• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç yumurtladım, erken gebelik testim de silik çizgi çıktı sizce hamile miyim?

Canım kimyasal gebelikte olabilir adet kanı ile atılıyor. Bende 3 gün önce düşük yaptım kanamayla 5 haftalık bebeğimi :KK42:insan umitlenip üzülüyor evet. Benimde tekrarlayan adetle gelen dusuklerim oldu bunun için perinatoliye gözükecem.
Rabbim geciktiriyorsa vardır bir bildiği En azından hamile kalabiliyoriz buna seviniyorum.
Allah gönlüne göre versin🤲
Amiinn, her nasip vaktine esirdir. Bekliyoruz bakalım rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize. Çok yıpratıcı süreç gerçekten 🫠

Şuanda bende aynı durumdayım canım ama benim adetime on beş gün kala mide bulantıları gaz kasık ağrısı bel ağrısı başladı şuan 8 gün var test yaptım aynı çıktı doktorum adetin geçince gel dedi şuan mide bulantıları azaldı gaz yok sadece hafif kasık ağrısı var ara ara bide ara ara mide bulantısı o kadar inşallah rabbim hayırlısını versin
adete 8 gün kala yaptınız testi? menim de 8 gün var adete test yapsam çıkarml acaba sizin gibi???

Şuanda bende aynı durumdayım canım ama benim adetime on beş gün kala mide bulantıları gaz kasık ağrısı bel ağrısı başladı şuan 8 gün var test yaptım aynı çıktı doktorum adetin geçince gel dedi şuan mide bulantıları azaldı gaz yok sadece hafif kasık ağrısı var ara ara bide ara ara mide bulantısı o kadar inşallah rabbim hayırlısını versin
Cok silik bi cizgi var cnm

Çıkabilir canım ama mesela 6 gün kala yaptığımda çok az aşırı silik çıktı bidaha test yapmıycam çarşamba olmam lazım olmazsam pazartesi kan vereceğim
ben 1saat olur olmaz yaptım çok silik bi şekilde çıkdı :) çok seviniyorum kendimi adet gününe kadar nasil tutucam bilmiyorum kan versem çıkarmı ???

Geç yumurtlama regli öteler kullandigin test ya artimed ya days doktorsa yalancı pozitif çok çıkarıyor son regl zamanın ve yumurtlama tarihin nedir
Canım ben ilk gün days doctor ile yaptım eczaneden almıştım silik çizgi çıktı sonra intten prodoctor alıp denedim 2 si negatif çıktı gecnlerde bu sabah denedim daha belirgin tam kırmızı değil ama pozitif çıktı hamile miyim acaba ? Görüntüsünü atıyorum.

Eklentiler

• IMG-20241228-WA0000.jpg
    IMG-20241228-WA0000.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 29
Kizlar benim adetim 3 gün geçti ve baya belli ama silik cıktı erken gebelik testi inşaalllah hamileyimdir yarın kan vericem🌸🥹

Kizlar benim adetim 3 gün geçti ve baya belli ama silik cıktı erken gebelik testi inşaalllah hamileyimdir yarın kan vericem🌸
İnşallah hamilesindir canım hayırlısı olsun inşallah benim de adetim 2 gün gecikti ben de 1 gün daha gecikirse vericem haber ver

Back
X