• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri kızlar

Sizden beter durumdayim 15 gün oldu benimde hersey temiz ama regli olamadım hala bekliyorum ne yazık ki 1 hafta daha beklicem olmazsam artık adet söktürücü alcam napalim nasip
Bence adet söktürücüyü kullanmayın benim kardeşimde de aynı durum vardı ama şu an 4 aylık hamile iyi kide kullanmadı sakıncalı olabilirdi. Eğer bekleyebilirseniz biraz daha zaman geçmesini bekleyin

Eğer öyleyse bende kullanayım. Benim adet gecikmem 20 günü buldu en son 1 hafta önce kan tahlili verdim negatif çıktı idrar testinide o gün yapmıştım yine aynı çıktı
Benm kullndigim söktürücü duphaston bebek varsa tutunmayı sağlıyor bat gününden 1 gün önce kan verdm negatif sonra bekledm olmadm simdi 7 gün gecikmem var idral testi yapsam mı bilemiyorum

Bence adet söktürücüyü kullanmayın benim kardeşimde de aynı durum vardı ama şu an 4 aylık hamile iyi kide kullanmadı sakıncalı olabilirdi. Eğer bekleyebilirseniz biraz daha zaman geçmesini bekleyin
Bi hafta daha beklicem zaten oldu oldu olmadi bi sonraki hafta perşembe doktora gidicem elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'tan 🤲🤲

Bi hafta daha beklicem zaten oldu oldu olmadi bi sonraki hafta perşembe doktora gidicem elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'tan 🤲🤲
Eğer yumurtanız çatlamışsa 15 güne kadar adet olmazdanız bi daha test yapın doktor beni öyle yönlendirdi daha 11 gün var bende bekliyorum daha sonra test yapıcam

Benm kullndigim söktürücü duphaston bebek varsa tutunmayı sağlıyor bat gününden 1 gün önce kan verdm negatif sonra bekledm olmadm simdi 7 gün gecikmem var idral testi yapsam mı bilemiyorum
Üç dört güne bir ya da hala adet olmazsınız hafta bir bi deneyin bakalım spnuç ne çıkıcak

İnsan baya yıpranıyor sizin son durum nedir
Ben hala bekliyorum dediğim gibi doktor bi kaç bişey söyledi ama 10 gün kadar bekle dedi.. ben yine test yapıcam 2 gün sonra idrar veya kan tahlili o zaman durum ne öğrenicem. Fakat hala adet olmadım 22 gün oldu ve belim de çok ağrım var, akıntım hala devam ediyor. Gün içinde uyukluyorum. Kasıklarım dolu dolu sanki.. şu an da beklemedeyim belirtilere bakılırsa var gibi ama heves etmek istemiyorum daha önce de heves edip çok üzülmüştüm

Back
X