• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİMYASAL GEBELİK Mİ YAŞIYORUM?

Kan testi ile takip edildi sıfırlandı kanamamda bitti bir hafta geçti sol kasığımda ağrı hissettim testim vardı yaptım öyle çizgi görünce bilemedim ne yaşıyorum sormak istedim cevabınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻
Belkide 2.bi hamilelik var canım bi kan vs ver tekrardan umarım gönlünce olur 🤲

Yok canım beklemedeyim sen ne durumdasın başka test yaptın mı ya da kan verdin mi
Pazar günü kan vericem canım doktorum öyle dedi cidden 2 güne bir kan vermek yıpratıyor beni o yüzden gitmeye korktum çekindim pazar günü kan vericem hala olmadın mııı 2 gün gecikmişsin test yaptın mı

siz ilk kimyasalı ne zaman atlatmıstınız hemen sonrasında mı testte çift çizgiyi görebildiniz :) inşAllah sağlıklı bır gebeelıktır ben de suan kımyasal gebelık gecırıyorum. haberlerınız umut kaynağı oluyor. :-)
26 ekimde kimyasal gebelik yaşadım regl görmeden tekrardan hamileyim hastaneye gidicem işte pazar günü kan verip muayene olacağım dualarınızı eksik etmeyin 🙏

Pazar günü kan vericem canım doktorum öyle dedi cidden 2 güne bir kan vermek yıpratıyor beni o yüzden gitmeye korktum çekindim pazar günü kan vericem hala olmadın mııı 2 gün gecikmişsin test yaptın mı
Canım Epeyi gecikti senin inşallah gittiğinde keseyide görürsün. Ya 3 gün önce negatifti zaten o yüzden test yapmadım olurum 1-2 güne

Back
X