- Konu Sahibi yuksel3468
Bi ilaç verdi ama duphaston diye endişelendiğim için almadım bile tutunmaya yardımcı olacak diye birşey demedi amaBir şey vermedi tutunmasıns yardımcı oluck hap vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi ilaç verdi ama duphaston diye endişelendiğim için almadım bile tutunmaya yardımcı olacak diye birşey demedi amaBir şey vermedi tutunmasıns yardımcı oluck hap vs
Evet bnmde 7 gün gecikmem var duphaston kullanıyorum simdi varsa tutulmasını sagliyormuşBi ilaç verdi ama duphaston diye endişelendiğim için almadım bile tutunmaya yardımcı olacak diye birşey demedi ama
Eğer öyleyse bende kullanayım. Benim adet gecikmem 20 günü buldu en son 1 hafta önce kan tahlili verdim negatif çıktı idrar testinide o gün yapmıştım yine aynı çıktıEvet bnmde 7 gün gecikmem var duphaston kullanıyorum simdi varsa tutulmasını sagliyormuş
Bence adet söktürücüyü kullanmayın benim kardeşimde de aynı durum vardı ama şu an 4 aylık hamile iyi kide kullanmadı sakıncalı olabilirdi. Eğer bekleyebilirseniz biraz daha zaman geçmesini bekleyinSizden beter durumdayim 15 gün oldu benimde hersey temiz ama regli olamadım hala bekliyorum ne yazık ki 1 hafta daha beklicem olmazsam artık adet söktürücü alcam napalim nasip
Benm kullndigim söktürücü duphaston bebek varsa tutunmayı sağlıyor bat gününden 1 gün önce kan verdm negatif sonra bekledm olmadm simdi 7 gün gecikmem var idral testi yapsam mı bilemiyorumEğer öyleyse bende kullanayım. Benim adet gecikmem 20 günü buldu en son 1 hafta önce kan tahlili verdim negatif çıktı idrar testinide o gün yapmıştım yine aynı çıktı
Kardeşinin nasıldı yaniBence adet söktürücüyü kullanmayın benim kardeşimde de aynı durum vardı ama şu an 4 aylık hamile iyi kide kullanmadı sakıncalı olabilirdi. Eğer bekleyebilirseniz biraz daha zaman geçmesini bekleyin
Bi hafta daha beklicem zaten oldu oldu olmadi bi sonraki hafta perşembe doktora gidicem elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'tanBence adet söktürücüyü kullanmayın benim kardeşimde de aynı durum vardı ama şu an 4 aylık hamile iyi kide kullanmadı sakıncalı olabilirdi. Eğer bekleyebilirseniz biraz daha zaman geçmesini bekleyin
Eğer yumurtanız çatlamışsa 15 güne kadar adet olmazdanız bi daha test yapın doktor beni öyle yönlendirdi daha 11 gün var bende bekliyorum daha sonra test yapıcamBi hafta daha beklicem zaten oldu oldu olmadi bi sonraki hafta perşembe doktora gidicem elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'tan
Kardeşim 1.5 ay adet olamadı gebeliğini 3. Haftasında testler pozitife döndü. Doktor geç döllenme olmuş dedi geç döllenmede böyle oluyormuş sanırımKardeşinin nasıldı yani
Benim 8 gün gecikmem oldu test yaptm bu gün silik bile yokKardeşim 1.5 ay adet olamadı gebeliğini 3. Haftasında testler pozitife döndü. Doktor geç döllenme olmuş dedi geç döllenmede böyle oluyormuş sanırım
Benim size tavsiyem kendinizi bilirsiniz farklılık hissediyorsanız şüpheniz hala devam ediyorsa biraz saha bekleyinBenim 8 gün gecikmem oldu test yaptm bu gün silik bile yok
Üç dört güne bir ya da hala adet olmazsınız hafta bir bi deneyin bakalım spnuç ne çıkıcakBenm kullndigim söktürücü duphaston bebek varsa tutunmayı sağlıyor bat gününden 1 gün önce kan verdm negatif sonra bekledm olmadm simdi 7 gün gecikmem var idral testi yapsam mı bilemiyorum
Peki öyle yapicm negatif görünce baya üzüldüm gerçekten umutluydum gecen hafta cumartesi kan verdm bir sey yoktuÜç dört güne bir ya da hala adet olmazsınız hafta bir bi deneyin bakalım spnuç ne çıkıcak
İlk defa böyle oldu baya umutluydum beklemedeyimBenim size tavsiyem kendinizi bilirsiniz farklılık hissediyorsanız şüpheniz hala devam ediyorsa biraz saha bekleyin
Evet bende benzer bi durum yaşıyorum, üzülüyorum. İnsan her seferinde ümitleniyor bazen olmuyo ama bu sefer iniallah olur güzel düşünelimPeki öyle yapicm negatif görünce baya üzüldüm gerçekten umutluydum gecen hafta cumartesi kan verdm bir sey yoktu
İnsan baya yıpranıyor sizin son durum nedirEvet bende benzer bi durum yaşıyorum, üzülüyorum. İnsan her seferinde ümitleniyor bazen olmuyo ama bu sefer iniallah olur güzel düşünelim
Bende sizinle aynı durumdayım daha öncede şüphelenip test yaptım ama bu sefer çok farklıİlk defa böyle oldu baya umutluydum beklemedeyim
Bende çok defa test yaptm bu defa gecikmem çok fazlaBende sizinle aynı durumdayım daha öncede şüphelenip test yaptım ama bu sefer çok farklı
Ben hala bekliyorum dediğim gibi doktor bi kaç bişey söyledi ama 10 gün kadar bekle dedi.. ben yine test yapıcam 2 gün sonra idrar veya kan tahlili o zaman durum ne öğrenicem. Fakat hala adet olmadım 22 gün oldu ve belim de çok ağrım var, akıntım hala devam ediyor. Gün içinde uyukluyorum. Kasıklarım dolu dolu sanki.. şu an da beklemedeyim belirtilere bakılırsa var gibi ama heves etmek istemiyorum daha önce de heves edip çok üzülmüştümİnsan baya yıpranıyor sizin son durum nedir
Benim kardeşim biraz bana umut ışığı oluyor çünkü o 4 gün önce kan verip 0 lı değerlerle karşılaştı 4 gün sonra değeri 120lerdeydiPeki öyle yapicm negatif görünce baya üzüldüm gerçekten umutluydum gecen hafta cumartesi kan verdm bir sey yoktu