyük ihtimalle var ve çok yeni gibi ☺️

Regl oldum canım hayıt tohumu çayı içmeye başladım tekrardan çatlamaya kadar kullanıp bırakacağım folikasitte vermişti doktorum ona devam ediyorum
Hayırlısı inşallah sağan suyuda iyi.geliyormus inşallah sağlıklı bebişim olur benimde inşallah sağlıkla ilerler iki kurtajtan sonra bu hamileligimi sağlık li bir şekilde atlatmak istiyorum Allah'ın izniyle inşallah

Hayırlısı inşallah sağan suyuda iyi.geliyormus inşallah sağlıklı bebişim olur benimde inşallah sağlıkla ilerler iki kurtajtan sonra bu hamileligimi sağlık li bir şekilde atlatmak istiyorum Allah'ın izniyle inşallah
İnşallah canım benim duan çok kıymetli allah razı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️🫶🏻

Back
X