- Konu Sahibi meryem2132
Tabiki paylaşırım çok teşekkür ederiminşallah hamilesindir canım benim sabah yapacağın testin sonucu bizimle de paylaşır mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki paylaşırım çok teşekkür ederiminşallah hamilesindir canım benim sabah yapacağın testin sonucu bizimle de paylaşır mısın
Tabiki paylaşırım çok teşekkür ederim
Merhabalar az önce yine test yaptım ilk idrarla üstteki predictor alttaki comfort
Bu kadar erken gebelik testi pozitifliği güvenilir olmaz. Bence kan verin veya 4 gün daha bekleyin.Adetime 6-7 gün var predictor gebelik testi yaptım silik çıktı ilk 5 dk da göründü geçen ay yine freely ve sonfect de silik gördüğüm için inanamadım sizde bakar mısınız arkadaşlar yalancı cizgiden anlayanlar oluyor çok heyecanlıyım elim titriyor
Kan vermeye geldim bakalım hayırlısıBu kadar erken gebelik testi pozitifliği güvenilir olmaz. Bence kan verin veya 4 gün daha bekleyin.
Hayırlı haber ile gel arkadaşım :) 1 saat 2 saat içinde çıkar. Sağlık ocağımı, özel miKan vermeye geldim bakalım hayırlısı
Sağlıkocağına geldim 4-5 gibi çıkıyor daha öncere yapmıştımHayırlı haber ile gel arkadaşım :) 1 saat 2 saat içinde çıkar. Sağlık ocağımı, özel mi
Hadi bakalım. Bizi de haberdar et :)Sağlıkocağına geldim 4-5 gibi çıkıyor daha öncere yapmıştım
Var sanki ya 2 teste belli umarım vardır hadi sağlıklı güzel haberlerle gelMerhabalar az önce yine test yaptım ilk idrarla üstteki predictor alttaki comfort
bacım var gibi görünüyor inşallah vardır yaMerhabalar az önce yine test yaptım ilk idrarla üstteki predictor alttaki comfort
Canım sonuç nolduuu çıktı mıı heyecanla bekliyorum yaaSağlıkocağına geldim 4-5 gibi çıkıyor daha öncere yapmıştım
Ayy çıkmadı henüz 1 saate kadar çıkması gerekiyor çok heyecanlıyım bende bekliyorumCanım sonuç nolduuu çıktı mıı heyecanla bekliyorum yaa
Dua ediyorum inşallah güzel haberler alıcaksın canım benimAyy çıkmadı henüz 1 saate kadar çıkması gerekiyor çok heyecanlıyım bende bekliyorum
19.9 çıktı sonucumDua ediyorum inşallah güzel haberler alıcaksın canım benim
Yaaa ciddi misinnn çok sevindim senin adınaaa sıra iki günde 1 kan verip yükselişi takip etmekte hayırlı olsun balım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim19.9 çıktı sonucum
Ay çok güzel haber sağlıkla ilerlesin canım Allah kucağını almaya nasip etsin bizlere de dua et19.9 çıktı sonucum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah herzaman ediyorumAy çok güzel haber sağlıkla ilerlesin canım Allah kucağını almaya nasip etsin bizlere de dua et
Merhaba belirtileriniz nelerdi?Adetime 6-7 gün var predictor gebelik testi yaptım silik çıktı ilk 5 dk da göründü geçen ay yine freely ve sonfect de silik gördüğüm için inanamadım sizde bakar mısınız arkadaşlar yalancı cizgiden anlayanlar oluyor çok heyecanlıyım elim titriyor
Göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısıMerhaba belirtileriniz nelerdi?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun değerim adete 6 gün kala nasıl sizce 19.80Yaaa ciddi misinnn çok sevindim senin adınaaa sıra iki günde 1 kan verip yükselişi takip etmekte hayırlı olsun balım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim