• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri kızlar

Ben hala bekliyorum dediğim gibi doktor bi kaç bişey söyledi ama 10 gün kadar bekle dedi.. ben yine test yapıcam 2 gün sonra idrar veya kan tahlili o zaman durum ne öğrenicem. Fakat hala adet olmadım 22 gün oldu ve belim de çok ağrım var, akıntım hala devam ediyor. Gün içinde uyukluyorum. Kasıklarım dolu dolu sanki.. şu an da beklemedeyim belirtilere bakılırsa var gibi ama heves etmek istemiyorum daha önce de heves edip çok üzülmüştüm
Ayy bendede aynı durum uyuklamq hafif batmalı sancı bnm yeni 8 gün bu süreçte denemelere devm ediyormusun son ilişkinizin üstünden ne kadar geçti

Ayy bendede aynı durum uyuklamq hafif batmalı sancı bnm yeni 8 gün bu süreçte denemelere devm ediyormusun son ilişkinizin üstünden ne kadar geçti
Denemelere devam edemiyorum eşim şu anda yurt dışında o yüzden biraz mola verdik gibi oldu. Ama batmalar bende de oluyodu ilk zamanlarda şuan sadece arada çok hafif ağrım oluyo ama belim daha çok ağırıyor

Eğer yumurtanız çatlamışsa 15 güne kadar adet olmazdanız bi daha test yapın doktor beni öyle yönlendirdi daha 11 gün var bende bekliyorum daha sonra test yapıcam
Catladiysa bile sonradan bilmiyorum ne zaman olduğunu sadece su kafami karıştırdı gecen hafta cuma doktora gittigimde ultrasonla bakti ve pazartesi ye kadar olmazsan gel ilac verelim dedi acaba diyorum kalınlık mi gördü rahim de oyuzdenmi bu cumleyi kullandi (rahim kalınlaşması ya adet olacaksın yada gebelikden kalınlaşma oluyor anlamına gelir) baska secenek yok oyuzden bekleyim diyorum tabi su an ciddi derecede hastayim bogazim şişti yarinda hastaneye gitmek zorunda kalabilirim konusamiyorum nasip iste

Catladiysa bile sonradan bilmiyorum ne zaman olduğunu sadece su kafami karıştırdı gecen hafta cuma doktora gittigimde ultrasonla bakti ve pazartesi ye kadar olmazsan gel ilac verelim dedi acaba diyorum kalınlık mi gördü rahim de oyuzdenmi bu cumleyi kullandi (rahim kalınlaşması ya adet olacaksın yada gebelikden kalınlaşma oluyor anlamına gelir) baska secenek yok oyuzden bekleyim diyorum tabi su an ciddi derecede hastayim bogazim şişti yarinda hastaneye gitmek zorunda kalabilirim konusamiyorum nasip iste
Kalınlaşma varsa zaten dediğiniz gibi iki sebepten kaynaklı oluyor.. geçmiş olsun bu arada.. biraz beklemekte fayda var geç döllenme varsa 18 gün kadar sürebiliyormul internette araştırdığıma göre öyle yazıyordu. Zaten yumurta çatlamışsa 14-15 gün içinde adet kanaması bekleniyor. Olmazsa hamilelik ihtimalini daha çok değerlendiriyorlar. Ama ilaç kulanma derim ben hamileysem sakıncalı olabilir

Kalınlaşma varsa zaten dediğiniz gibi iki sebepten kaynaklı oluyor.. geçmiş olsun bu arada.. biraz beklemekte fayda var geç döllenme varsa 18 gün kadar sürebiliyormul internette araştırdığıma göre öyle yazıyordu. Zaten yumurta çatlamışsa 14-15 gün içinde adet kanaması bekleniyor. Olmazsa hamilelik ihtimalini daha çok değerlendiriyorlar. Ama ilaç kulanma derim ben hamileysem sakıncalı olabilir
Bugun kan verdim boğazım sis yatak döşeklik oldum kan negatif doktor serum bagladi ve antibiyotik yazdi yani anlican sadece adet olamiyormusum iste nasip üzüldüm ama hayırlısı allahtan teşekkür ederim

Çok sevindim çok🌸👼 beta sonuçlarınızı yazar mısınız rica etsem
Kuzum çok hatırlamıyorum ama aşağı yukarı şu şekildeydi;
27 kasım(gecikmenin 3.günü): 48
28 kasım : 96
1 aralık : 415
3 aralık : 1040 doktora gitmiştik beta ölçtü sadece kese için 6 aralıkta çağırdı ve keseyi gördük, keseyi gördüğü için bir daha da beta bakmadık.

Allah size de nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın inşallah 🙏

Back
X